FIV 223
Raspunsuri - Pagina 6
iazminn spune:
BLUE FLOWER in ce zi ti-ai dozat estradiolul? Eu in ziua a 5 a l-am avut 664,8 iar in a 9 a 2123.Iar Progesteronul in ziua 5 0,684 iar in ziua 9 0,690.Nu stiu daca e bine.
KORA ai idee cum dau de dr Cocei, ca are tel inchis. Tu ai sunat-o seara? Cam dupa ce ora isi deschide tel?
Mona40 spune:
Draga , Pen, multa multa sanatate iti uram si sa ai grija de tine.
Sper ca nu te superi ca am postat mesajul tau la capitolul
...senioare peste 50 de kg
Cred ca noi cele trecute de 3 zeci si...de ani apreciem cu atat mai mult reusita ta.
Nu vreau sa zic D Fereste ca fetele de aici nu, dar am vrut sa aduc o raza de soare consoartelor mele de pe senioare...
Multumesc pt intelegere, si iti dorim sarcina usoara si
bebita "obraznicatura".
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
Pen
iti doresc o sarcina usoara, un bb sanatos, frumos, grasos,
adica asa, cu copane, stii tu!!! Dumnezeu sa te aiba in paza!!
ne bucuram pt Victoria ta, si iti dorim tot ce e mai bun!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Dana_bebe spune:
2 vesti bune intr-o saptamana asta da petrecere
cred ca o sa-mi fac gonalul mai cu spor in conditiile acestea
astept sfaturi pentru injectare - mana, picior, burta...?
Mai sunt 5 zile pana la primul Gonal!
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop maine am eco la prof,poimaine ma duc la psiholog,raspoimaine analize de progesteron,estradiol si lh si tot asa......... |
Vad ca nu te plictisesti . In a cata zi de stimulare esti?
28+Laura Ioana Irina Maria
Ioanatugs spune:
Maria.m si Pen felicitari si sarcini usoare dragelor!
Iana_mari, Huski in ce stadiu sunteti fetelor??
LilianaFi e bine pentru inceput iubita!Sa bei ceai de cretisoara pentru cresterea endometrului!
Blue_flower e foarte bine si endometrul si Estradiolulul si foliculii! Dar in ce zi de stimulare esti si ce dimensiuni au foliculii?
Nusy multumim de capitol nou!
ingeras26a spune:
Dana, categoric burta, nu doare deloc! ti-l faci singura suuuper usor!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Fragutza spune:
Doamnelor, va rog sa ma ajutati cu o informatie! La ce clinica se poate face spermograma marti, undeva la amiaza? Nu are niciun fetis domnul respectiv, numai ca atunci vine in Bucuresti.
Pupicei,
Raluca
23+
miro_bv spune:
Felicitari maria.m , ma bucur pentru tine...Poate vb si cu embrionii mei de la congelatoru clinicii sa se lipeasca in iulie
Pen, impresionanta povestea ta, felicitari si sa fie cu noroc !