GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela amalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sweetdropita Pff, dupa mule cautari si razgandiri ne-am oprit la Matei. |
Cred ca si pe al meu BAIAT tot Matei+inca ceva, il va chema

Sper sa ramana baiat pana la capat

17+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia
O POVESTE MINUNATA
ramona7575 spune:
Hristos s-a inaltat !!!
Gravidutelor , bucurati-va de burtica, apoi nu o sa mai aveti prioritate la cozi.
Bebe al meu a facut ieri o luna asa ca am pus pe link 2-3 poze cu mica minune a parintilor.
Vad ca doarme in jur de 12 noaptea asa cum ma culcam eu cand eram gravida. Bine ca doarme restul noptii...
Gata, ma duc la somn, ca bebe a muls numai un tzitzi si a trebuit sa trag eu cu pompa de celalalt dar am renuntat repede ca ma durea.
Pup, pup !!
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=0
Karmen_ spune:
Adevarat s-a inaltat!
Ramona, am vazut pozele, sa-ti traiasca ingerasul! Si eu ma culc de cand ma stiu pe la 12-1 noaptea, asta inseamna ca o sa ne semene?
Dar macar dac-ar dormi dimineata! 
39+
Roberta-Ioana
julax spune:
Adevarat s-a inaltat!
Mihaela,ma bucur ca e baietel,sper sa ramana asa
Alina,
Anna,aiurea cu kk asta!Sanatate multa!
Karmen,Swetdropita

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Ieri nu am mai intrat ca am bucatarisit si am trebaluit prin casa![]()
Anna pentru diaree poti incerca supa de morcov,orez fiert sau morcov fiert!Asa am citit eu intr-o carte electronica despre diversificare.Sper din tot sufletul sa isi revina Ioana.Uite un
si o
de la noi.
Sweetdropita cred ca era vorba despre dopul gelatinos ceea ce ai descris tu,insa nu e alarmant pentru ca poate dura si o saptamana pina il elimini pe tot!Tu sa fii pe faza si sa nu uiti sa ne scrii si noua ca sa scoatem agitatele sa te sustina!
Si mie imi place numele pe care l-ai ales sa dea Dumnezeu sa-i poarte noroc si sa fie super sanatos si mincacios!
Karmen te-am intrebat daca nu ati stabilit o data ,pentru ca de obicei asa se face...dar daca doctorita a spus sa asteptati momentul atunci e ok,inseamna ca e pregatita sa vina la orice ora din zi sau din noapte sa iti faca cezariana si asta e f. bine!Cine ai spus ca-ti urmareste sarcina?Fii pe pozitii si urmareste orice semn ca sa ajungi in timp util la spital.
Miha Felicitari ! E super! Cred ca esti foarte fericita!Normal ca o sa ramana baiat pina la capat ca doar nu spunea aiurea dr.Pentru al doilea nume sugestii: David, Luca,(preferatele bineinteles), Calin, Alexandru,Stefan...Mie astea imi plac foarte mult!
Fetelor eu de la inceputul saptamanii ma chinui sa rezist zgomotului infernal pe care il fac vecinii (unul de peste strada si altul in perete cu mine) care isi renoveaza casele.M-au inebunit pur si simplu ...si ca un facut a fost si urat afara asa ca nu am putut iesi din casa

.In ritmul asta o sa ajung la nebuni!Pina si David a devenit mult mai agitat,ori e pe fond de stres si la el ori chiar ai dau dintisorii,nici nu stiu ce sa mai cred!
Pupici la toata gasca!
AMR 2 luni si sunt ACASA!!!!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
alina2700 spune:
Iulia si noi te pupam! Am uitat sa te intreb ca am vazut ca si tu alaptezi ... tu la cate luni ai inceput diversificarea si cu ce?Eu ma gandesc sa o incep pe la 5 luni jumate daca rezistam pina atunci.Ce mai fac printisorii tai?Cum te mai descurci..ma bate si pe mine gandul sa mai fac un BB ,dar bineinteles mai tarziu nu acum...![]()

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
julax spune:
Alina,am inceput diversificarea la 6 luni cu suc de morcov,apoi cu mar,apoi supa de legume cu cereale fara gluten.Astia mici cresc,Ioanei nu-i mai ies odata dintii,dar e maraita,cand o apuca...
Liniste multa,ca se pare ca aveti nevoie
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
sweetdropita spune:
Buna fetele!
Inca sunt acasa, bine, fara dureri sau altceva..Mai am 2 zile si stau mai linistita ca doctorita e in spital. Am alta nelamurire. Mi-au iesit transaminazele mai mari (TGO si TGP) si a trebuit sa le repet saptamana asta. Iar au iesit mari TGO 125 si TGP 190. Voua cum v-au iesit in sarcina? La mine cauza ar putea fi oboseala excesiva sau regimul alimentar. Eu am putut manca de toate si am mai scapat la grasimi..
Karmen_ spune:
Buna, mamici! Iata ca am ajuns in saptamana 40. Am fost azi la dr. Bebe nu vrea sa iasa, se pare ce trebuie sa mai asteptam cateva zile. Dr. a spus ca ii place in burtica la mami.
Amandoua va dorim un weekend linistit si doar cu evenimente placute! 
40+
Roberta-Ioana
julax spune:
Karmen,Sweetdropita
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete