Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 4
hepilica spune:
Micky, sanatate multa. Ai grija de tine.
Dragutei foc micutii tai.
h.
21+
multumesc lui DD
hepilica spune:
raluca, cum te mai simti? te-au mai lasat durerile? ai fost la laborator pt urocultura?
sper ca esti bine si abia astept vesti de la tine.
maine imi fac si eu un set de analize inainte de morfo si fac si urocultura. doamne ajuta!
h.
21+
multumesc lui DD
Micky2007 spune:
Fetelor aveti grija dupa nastere daca aveti frisoane, sau temperatura luati repede un paracetamol si numai alaptati. Nu faceti ca mine, eu am facut baie fierbinte care a crescut temperatura si nu am luat nimic, asa i-am agitat si pe bebelusi de au plans non-stop 4 ore. Si i-am si alaptat ca am zis ca este furia laptelui si trebuie sa golesc sanii. Mare grija.
hepilica merci.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
elenada spune:
Liana nastere usoara. Va doresc tot binele din lume sa aveti o fetita sanatoasa si minunata si sa va bucurati de ea toata viata voastra. Trei pupici dulci de la noi.
Miky avem carucioare la fel. Sa pupi bebeii din partea mea. Asa dragi imi sunt cand ii vad.
Evy felicitari pt bebelusa. Sarcina usoara si las termen si bebelina sanatoasa.
Eu sunt in deplasare. Am plecat la parinti in provincie si e minunat. Aer curat liniste si mult rasfat nu ca as fi dus lipsa.
Va pup
elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KLU1973 spune:
Micky,sunt superbi bebeii tai...si tu esti o adevarata...tu stii ca eu te urmaresc si te admir din umbra
Insanatoasire grabnica iti doresc si multumim pentru sfaturi !!!
Evy, felicitari pentru fetita si sarcina fara nori pana la sfarsit !!!
Elenada, deosebita camera piticilor tai...movul de pe pereti si cu albul mobilei da un aer princiar...
Pishko, eu pana sa miste bebelina mea m-a stresat cu un stetoscop...dar nici macar acum nu-i pot auzi bataile inimii cu el
Liana, suntem alaturi de tine si de comoara ta...cu toate ca stii ca am incredere in tine si stiu sigur ca o sa o scoti la capat asa cum trebuie; oricum nu pot sa cred ca a venit momentul mult asteptat...asteptam vesti!!!
liana liana
Klu 26+
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kineta [MONI[/red]si eu tot saltele din cocos am luat de la Baby Comfort,si la un pret bun. 34+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS |
M-am uitat acum la Bamby Confort si au vreo 4 tipuri de saltea de cocos. Cum ziceam cele care au numai cocos, altele tip sandwici, sau cocos in combinatie cu spuma sau cu latex. Asa ca tot nu stiu care e cea mai buna.
28+Laura Ioana Irina Maria
Fragutza spune:
Micky, stiu ca ma repet, dar ai niste comori de copilasi
Moni, asa bine imi prind postarile tale, am aflat o gramada de lucruri despre ce trebuie cumparat la bebe.
Hepilica, nu am mai avut durere de ieri, la vreo cateva ore dupa ce am venit de la spital m-a lasat de tot. Acum eu stiu, o fi fost poate ceva psihogen si n-am nicio infectie..tot spre eu..
Am ajuns si la medicul de familie care mi-a reco un pogon de analize si evident mi-a zis ca cel mai bine e sa renunt la serviciu. Si eu sunt super incapatanata, ca zic ca daca ma simt bine de ce sa nu merg
Vad rezultatul la analize, daca e ceva in neregula ma lipesc de pat.
In ce zi ai echo tu?
Liana, succes! Doamne ajuta sa fie totul bine!
23+
li_am spune:
Buna fetelor,
Micky, sa te faci bine repede-repede iti doresc, sa ai toate patru mainile libere pentru copiluti! Ce bine ca te ajuta sotul, eu pe al meu abia dupa ce l-am amenintat cu divortul a inceput sa se trezeasca noaptea sa aiba grija de bb, dar acum se trezeste numai el si dimineata schimba copilul si face si micul dejun!! Cat despre scos copii, mie aici mi-au zis ca din prima zi, cu conditia sa fie imbracat adecvat, si asta culmea, in sensul ca sa nu fie prea infofoliti, sa nu se supraincalzeasca. Se pare ca daca le e frig plang, mai periculos e cu caldura, ca atunci nu zic nimic. Era o metoda sa afli daca sunt supraincalziti, sa le bagi un deget pe sub haine in spate, intre omoplati sa verifici sa nu fie fierbinte. Bine, acum eu nu stiu daca la noi schema de vaccinare permite sa-i scoti...
Pishko, ce frumos, ai 15 saptamani, in curand n-o sa mai ai nevoie de nici un eco, o sa dea din manute si din picioruse (eu l-am simtit prima data la 17 s) sa te anunte ca e bine!
Liana, mai ai doua saptamani, ce zici, rezistati, sau va grabiti la marea intalnire? Acum se poate intampla in orice moment... Ti-ai pregatit "bagajul de spital"?
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+
li_am spune:
Fetelor, inca ceva,
voiam sa va intreb, voi ati avut dureri de cap? pe mine m-a durut de cateva ori groaznic, aseara am pus caul pe perna si simteam ca imi explodeaza si simteam foarte puternic pulsul in tample... Da' nici n-am luat nimic...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+
pisix spune:
Liana naste ??? Waau, tinem pumnii !!!
Moni n-am avut timp da abia astept sa citesc si eu ce ai scris, si eu am inceput sa studiez oferta de carucioare si de patuturi
De fapt la carucioare m-am cam lamurit ce-mi place, in mare asa
Eu am intrat sa va zic ca am o veste ...grozava despre AVALON (care sunt convinsa ca nu va mai dura mult si va intra si aici ):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137003&whichpage=15