GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
Buna dimi.
Pe unde umblati fetele?Gata weekendul, treceti la "servici" ca daca nu va pun absent nemotivat
Karmen multa bafta la control te asteptam cu vesti.Sa ne anunti daca scoatem agitatele de la naftalina
tuturor, o saptamana minunata.
O POVESTE MINUNATA
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Dau pt toate doritoarele!
Karmen te asteptam cu vesti de la dr, cine stie, poate vine marele eveniment!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Vin si io repede cand e vb de !
De fapt am baut-o deja ...
Da Karmen alaptez,dar beau doar o cafeluta pe zi altfel nu ma pot trezi ca oamenii.Oricum nu cred ca il afecteaza pe david pentru ca doarme destul de mult in 24 de ore asa ca...nu ma las de ultimul viciu pe care il am.Te asteptam cu vesti bune!Sau scoatem agitatele deja sa te sustinem?
Fetelor eu am o mie de nervi! Am avut un WE tare prost!
1 -a fost ziua lui mami meu ,iar eu sunt aici
2- m-am balacarit toata ziua cu fostul meu sot ...se pare ca am facut o greseala lasandu-l pe Alex la taica-su...deja incepe sa nu ma mai bage in seama prea mult ...iar cand l-am intrebat pe tac-su ce si cum ...a iesit taraboi!
Pupici la toata gasca!
DAVID LUCA
ramona7575 spune:
Neata fetele,
Karmen _ asteptam vesti de la tine dar numai vesti bune, te sustinem si sa vii cu bebe sanatos acasa sa impartasim experientele de mamici fericite.
Alina, sa fie sanatoasa mama ta, iti cunosc durerea departarii, ehe cate evenimente nu am petrecut departe de casa...
Ieri am fost la dr.si l-am cantarit pe bebe, la 3 sapt.de viata are 3820 gr., a crescut frumos cu laptic de mama lui. Este cuminte dar sta cam mult treaz pt.varsta lui, il pacalesc cu suzi si baby-drink, ar fi in stare sa stea numa cu tzitzi in gura asa ca il scot afara mereu unde adoarme instantaneu (noaptea doarme bine, se trezeste la 3 ore pt.papa). Noroc de soacra ca face mancare ca nu as avea timp de gatit cu drumurile mele, as slabi ca o scandura.
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX
AnnaBaby spune:
Ramona sa stii ca nici Ioana nu dormea foarte mult cand era asa mica, eu chiar ma asteptam sa doarma aproape toata ziua, da' de unde...afara in schimb dormea, nu aveam probleme, pana cand a facut vreo 3 luni si apoi gata si cu somnul de afara. Acum doarme mult mai bine ziua decat dormea cand era nou nascut, acum are 2 ture de somn, de cate 2 ore fiecare.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Mersi, fetele, de sustinere, dar se pare ca bebe a mea mai vrea sa stea un pic si ma bucur, pentru ca azi si maine dr. mea nu este la spital. Oricum, mi-a zis sa nu fac efort deloc zilele astea, sa stau mai mult in pat; nu prea imi place sa stau locului, dar daca asa sta treaba, ma conformez. De cand am ramas insarcinata, azi am stat cel mai mult in pat. Se pare ca printzesica mea vrea sa fie in zodia gemeni, nu taur. Dar asta conteaza cel mai putin.
Alina, te-am intrebat de cafea, pentru ca eu m-am lasat de tigara cand am aflat ca am bebe (si eram fumatoare de 2 pachete pe zi), dar de cafea am incercat si m-am ales cu o durere ingrozitoare de cap. As vrea sa alaptez, dar nu stiam cum este cu cafeaua. Mersi.
38+ Roberta-Ioana
alina2700 spune:
Karmen si io am fost fumatoare (nu asa de inraita),si am renuntat acum 2 ani la tigari,dar la fel ca si tine fara cafea...am dureri de cap,de aia nu am renuntat ,de fapt sincer nici nu vreau sa renunt la cafea-nu mi se pare atat de nociva.Sa stai cumintica in pat daca asa ti-a spus, sa nu te apuce contractiile daca zici ca e libera dr ta!Mai ai un picut si gata,ai sa-ti tii comoara in brate!E cel mai minunat moment din viata unei femei!
Pupici!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
monica2008 spune:
buna fetele am intrat sa o salut pe alina.noi suntem bine bebe creste bine si asa e mai am un pic si il vada abia astept.noi poate mai vb pe mess.te pupic si pe david si aveti grija
fetelor va pup si pe voi si nastere usoara la cele care urmeaza sa nasca
monica mamica in devenire+33denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 7sap
julax spune:
Buna dimineata!azi dau eu ,ma lasa Ioana,care inca doarmeAlex a plecat la gradi,eu am spalat ceva vase,mi-am facut exercitiile,am luat micul dejun aici si acum astept sa se trezeasca printesa.
Karmen,nastere usoara,chiar ca nu mai conteaza daca va fi taur sau gemeni
Anna,nici Ioana a mea nu a dormit prea mult ziua,dormea mai bine noaptea cand era mica.In ultimele 3 nopti a dormit mai bine,i-am dat cate 2 ml nurofen seara,of,dintii astia
Alina,imi pare rau de neplacerile pricinuite de fostul sot si de faptul ca e mama ta departe...Am vazut ce ai postat la semnatura,frumos
Ramona,mai exista si soacre bune,nu-i asa?
Monica,sarcina usoara!
Mihaela,unde disparusi?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
ici
Ieri mi-am facut programare la Iasi la un dr pe nume Nemescu Dragos pt o morfofetala pe 9 iunie, abia astept, dar pana atunci peste o sapt am la doctora mea, am niste emotii, ca daca bb are o pozitie buna s-ar putea sa vedem ce este, daca nu peste alte 2 sapt sigur aflu la Iasi.
toate burticutele, mamicutele si
O POVESTE MINUNATA