GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 4
julax spune:
Anna,multumesc!La mall nu am gasit,aveau doar de la primii pasi.
Baby star e chiar denumirea magazinului?Ca as suna sa intreb...hmmm,ma gandesc sa sun la reprezentanta la dhs sa vad unde livreaza in bc.
,ca m-as apuca de o prajitura,n-am mai facut de multIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Karmen_ spune:
Eu, ca de obicei, intru cand toata lumea normala doarme. Dar asa sunt si eu si sotul meu: pasari de noapte, el la un calculator, iar eu la altul. Nici macar acum nu ma pot potoli.
Madalina,stiam ca cineva imi spusese ceva rau de dr. Neagu, dar nu mai stiam cine. Bine ca n-am fost la ea decat la o ecografie! Sper ca tu esti bine si la fel si Eva. Pentru amandoua multi si dulci
Eu am fost la dr. mea azi si din cate mi-a zis, am intrat pe ultima suta de metri. Luni dimineata m-a chemat iar la control, pentru ca marti si miercuri nu va fi in spital. Doamne-ajuta sa nu se grabeasca printzesica mea prea tare! A, am discutat vreo jumatate de ora despre modalitatile de nastere, nu i-am dat inca nici un raspuns, dar 99% e cezariana cu epidurala. Sper sa fie ok.
Va pup !
37+ Roberta-Ioana
alina2700 spune:
Buna dimineata fetele!
Haideti la ! fac eu cinste
Iulia ,ai facut prajitura?Si eu m-as fi apucat de facut ...dar nu stiu cum sa scap de kg in plus prima data,ca tare imi mai plac dulciurile.Imi propun in fiecare zi sa renunt la dulciuri dar nu pot.
Karmen nu scoatem agitatele inca sa mai astepte bebelina ...sa nasti cand ti-ai propus.Daca iti face cezariana cu anestezie in coloana poti sa-ti vezi comoara chiar din primele secunde si e un lucru minunat!Si chiar si revenirea dupa este mult mai usoara decat cu anestezie generala,asa ca daca tu ai ales ,ai fost super de inspirata.Eu l-am alaptat pe David la vreo 3 ore dupa operatie..sa dea DD sa-ti revii si tu repede si sa iti tii in brate printesa cat se poate de repede.
Poop la toata gasca!
Alina mamica fericita de Alex (14/08/1997) si David (12/02/2009)
DAVID LUCA
Karmen_ spune:
Alina, iti multumesc de sustinere! Da,si eu vreau cu epidurala, pentru ca am mai trecut prin asa ceva la operatia de apendicita si nu mi-e frica. Dr. m-a sfatuit si ea la fel si a spus ca pana mi se dezmortesc picioarele, mai trece si durerea de burta de dupa operatie. Oricum, cel mai mult pe lumea asta nu-mi doresc decat ca Roberta sa fie sanatoasa. Atat.
dulci tuturor!
37+ Roberta-Ioana
mihaela amalia spune:
Hallo fetele!
Karmen tu la ce medic esti?
O POVESTE MINUNATA
Karmen_ spune:
Dr. Botnari Elena, de la Spitalul Moinesti. E o adevarata placere sa stai de vorba cu ea. Sper sa-mi mentin parerea si dupa ce nasc.
37+ Roberta-Ioana
AnnaBaby spune:
Neata fetele! O fierbinte? Eu iar sunt matinala, datorita Ioanei nu de altceva
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna! Vin eu la !
Si eu am fost matinala... e marait rau David ,cred ca ne confruntam cu aparitia dintisorilor.Si cat mi-as fi dorit sa-i apara mai tarziu...Azi e ziua lui mami meu si ma simt melancolica rau...as fi vrut sa fiu si io acasa
Voi ce mai faceti fetelor?
Anna pe tine de ce te-a trezit printesa dimineata?
Pupici!
Alina mamica fericita de Alex (14/08/1997) si David (12/02/2009)
DAVID LUCA
AnnaBaby spune:
Alina asa e Ioana, foarte matinala, de la 6 gata, face oki, in zilele bune doarme pana la 7 iar in cazuri exceptionale pana la 8!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Alina, alaptezi? Am vazut ca bei cafea si de aceea te intreb.
Merg maine dimineata la dr.Sper sa mai vorbim dupa aceea. Daca nu, multi si dulci tuturor!
38+ Roberta-Ioana