GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Sweetdropita,astepti momentul sau inca tii la burtica? Eu ma simt atat de bine incat mi-as mai fi dorit vreo luna macar sa stau cu ea. Eu maine fac 39 saptamani. Oricum, sunt pe pozitie. Abia astept sa vad ce-ti spune dr. si tie.

38+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Inca tin la burtica. As mai sta si eu ceva timp. Mai ales ca m-am simtit super pe toata perioada sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Si eu la fel.Sa speram ca vom fi 2 mamici norocoase cu copii sanatosi si cuminti.

39+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ce mai faceti fetele?
Bebe al meu a inceput sa planga mult dupa ora 22:00 pana la miezul noptii, nu prea vrea sa suga, tine gurita deschisa la mamelon si e un fel de joaca dar plange si se enerveaza... il pacalesc punand pe mamelon ceai sau lapte formula ca sa traga... ufff, sper sa nu o tina mult asa...
Gravidutelor, dormiti acum cat mai puteti, eu nu dormeam pana la miezul noptii si asa face si bebe, am noroc ca doarme pana la 10 si vrea tzitzi din 3 in 3 ore... sper ca in scurt timp sa mai rareasca noaptea..
Fetelor care ati nascut, cat timp dureaza sangerarile dupa nastere si la cat timp vine menstruatia?? Eu inca mai sangerez (am 4 sapt.) dar f.putin... as vrea sa stiu ca vine sotul acasa peste o luna si nu as vrea sa raman insarcinata imediat... cum m-as putea proteja? Voi cum ati procedat?? O sa merg la medic dar pana atunci vreau sa mai stiu niste pareri...

http://community.webshots.com/album/571...jX?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ramona,
1.De ce ungi mamelonul cu lapte formula si nu cu lapte de al tau(strangi putin de mamelon)?
2.Din cate imi amintesc dureaza o luna si ceva,oricum spre final secretiile sunt mai albicioase si mai putin consistente
3.Nu se poate spune exact cand revine menstruatia,poate fi dupa 40 de zile sau cand incetezi alaptatul sau cand alaptezi mai putin.De exemplu,la primul copil mi-a venit menstruatia dupa 9 luni,dar l-am alaptat 1 an si 5 luni,acum ,dupa 8 luni inca nu am menstruatie
4.Se spune ca daca alaptezi si nu ai menstruatie nu poti ramane insarcinata,dar personal nu am riscat.Noi ne impacam bine cu prezervativul,poti sa te consulti si cu medicul in cazul in care nu sunteti multumimti de metoda asta.
Sper ca ti-am fost de folos.Somn usor!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Noi am lipsit cateva zile!
Ne-am facut de cap...plimbari,cumparaturi...de am prins vreme buna!
Karmen si Sweetdropita ce faceti ?Aveti vesti noi ?Cand scoatem agitatele?
Ramona am aceeasi parere ca a Iuliei:da-ti cu laptic de-al tau pe tzitzi.Nici mie nu mi-a venit inca CM,am avut un fel de CM dar a fost din cauza ca am inrerupt anticonceptionalele pe care mi le-a prescris medicul:Cezarette se numesc ,dar mie nu mi-au facu bine tocmai de aceea am renuntat le ele.Lohiile mi-au curs cam 40 de zile dar ultimile 10 zile au fost f light.Intr-o luna pina vine sotul tau nu ai sa mai ai nimik.Cat despre bebe pot sa-ti spun ca si david a avut program din asta din 3 in 3 ore chiar si mai des...si a durat ceva pina si-a mai redus din mese ...undeva dupa 2 luni jumate...dar depinde de la BB la BB nu e o generalitate.
Fetele!!! voi ce mai faceti?cu ce va ocupati de nu mai dati deloc pe forum?
Pupici la toata gasca!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Am fost ieri la control si surprize surprize...colul deschis. Daca ma gandesc bine, era si de asteptat. Am intrat in saptamana 39. Nu stiu insa de cand s-a deschis, ca ultimele 2 week-end-uri m-am zbantuit la nunti.Din cate stiti voi, cam cat as mai avea pana nasC? Neavand pana acum nici urma de contractie nici nu ma asteptam sa se deschida colul. As fi vrut insa sa trec de saptamana asta ca doctorita mea pleaca de joi.si se intoarce duminica. Incerc si eu sa ma odihnesc cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sweetdropita

Am fost ieri la control si surprize surprize...colul deschis. Daca ma gandesc bine, era si de asteptat. Am intrat in saptamana 39. Nu stiu insa de cand s-a deschis, ca ultimele 2 week-end-uri m-am zbantuit la nunti.Din cate stiti voi, cam cat as mai avea pana nasC? Neavand pana acum nici urma de contractie nici nu ma asteptam sa se deschida colul. As fi vrut insa sa trec de saptamana asta ca doctorita mea pleaca de joi.si se intoarce duminica. Incerc si eu sa ma odihnesc cat mai mult.

Dar doctora ce ti-a spus, cat mai rezisti asa cu colul deschis?
Cam tot ce ai putea sa faci, dupa cum ai spus si tu, e doar cat mai multa odihna.
Clipa cea mare se pare ca se apropie cu pasi cat mai mari, dar poate mai asteapta cateva zile
Pentru orice eventualitate scoatem o agitatele de la naftalina, asa doar pt putin timp, sa isi faca incalzirea
Sweetdropita

Mergi la inceput