GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 11
alina2700 spune:
Buna ziua! Ce faceti fetelor?Pe unde umblati?
Sweetdropita ,Karmen ceva vesti?

Va asteptam cu comorile!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
julax spune:
Karmen si la mine cu Ioana toate babele spuneau ca voi avea baiat ,dupa forma butii(era tuguiata,ce-i drept si la Alex a fost asa),dar medicii au avut dreptate
Suntem alaturi de voi
Karmen,Sweetdropita

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
alina2700 spune:
Fetelor haideti la
! Fac eu cinste!
Pe unde umblati de nu dati nici un semn de viata?
Eu sunt cu nervii la pamant, David este plingacios si vrea numai in brate ,pe mine ma dor mainile f rau ,se pare ca o sa scap greu de sindromul ala de tunel carpian 

si ca sa intregeasca atmosfera asta nasoala vecinu din perete isi da gauri de vreo sapt sau nu stiu ce face ca m-a zapacit
.Ieri a venit si salteaua noua pe care o comandasem in urma cu 2 zile pentru ca ma durea coloana dimineata de la cea veche...azi m-am trezit mai bine parca.
Sweetdropita ,Karmen ce e cu voi ? Ati nascut?

Pupici la toata gasca!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
ramona7575 spune:
Alina,parca ai fi vecina cu mine, si eu am probl.cu un vecin ce repara o mobila (?)de vre-o saptamana, ma dispera ca as dormi si eu dimineata pana la 10:30 dar la 9:00 incepe galagia.
Stefanel este cuminte, doarme bine dupa 12 noaptea iar ziua cand sta treaz vrea atentie apoi se plictiseste si il scot afara ca adoarme instantaneu... e bine ca accepta si suzi si mamelon din silinon (ma dureau ingrozitor mameloanele, chiar sangerau, acum e mai bine cu silicoanele, le plasez cand si cand). Daca ii pun si o putza de maimuta accepta... sper sa fie asa si cand incep diversificarea...
In rest, toate bune ceea ce va doresc si voua, astept vesti de le viitoarele mamici. Nu stim nici un nr.de telefon sa ne tina la curent daca sunt sau nu la spital. Daca vre-o una vrea sa il lase, sa imi dea un PM
Pupici, pupici !!!
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX
eumada spune:
buna fetelor.Am lipsit cam mult dar...mai bine mai tarziu decat niciodata.Din punct de vedere al puiutzei mele totul e bine....suntem o grasunica..acum doua saptamani aveam 1200 gr dupa coeficientul de corectie..la 27 saptamni....acus pe 11 mergem la eco iarasi sa vedem...ce face puiutza obraznica....si zbantuita.....
e adorabila pur si simplu..tare mult o iubesc pe micutza.....
Din punctul meu de vedere sunt aprope imobilizata merg foarte greu,imi amortesc picioarele. Din cauza deplasarii de oase si a lordozei coloanei nervii s-au tasat si sunt apasati de oase...nu mai pot sa merg bine....merg greu de tot......mai bine pot sa conduc...inc amai incap in masina......spre disperarea sotului meu...si nu numai...dar ec sa fac?Imi rezolv treburile.....putin cate putin.....abia astept sa imi strang copilul in brate si voi de altfel banuiesc.
tin pumnii celor care vor deveni mamici repede repede daca nu cumva au devenit deja.....

Madalina
s29
Eva-Maria
AnnaBaby spune:
Alina va trece si sindromul, si la mine a mai durat cateva luni dupa nastere, dar nu-mi amintesc exact cam cand m-au lasat durerile. Eu chiar ma gandeam ca nu o fi de la sindrom ci poate am eu ceva, am facut radiografie la incheieturile mainilor, am facut exudat faringiat si nazal, ca deh, ma gandeam ca am vreu streptococ sau stafilococ din cauza carora s-o fi declansat vreun puseu de reumatism. Pana la urma m-am calmat si am asteptat cuminte sa treaca de la sine. Mai rau era ca abia puteam s-o ridic pe Ioana in brate, nu aveam prea multa putere in maini, si cum burta inca ma durea, era cam greu...dar a trecut...
Imi pare tare rau ca te chinui cu David si ca e asa plangacios, stiu cum eate, si Ioana e la fel, chiar si acum, cand o apuca plansul, asta este, tre'sa ma chinui s-o impac si sa-i fac pe plac, chiar daca asta nu e tocmai abordarea cea mai corecta...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Alina, sper ca te simti mai bine cu noua saltea si sa treaca durerile ce le ai.
Stefanel al meu m-a facut de ras azi intr-un magazin... a tras o basina f.f.f.f puternica cu kk, era ascuns dupa un stalp iar clientii din magazin nu stiau cine a putut fi atat de nesimtit... dupa ce au aflat misterul au ras cu totii... In drumul spre casa a inceput sa planga ingrozitor in carucior asa ca am fost nevoita sa-mi scot dotarile la interval in parcul de langa catedrala sa-l mai potolesc, m-am asezat eu pe o banca mai departata dar tot m-au vazut cativa curiosi 
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX
alina2700 spune:
Buna ziu fetelor!
Ce face barza ?A venit?
Noi nu am mai intrat zilele astea ca am tot trebaluit.Azi mergem la dr sa vedem ce ne zice de David,si sa-mi dea si mie trimitere la oftalmolog sa vad ce mai e cu dioptriile mele.
Anna cat dureaza pina apar pozele pe care le trimiti pt concurs? Ca am trimis si io mail cu poze pt concursul Ratusca din viata mea si se pare ca nu le-au postat desi au trecut vreo 5 zile.
Fetelor va urez o sapt minunata !
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
AnnaBaby spune:
Alinadepinde de cat de multe poze se trimit, sau nu stiu, oricum nu e o regula, poate sa dureze ceva mai mult, la noi tura trecuta a durat vreo saptamana cred. Vei primi un mail cum ca pozele sunt acceptate si ca vor aparea in album.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii