Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 6
pishko spune:
Bq Frumoasa povestea ta! Ce norocoasa ai fost. Felicitari inca o data! Ma bate si pe mine gandul de o nastere naturala de-ar fi sa fie asa usor si la mine. Mai e ceva timp pana atunci sa vedem care va fi situatia la momentul respectiv. Sanatate multa va doresc si sa cresteti mari si frumosi!
pishko +15
hepilica spune:
Bq, ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti despre voi si ca sunteti bine. Doamne, ce a mai trecut timpul... ESTI MAMICA ACUM!! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!
Raluca, am eco morfofetala saptamana viitoare miercuri si vineri.
Ce bine ca te-au lasat durerile. Daca ti se recomanda o perioada de repaus eu zic ca ar trebui sa asculti decat Doamne fereste sa patesti ceva. Nu-ti asuma vreun risc.
h.
21+
multumesc lui DD
Evy28 spune:
Fetelor multumesc din suflet . Sunteti niste fiinte minunate .
Cred ca sexul nu se ma schimba , am auzit ca daca iti spune fata ...putin probabil sa se transforme in baiat la urmatoarea eco..
Cat priveste linistea mea e in proportie de 50% caci pana nu e in bratele mele nu ma linistesc. Insa cu DD inainte.
Apropo , eu de disperata m-am mai programat la o eco la 15 sapt , ca am uitat sa il intreb pe nenea dr cand ne mai vedem . E bine sau nu ?
imi spunea cineva ca nu s-ar mai face dupa 16-17 sapt . pana la 20...sau sunt pareri impartite ...
ca eu sincer as mai face la 18 saptamani si apoi morfofetala pe la 21, si apoi cum zice nenea dr.
Micky , superbe comorile tale .
Bq felicitari mamico .
Mereu ma emotionez la povestile voastre si plang
Nusy , aseara eram in euforie si am vrut sa te sun pe la 9.30 dar nu am indraznit cand am vazut cat e ora ,cand formam.Maine te sun eu pe la 7 .Sper sa ai timp sa vorbim.
Evy 12+
hepilica spune:
draguta evy, ecografiile recomandate in perioada sarcinii sunt:
- eco trim I + bitest
- eco trim II 16-18 saptamani + triplutest (sau drytest)
- eco morfologie fetala 22-24 saptamani
- eco trim III 32-34 saptamani
- intre saptamanile 30-36 control la 2 saptamani
- intre 36-39 saptamani control saptamanal
evident poti face eco si saptamanal daca doresti si ai cum...sau daca doamne fereste ai vreun simptom neobisnuit..
si mie mi se pare mare perioada dintre eco. mi se face dor de bebelina.
eco de mai sus sunt ceea ce se recomanda in mod uzual.
h.
21+
multumesc lui DD
Evy28 spune:
SARU MANA
deci trebuie sa ma mut la 16 saptamani sa fiu in grafic . am uitat de triplu test . se face ca la dublu (eco+sange ?)
multumesc din suflet
si chiar vroiam sa te intreb ..de ce ai eco morfo in doua zile diferite ? ca nu inteleg . scuze ...
nusy spune:
Avalon:mii de felicitari (atat pentru sarcina,cat mai ales pentru gemeni) si sarcina usoara si la termen!!!! Ma bucur tare mult ca esti printre noi!!!!
Evy: ok,vb.dupa 7!
Bombonique: foarte frumoasa povestea nasterii! Sanatate multa si lui Aidan si voua!!!
Nusy 33+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 6 saptamani!!!!
KLU1973 spune:
Fetelor olteanca noastra e in sala acum isi aduce minunea pe lume !!!
Hai Liana !!!!!
Klu26+
andicu spune:
Am intrat sa vad de Liana si ce vad?!?!!!
AVALON, ce surprizaaa!!! Doamne, cat ma bucur ca ai reusit!!! si Dumnezeu ti-a dat dublu pt cat te-ai chinuit! FELICITARI din suflet!! iti doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Li_am, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Ce ma bucur, fetelor! din Aspirantele mele dragi, una cate una va mutati la Odisee!
Liana, asteptam vesti cu nerabdare! si cu drag, la MAMICI!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
KLU1973 spune:
Am vorbit cu sotul lianei si-mi spuse:
...gata se nascu...Anne Marie Catalina...3480 gr...
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!!
Klu 26+
Bianca B spune:
Bine ai venit pe lume Anne Marie Catalina
Felicitari Lianei si sotului
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti