GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna seara! Spuneti-mi si mie, daca stiti, unde gasesc paturici absorbante, ca am cautat pe toate site-urile de am innebunit? Ce parere aveti despre ele? Voi ati folosit? La fel si despre sutienele de alaptat!
dulci!

37+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Karmen aturici din alea absorbante, aleze, se gasesc peste tot unde sunt si scutece, eu am vazut, am avut si noi vreo 2. Iar sutiene de alaptat la fel, la farmacie, sau la magazine de profil cu lucruri de copii (de ex cel de sub pasaj Baby star) Pe siteuri nu stiu.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Karmen, sutiene de alaptat ff bune am luat de la Jolidon (mall sau luceafarul) iar paturici absorbante gasesti la Metro, Selgros, Real la raionul de scutece

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

dragele mele,

va rog frumos, daca se poate sa-mi dati ceva referinte despr Dr. Anca Neagu. O prietena de a mea trebuie sa faca operatie de fibrom si doreste sa stie aprecieri pro/contra referitore la acest medic (in special pe parte de chirurgie).
daca ma puteti ajuta, va rog mult sa-mi scrieti PM.

va pup

Karmen sarumana de raspuns.
Fetelor, chiar nu a auzit nimeni de acest medic? nu ma puteti ajuta cu o parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetili!
Eu una nu am folosit sutienul special pt alaptat(decat de vreo 2 ori)...am unele din bumbac fara nici un burete si fara tija aia de dedesubt si pe astea le folosesc mereu dar pun si nursig pad's.
Ramona interes de serviciu zici...dar ce mai conteaza cand vezi atatea frumuseti!Si io am lucrat pe vas de croaziera si mi-a placut taaaare mult!acum insa nu as mai pleca in contract nici moarta! Nu vreau sa-l las pe David nici o zi fara mine...ca la Alex s-a simtit lipsa mea

Miha am inteles acum cum sa fac dar tot nu-mi iese,nu stiu de ce!Mor de nervi!Nici nu mai incerc de ciuda....ori eu sunt tampa ori ...eu sunt tampa

Poop tuturor!

Alina mamica fericita de Alex (14/08/1997) si David (12/02/2009)

[David Luca"http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Karmen,cumpar frecvent paturi absorbante de la selgros.Iau de la Happy,sunt 10 buc intr-un pachet.
Alina,mai incerca cu linkul,urmeaza intocmai pasii,nu uita sa nu lasi spatii libere,trebuie sa reusestiMai explic si eu o data,poate reusesti [ url="linkul" ]scrie denumirea sub care vrei sa apara pozele[/url],fara sa lasi niciun spatiu liber
Fetele din Bacau,caut un caut sport,tip umbrela,de la dhs,am luat pentru Alex cand era mic si nu mai gasesc pentru Ioana(a rezistat eroic la cat l-am folosit,dar as vrea unul nou).Am vazut pe net,dar e un alt model si as prefera sa-l vad personal.La Metro,Selgros nu sunt,unde sa mai caut?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina2700

Miha am inteles acum cum sa fac dar tot nu-mi iese,nu stiu de ce!Mor de nervi!Nici nu mai incerc de ciuda....ori eu sunt tampa ori ...eu sunt tampa

Poop tuturor!

Alina mamica fericita de Alex (14/08/1997) si David (12/02/2009)

David Luca"http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png"

Neataaaaa', poftiti de sorbiti

Alina uite: David Luca
Hai nu te lasa batuta fa-i in ciuda si arata-i ca poti
Scrie exact cum voi scrie eu jos doar ca am sa pun intre primele paranteze patrate niste spatii libere, tu sa scrii totul legat,ia hai sa mai facem o incercare, speranta moare ultima

[ url = " http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png " ]David Luca[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Julax ai putea incerca la Baby star, sub pasaj, sau la mall la Miniblu.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetili!(eu mai pot spune asa ca la noi e 11)
Cand am zis ca-s tampa nu m-ati crezut!Era simplu dar io...sa pricep ...PACE,mde' neuronu' blonda nici eu nu mai stiu ce anume.
Multumesc Miha ca m-ai luminat ca ce conbinatii faceam eu....daca nu scriai ultimul mesaj nu mai aveam de gand sa incerc!
Ma chinui de 20 de min sa scriu si io un mesaj...e tare marait David,nu stiu ce are!
Va pupic pe toate!

DAVID LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

IEPURILA din pacate eu am o parere foarte proasta despre domna doctor neagu.Am ajuns la ea si mi-a spus ca nu am ovulat de cateva luni si ca nu pot face copii,mi-a dat tratament cu antibiotic,mi-a recoltat desi nu trebuia.trei zile mai tz mi-a iesit pozitiv testul de sarcina,deci eram deja insarcinata.Ceva mi-a spus sa nu iau tratamentul si a fost norocul puiului meu.pe trei decembrie eram deja insarcinata de doua saptamani.
Nu m-am mai du deoarece ..deduci si singura.
povestea e mai urata dar din fericire s-a terminat cu bine.

Madalina 25+Eva-Maria

Mergi la inceput