GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mihaela,ai emotii pentru sexul copilului?Vreo preferinta,vreo banuiala?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da Iulia am emotii si avand deja o mandruta prin casa, tare mi-as dori si un flacau, dar orice e binevenit pana la urma, nu? vorba aia sanatos sa fie...
Cu toate astea mi-as dori sa fie surpriza pana in ultima clipa, dar cine mai are rabdare inca 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Mihaela, important este sa fie sanatos bebe. Si pana la urma si daca sunt 2 printzesici tot bine este. Eu cu sora mea ne intelegem mai ceva ca doua gemene. Mie imi pare bine ca prima data este fata, pentru ca nu prea as fi vrut 2 baieti, dar, in rest, doar sanatate... si cum o vrea Cel de sus!

38+ Roberta Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Karmen, care este data probabila a nasterii? Si eu implinesc 38 de saptamani spre sfarsitul saptamanii asteia. Cred ca avem multe sanse sa ne intalnim prin maternitate. :)

Mergi la inceput

Sweetdropita, 30.05. Mi-ar face mare placere dar eu nasc la Moinesti. Tu unde nasti?

38+ Roberta Ioana

Mergi la inceput

Mihaela,te inteleg,asa a fost si la mine,imi doream pereche(dincolo de faptul ca cel mai important e sa fie sanatos ,orice ar fi) si uite ca asa amSper sa fie si in cazul vostru la fel
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

LA MULTI ANI toturor Elenelor si Constantinilor

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Elena sau Constantin si tuturor celor ce au in familia lor sarbatoriti cu acest nume!

38+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Karmen, eu o sa nasc la Bacau, cu doctorita Draghici. Urmeaza sa ma duc luni (o sa am 38 de saptamani implinite) sa vad cat o mai duc.

Mergi la inceput