Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Helo, helo! Are dreptate Pisix, chiar acum ma pregateam sa intru sa fac galerie LIANEI, pentru ea se apropie marele eveniment, un eveniment emotionant si are nevoie, sunt convinsa de galeria noastra calduroasa:

HAI LIANA!!!!!!!!

Si daca tot am intrat aici, ma bucur sa va regasesc pe toate colegele de la aspirante, si pe tine Li_am, desi tu nu ma cunosti... stii cand ai cautat pe net impresii despre fiv in Austria si te-ai gasit pe tine? mi-a placut teribil expresia... ei bine, eu sunt cea care te-am adus acolo... care am postat povestea ta, caci abia deschisesem subiectul... stiam ca mai devreme sau mai tarziu te vei regasi.
Apropo, mai avem ceva in comun, am facut ET-ul in aceeasi zi. Sarcina usoara iti doresc!

Cred ca va trebui sa completati lista cu mine si cu Pisix... datele mele sunt ET 09.03.2009, DPN 27.11.2009 (dar avand in vedere ca sunt gemeni cred ca se vor grabi putin ca sa fie Balante ca mami si ca tati)

********************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate **********************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Hey,
ce de coincidente,
tocmai ce am citit prima sectiune de la Fiv in Europa, unde mi-am regasit si povestea mea... Voiam sa te cunosc, Avalon, sa vad cine esti, sa ma pot bucura pentru tine! Felicitari deci, sa fie o sarcina usoara si fara probleme iti doresc, sa ne intalnim mai des pe aici!
Lili aka Lili_2007

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mai Avaloane, de cand te astept......
Imi face o deosebita placere sa va trec in listuta.
Pisix, de acord sau la tine mai astept?
Avalon, cand ai chef povesteste-ne despre FIV-ul tau si trairile de dupa ET.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Li_am, vrei in listuta?

Mergi la inceput

Bineinteles!
ET 9 martie
DPN 25 nov
Mai era ceva?

_

Mergi la inceput

aaa.. ET cu blasto, clinica Kinderwunschzentrum, Viena, dr. Obruca
M-am uitat pe prima pagina sa vad ce trebuie. Multumesc frumos, va pup!

_

Mergi la inceput

Li_am, Avalon, sunteti in listuta de pe prima pagina si va sta tare bine.
Sa aveti sarcini usoare si bebelasi sanatosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Dragelor,
inca nu am reusit sa citesc din urma. Sper sa ma pot pune la curent cu ultimele noutati cat de repede.
Suntem bine, ne-am obisnuit destul de repede cu totul.
Despre nasterea baietelului meu, va pot spune, asa pe scurt:
Dupa vizita de joi (23 apr) la dr, si rezultatele minunate obtinute, ne-am continuat viata, asteptand ziua de luni, cand aveam programare la dr din nou.
Vineri seara, si eu ca tot romanul ma uitam la "dansez pt tine", plictisita rau. Sotul in alta camera viziona ceva "dat jos de pe net". Pe la 1.30 noaptea, am avut o senzatie f ciudata de a merge la wc. Ciudat in miez de noapte!
Ok, ne culcam la loc, atipim, iar dupa vreo 30 min, ma apuca niste dureri ca de cm, acute. Incep sa respir sacadat, in speranta ca vor trece. Chiar trec.
Dupa vreo 20 min, incep din nou, mai acut, dar nu sa ma faca sa ma ridic din pat. Totusi la insistentele sotului, ma ridic, merg la baie, senzatie de constipatie...nimic.
Zic totusi, hai sa fac un dus, ca daca tot ma duc la spital, sa fiu ok!.
Fac un dus prelungit, continuat cu o baie in cada, contractii (dar nu imi dadeam seama ca sunt contractii pe bune).
Plecam spre spital, cu gentuta dupa noi, camera video, etc...
Ingenunchez de cateva ori pana la masina (asa mi se parea mie ca ma lasa durerile, in genunchi) si se pare ca a functionat! Ajungem, tot asa dupa cateva ingenuncheri, inclusiv langa masa "speciala", vine dr, si zice: 9! Eu: 9 ce?
el: dilatare!
de 2 ori si e gata!
eu : gata ce?
Dr: adica ai nascut!
Si vorba aia, am impins de 2 ori, mai mult instinctiv, oricum nu stiam ce fac (la durerile alea)(era tare nasol ca erau asa de dese ca nu puteam nici respira!). Dupa 30 min, bebe era deja "afara" si plangea de zor. Sotul meu era inca in stare de soc, nici la tel nu putea vb, si mi-a pasat mie telefonul sa vb cu maica-mea! Mi-a facut epiziotomie, nu stiu cand, la fel nu stiu cand mi-au rupt membranele!
Cand sa inceapa " broderia" n-am mai rezistat si am cerut anestezie. Mi-au facut o chestie "alba" direct in vena, si dupa 30 min, m-am tezit intr-un salon super dragut!
Gynia e super draguta! all inclusiv! dai un ban, dar stii macar pt ce l-ai dat! E deosebit, exact ca in vest! sunt atenti la toate detaliile! Totul!
Si uite asa, dupa 3 zile de spital, am venit cu bb Aidan acasa, si am inceput o viata noua!
Acum ma gandesc cu drag la un nou inceput! Mai vreau un bebe! Profitati fetelor de sarcina! e deosebita perioada! Abia acum realizez.
Bebe papa cand vrea el, doarme la fel, inca nu are program impus. Inca vreo 2 saptamani. Apoi cred ca vom incepe sa impunem un pic de program. Alaptam natural! Inca nu simt o placere in asta, dar nici o corvoada!
Mult curaj fetelor paropiate de marele final!
Felicitari Micky! sa-ti traiasca comorile!
Hai Liana!
Bravo Avalon!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Avalon felicitari! As face galerie cat casa dar nu vreau sa fiu indiscreta! Ai trecut oricum de primul trimestru cu bine. Iti doresc din tot sufletul sanatate, sarcina usoara si bebei sanatosi, la termen si cumintei!

pishko +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Klu Pai sincer nici eu nu prea am rabdare cu chestia aia. Am incercat si eu o data de doua ori si daca n-am avut nici un rezultat (ca era si prea devreme) m-am desumflat si il tin acolo de momente de-alea cand te apuca duminica si n-ai pe unde sa te duci si ai face orice sa verifici inimioara.

Li_am Hai ca nici tu nu esti cu mult in urma. Peste ceva timp nici n-o sa se simta diferenta dintre noi. Ai trecut si tu de primul trimestru. Abia astept sa simt si eu mogaldeata. Pe 18 ma duc si eu la eco sa vedem poate ne arata si ce hram poarta.

pishko +15

Mergi la inceput