GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ma alaturi lui Julax si ridic pt. viitoarele mamici . Doamne ajuta numai cu vesti bune !!!

Uf, ce vreme urata afata, nu o sa-l scot pe bebe decat la balcon asa cum am facut aseara ...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Iulia si Ramona, multumim de urari. dulci pentru voi si ingerasii vostri!

40+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ieri am fost la dr. iar micul Stefan are 4400 gr.si 57 cm (la iesirea din spital avea 3310 gr.si 52 cm).Asta inseamna ca e fost bun lapticul mamei. Sunt iremediabil indragostita de el.

http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Azi e ziua ta, e un moment simbolic, important chiardaca preocuparile tale sunt de multa vreme cele ale unui om matur. Priveste atent si paseste cu indrazneala inainta, te felicit pentru aceasta zi si iti urez mult succes in viata ta.La multi ani!!!!

Acest mesaj mi-a fost trimis de mamica mea

La multi ani tuturor copilasilor, dar si celor care se simt inca copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Mihaela Amalia, foarte frumos mesajul mamei tale. Cand suntem copii, asteptam cadouri in aceasta zi, dar cand ne maturizam, abia atunci astfel de cuvinte capata acea semnificatie magica. Pe mine m-a emotionat gestul.

Am fost azi in oras si iarasi toata lumea cu care m-am intalnit mi-a zis ca o sa fac baietel. Dupa burtica, nimeni nu mi-a zis vreodata ca fac fetita, iar acum, avand in vedere ca si intarzie la intalnirea cu noi, am cam inceput sa ma indoiesc si eu ca e fetita. Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos, de toata dragostea noastra va avea parte oricum, indiferent daca va fi Roberta sau Robert.

dulci tuturor copilasilor si sa va bucurati din plin de ei!

40+ Roberta Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Hielo
Da' ce liniste e prin zona asta!!!
Karmen si mie marea majoritate cand eram gravi cu fata imi spuneau ca e baiat.Stai linistita ca mai sunt si fetite puturoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mie toata lumea imi spunea in sarcina ca o sa am baiat, dupa forma burtii , si uite ca nu-i adevarat. Ca sa nu mai spun de faza cu "fetele ies mai repede", nici asta nu-i adevarat. Sunt vorbe de babe, si nimic mai mult. Eu am nascut la 39 de saptamani, fara nici un semn de travaliu, deci daca mai asteptam putin iesea la 40, dar cine a mai avut rabdare? Daca ar fi fost dupa mine as fi vrut la 38, sa scap mai repede de chin...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
Am absentat cateva zile asa ca spun azi LA MULTI ANI !tuturor copiilor.Sa ne umple viata de bucurii si lumina!
David e tare marait,abia ma mai inteleg cu el....Noaptea doarme doar primele 4 ore legat si dupa aceea se trezeste din ora in ora...ar vrea sa stea numai cu tzitzi in gura daca se poate.Eu ziua nu pot sa dorm ,asa ca sunt zombi .Noroc ca a stat acasa sotul meu 4 zile si m-a ajutat,am mai iesit din casa...
Fetelor am o intrebare cum e cu fontanela ca am tot citit pe net si in loc sa ma elucidez m-am bagat si mai mult in negura...David face pe 12 patru luni si are fontanela f.f.f mica e aproape inchisa,astia de aici nici nu s-au uitat vreo data sa vada cat e.Voi ce stiti?Cum e?
Sweetdropita si Karmen haideti cu vestile bune!Ce faceti?Cum va simtiti?

Pupici la gasca!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina din cate stiu eu fontanela ar trebui sa se inchida nici prea devreme, nici prea tarziu, undeva in jurul varstei de un an. Ioanei i s-a inchis la 9 luni. Dar 4 mi se pare totusi cam devreme, esti sigura ca e inchisa? Te pricepi sa pipai cu degetul? Eu nu-mi dau seama la Ioana, adica o nimeream, dar nu as fi putut sa apreciez daca e mare sau mica...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Anna nu pot zice ca ma pricep....dar stiu ca inainte gaseam fontanela imediat prin pipait.Era micuta chiar de cand l-am nascut ,dar acum nu stiu daca e cat buricul degetului meu mic, deci s-a micsorat.

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput