Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Liana,
sa va traiasca minunea, sa fiti fericiti toti trei, abia asteptam poze! Ce emotionant, parca am asistat si noi la nastere in direct, eu credeam ca astepti pana la 40 s... Sper sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti!
Bq, felicitari, esti o mamica norocoasa, trei dintre prietenele mele care au vrut (musai) sa nasca natural au ajuns la cezariana de urgenta dupa 6, 18 si respectiv 42!!! de ore de chin!
Cate vesti bune!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anne Marie Catalina bine ai venit!
Felicitari, Liana, de o mie de ori felicitari!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy,
eu pe la 11 s aveam 90% fata si toate "feeling-urile" mele erau tot spre fata, nici nu concepeam sa am altceva. Pe la 12 saptamani m-a intrebat doctorul daca stiu ce sex are, eu zic, fata, bineinteles, ce altceva sa fie? A fost tare doctorul, cand m-a vazut asa hotarata, zice, "sigur, doamna, cum spuneti dumneavoastra, dar voiam sa va spun ca fata dvs are penis!!!"...
De data asta nu mai am nici un feeling, ba mai mult, mi-e teama ca iar fac baiat! Nu conteaza, sanatos sa fie!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari mammmiii!! Cea mai frumoasa oltencuta,s-a nascut!!
La multi ani pui mic!!

Edit: Felicitari Avalon!Sarcina usoara si bebei sanatosi tun,sa-ti dea DD!
Sa nu ma iei drept nebuna..am fost colege la aspirante

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI LIANA SI BUN VENIT PE LUME LUPTATOAREI!!!!!! VA FELICIT DIN INIMA!!!!

Micky- o nebunie bebeii tai...Doamne cat sunt de frumosi! Insanatosire grabnica iti doresc!

Bq- felicitari entru nasterea usoara! Ce misto sa auzi o proaspata mamica ca il vrea deja pe al doilea bebe! Si eu o sa nasc tot la Gynia, asa ca orice info e super bine venita.

Avalon - felicitari!!!!!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun venit pe lume Anne Marie Catalina!!!!! Sa fii sanatosa, mancacioasa, o sa fii o rasfatata ca orice ai face mami nu se supara pe tine.
Bravo Liana!!!! Sa-ti traiasca luptatoarea!!!

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

LIANASA-TI TRAIASCA FETITA SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA

34+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

FELICITARI LIANA si bun venit pe lume comorii tale!!! Sa fiti sanatoase!

Ayda 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari, mamico!! Bine-ai venit Anne Marie Catalina!! va doresc o viata fericita si plina de bucurii !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Many_bani – scuze, nu am inteles cum se recolteaza … eu trebuie sa-mi fac si sumar de urina si urocultura. Primul jet e urocultura si restul e sumar ?
Evy – la 12 saptamani iti poate spune deja ca e fetita sau baiat ? Hai ca ma surescitezi, inseamna ca poate nu mai am mult de asteptat …
Pishko – deci acum nu ai incercat mini-eco ? ca si pe mine m-ar bate gandul… si as vrea sa fiu sigura ca macar la un moment-dat se aude …
li-am – cum comanzi la mothercare? Pe site-ul lor? In Rom pe babystuff poti sa-ti comanzi de oriunde din-afara si se ocupa ei. Si de la tine aflam o multime de lucruri dragute, asta cu supraincalzirea n-o stiam
Micky – ai niste bebelusi superbi si m-am prabadit de ras cu povestirile tale despre tati care singur isi da seama ca bebelusii fac kaki
Moni – da te rog trece-ma pe listuta dar daca se poate fara DPN ca stii ca sunt o pisica foarte discreta asa ca … ramane doar DPN decembrie
Avalon – gataaaa, suntem la Odiseee …nu stiu, acum parca sunt mai sigura pe mine, am zilnic simptome si nu imi mai e asa frica …
Bq – vaaai, am citit …maaamaaa, ce usor a fost …sper sa avem toate aceeasi soarta
Felicitari pt Liana … nu pot sa cred ca s-a si intamplat …

Fetelor, avand in vedere ca dupa ce nasti nu mai ai temp de nici o culoare, vreau sa va intreb daca v-ati apucat sa cititi carti despre ingrijirea bebelusilor? Mi-am dat seama ca habar n-am de nici unele si ma cam sperie asta. Si inca o intrebare: are cineva Jurnal de Sarcina sau stiti unde se gaseste ?

Mergi la inceput