GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela amalia spune:
Karmen pentru tine nu le scoatem???Ce mai faci?
Eu maine am programare la gine si cu putin noroc aflu ce fel de puta are
O POVESTE MINUNATA
Karmen_ spune:
Si eu am fost ieri la dr, bebe nu se grabeste, desi are aproape 40 de saptamani. Am vorbit in seara asta cu dr la telefon, ca maine este la iasi si mi-a zis ca daca nu e nici o schimbare sa merg joi sau vineri la control. Fetita mea vad ca e tare punctuala, nu prea seamana cu mami
Oricum, maine vreau sa stau linistita, iar dupa aia nu mai conteaza.
39+ Roberta-Ioana
Karmen_ spune:
Am uitat sa spun ca eu nu prea merg pe jos. Facand cezariana, am zis sa o las sa creasca cat vrea ea.
alina2700 spune:
Buna seara fetelor!
Sweetdropita din cate stiu eu daca stai cuminte si nu te mai zbantui o sa mai rezisti cu colul deschis chiar si 2 saptamini cat ar mai fi pina la termen ,dar asta conteaza si cat este deschis colul? dopul gelatinos l-ai eliminat?
Eu am stat cu dilatatie 1 cateva zile ...asa ca ce sa spun ... sa dea Dumnezeu sa fie totul ok! Sa dea DD sa fiti sanatosi si tu si BB asta e cel mai important!
Karmen pai daca tot nasti prin cezariana nu ai programat si data?.Si normal ca trebuie sa stai cumintica si sa nu mergi prea mult pe jos!
Miha iti urez succes la echo! Sa fie asa cum iti doresti dar cel mai important sa fie sanatos bebitzu si la fel si tu.Tinem pumnii si sa vii cu vesti bune!
Pupici la toate fetele!
Fetelor sa ne tineti la curent sa scoatem agitatele cand e cazul!
Noapte buna tuturor!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
AnnaBaby spune:
Wow,se apropie cu pasi tare repezi 2 evenimente foarte importante! Va asteptam cu drag bebelusi de Bacau!!! Sweetdropita si Karmen va doresc sa nasteti cand vreti voi, sa fie cat mai usor si recuperarea sa fie cat mai rapida. Despre bebei ce sa mai spun, sa dea DD sa fie sanatosi si papaciosi si evident necolicosi!
Am facut urarile ceva mai devreme ca eu nu prea mai reusesc sa mai intru asa des. Iesim destul de mult pe afara, la plimbare, si dimineata si seara, si in putinul timp ramas abia daca mai apuc sa fac cate ceva prin casa...
In rest Ioana creste, inca nu merge singura dar merge pe langa pat, se tine ea singura, si de vreo cateva zile vrea sa mearga si de mainile mele ca inainte nu prea vroia si lasa fundul jos. De vreo saptamana ne confruntam cu o problema legata de kk care e cam moale si a ajuns chioar la apos de vreo 2 ori. Am tinut-o la regim dar cum am reintrodus laptele sau alte alimente, cum a reaparut si kk moale, spre disperarea mea. I-am facut analize de coprocultura care au iesit ok, nici o problema, insa de obicei trebuie repetate de multe ori pana iese, daca e vreun parazit. azi am trecut si la lapte fara lactoza. ca deja de sambata nu a baut lapte si e prea mult timp.
Pe de alta parte, a fost expusa la varsat de vant, sunt cati\va copii din bloc bolnavi si cam toti au stat pe langa ea saptamana trecuta inainte sa le apara si lor, dar si dupa. Asta este, sper sa nu faca, acum astept sa vad ce se va intampla...
Cam astea sunt ultimele noastre noutati.
Va pup pe toate mamicile, gravidutele si bineinteles si bebelusii!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
sweetdropita spune:
Alina, nu stiu daca ce am vazut eu dimineata a fost dopul gelatinos sau o parte din el. Am tot avut o scurgere pe parcursul sarcinii, fiziologica, dar de data asta era schimbata la culoare si parca se intindea (scuzati exprimarea ). Dureri nu am avut,doar ca de vreo cateva zile mi se intareste burta destul de des. Deocamdata stau si astept si binenteles ca sunt atenta la orice semn. Si bebelusul se misca atat de mult parca ar vrea afara cat mai repede.
Karmen_ spune:
Alina, dr. mi-a zis c cel mai bine e sa facem cezariana atunci cand bebe vrea sa iasa, pt ca asa e cel mai bine si pt ea si pt mine.
Anna, multumim de urari.
Sweetdropita,iti tin pumnii. Stiu ce inseamna sa-ti doresti sa nasti doar cand este dr. in zona.
39+ Roberta-Ioana
Karmen_ spune:
Frumos nume! Si mie imi place Matei, David, Luca, Robert, Alexandru si Andrei. Dar a fost sa fie Roberta-Ioana, pentru ca Roberta i-a placut tare mult sotului, iar Ioana am vrut eu, ca-l cheama pe el Ionut. Mai stiu deja de un David care se va naste peste o saptamana-doua, deci Roberta va creste odata cu Matei si cu David.
Deci,
39+ Roberta-Ioana