Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 8
pishko spune:
Pisix Hai ca o sa-l incerc azi si va spun daca il prind pe receptie. De functionat sigur functioneaza ca tipa de la care il am l-a folosit la greu ca daca era sa nu-l aiba ar fi investit f mult in cabinete medicale unde se face eco
pishko +15
pishko spune:
Liana felicitari pentru printesa! Sa fie sanatoasa si sa te refaci cat mai repede!
pishko +15
nusy spune:
Felicitari,Liana, sa fiti amandoua sanatoase, Anne Marie sa fie mancacioasa si sa creasca mare!!!!!
Pisu:sa vezi ce bine o sa fie cand o sa inceapa sa miste,vei sti atunci mereu ca bebicul e ok!!!!
Nusy 33+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 6 saptamani!!!!
Moniland spune:
Pisix, ma ocup imediat de listuta, dar prima data sa te lamuresc cu ce pot.
Sexul copiilor nu mi l-a zis decat la 16 sapt. La 12 mi-a zis doar ca poate sa-mi zica 50% ce va fi si i-am multumit ca 50% stiu si eu ce sunt . De fapt 2 medici mi-au zis la fel in sapt 12.
Analizele de urina: vezi primul jet sa nu-l recoltezi. Pe buletinul meu scrie la urocultura : steril. Si mai am legat de urina examenul complet unde sunt analizate: densitate, ph, leucocite, hematii, nitriti, bilirubina, urobilinogen, proteine, corpi cetonici, glucoza si sedimente. Poate ca la sumarul de urina sunt mai putine dar in mare cam despre asta e vb.
Jurnal de sarcina parca am vazut la miniblu Eu nu am.
Carti despre ingrijirea copilului inca nu am citit dar m-am documentat despre perioada de graviditate din cateva carti.
28+Laura Ioana Irina Maria
Moniland spune:
Fetelor am actualizat listuta. daca aveti obiectiuni sunt aici.
Ma bucur ca au venit fete noi pentru ca altele pleaca in curand la subiectul "mamicute de FIV".
Ce stiti de Raloucoutza si Katykaty? In mod normal ele urmeaza sa nasca, daca nu sunt deja mamici.
pisix spune:
Pishko- ok, astept impresii …din burtica, hai ca sunt tare curioasa
Nusy – da dar pana incepe sa miste mai sunt muuulte saptamani si eu ma fac cu capul pana atunci. De obicei prima sapt dupa eco sunt ok insa saptamana doi o iau razna pur si simplu.
Moni – deci e cum stiam si eu …pana la 16 saptamani mai e de asteptat frate … da lasa, asta oricum nu conteaza, ca e fetita sau baietel … important e sa fie !
Tot n-am inteles: daca am de recoltat sumar de urina si urocultura pur si simplu las sa treaca primul jet si apoi pun in doua recipiente separate restul ? Ah chiar sa ma uit la Miniblu …
Fetelor stiti ca eu dupa FIV 3 mi-am interzis sa mai intru in magazine de copii ca la un moment-dat tot ma bufnea plansul .,..cred ca in we voi indrazni sa ma duc insa data asta …cu ganduri de cumparaturi, Pentru puiul meu ! Doamne inca nu incetez sa ma bucur !
Moniland spune:
Pisix, e un singur recipient cu urina, iar ei de acolo fac si sumarul de urina si urocultura. Sa mergi la analize pe nemancate.
ana_p spune:
Liana, felicitari, mamico fericita, sa iti traiasca minunea si sa fie sanatoasa!
Pisix, eu chiar azi mi-am recoltat pentru analizele de urina, m-am documentat si am procedat asa: sumar urina-din primul jet de urina dimineata in recipientul steril, iar pentru urocultura din jetul din mijloc, intermediar, in al doilea recipient steril. Totul dupa igiena locala.
Ana 30+
KLU1973 spune:
pisix, eu am jurnal de sarcina si l-am comandat pe net de la editura MEDICART...am inteles de la o prietena ca se gaseste si la DiVERTA.
Sexul bebelinei mele s-a vazut la ecografia de 12 saptamani si 3 zile la dr. Iosup...si asa a si ramas...bebelina...
Klu 26+
pisix spune:
Aoleu fiecare are alta varianta cu recoltarea
Klu - cred ca ma duc seara asta la Diverta ca nu mai pot de nerabdare !