GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetele!
Haideti la fac eu cinte!
Ce e cu barza noastrra? Nu ne spune nimeni nimic?
Macar daca am fi avut vreun nr de telefon sa mai aflam si noi cateceva...
Anna ok! am priceput acum.Cred ca i-am stresat pe oameni ca am trimis vreo 3 mailuri in disperarea mea.Ce mai face Ioana?A inceput sa mearga?Sa mai pui ceva pozici cu voi!
Iulia tu ce mai faci? Ce fac bebelinii tai?Cred ca stati mai mult pe afara ca e frumos...nu ca aici 13 , 14 grade.
Ramona draga tu ce mai faci? Cum te descurci cu micutul Stefan?Cand il botezati?
Eumada ma bucur ca e bebelina ta bine!Sa ne spui maine ce ai facut la echo!Imi pare rau ca ai asa dureri de spate,si ca nu te poti deplasa prea usor,dar gandeste-te ca mai ai putin si ai sa ai linga tine cea mai iubita fiinta,deci merita orice suferinta!

Fetelor eu ma gandesc sa-i introduc cerealele de orez fara gluten,pentru ca ma inebuneste cu suptul noaptea...frate se trezeste aproape din ora in ora,astfel incat dimineata eu sunt zdrobita si el rade si gangureste
Va pupic pe toate!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Buna fetele! Scrisesem si ieri un mesaj, dar uitasem sa ma logez inainte si binenteles ca nu mi-a aparut mesajul.AM NASCUUUT! Joia trecuta, alataieri am venit acasa, dar am fost ocupati. Stiti si voi cum e la inceput. Am reusit sa nasc natural, foarte repede si foarte usor, un baietel de 2900 grame. Eu una am ramas cu amintiri foarte frumoase, chiar daca am nascut in Romania ,probabil am fost un caz mai fericit. O sa va mai scriu mai multe alta data, nu va spun tot de la inceput. V-am pupat si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Felicitari!!!!!!!!
Sa va traiasca baietelul, sa va bucure si sa va bucurati de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sweetdropita felicitari mamico, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos, sa-ti aduca numai bucurii! Asteptam sa ne povestesti mai multe cand ai timp!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Sweetdropita Felicitari!Sa va bucurati de aceste clipe la maxim!Bebe sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai fericire si nu in ultimul rand sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si bebelusului!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina cred ca poti sa incepi sa-i dai cereale, insa nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea functioneaza chestia asta, adica e satul si nu se mai trezeste. Eu una nu prea am auzit pe la nimeni, si eu i-am dat ioanei de la 4 luni cereale seara in biberonul cu lapte, pana pe la 9 luni, cam asa, cand am inceout sa i le dau dimineata la micul dejun, cu lingurita, pasta, deci nu in bibe. Mult succes iti doresc.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Miha si Anna ce sincron!Miha tu ce mai faci ?Cum e fotbalistul tau mic?Amalia cum sta cu rabdarea?cred ca abia asteapta sa-l vada pe fratiorul ei!
Fetelor voi la cate luni ati inceput diversificarea?

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Anna multumesc!Ca se trezeste nu e asa mare problema...faza e ca ma tzocaie necontenit

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da ce sincron

Am reusit sa ajung ieri la Iasi pt morfofetala, si surpriza, tot baiat este
Totul e ok, are 284g si se pare ca are toate cele pe dinauntru si pe dinafara, nici mai mult nici mai putin, exact ce si cat e normal
Cand i-am explicat Amaliei ce mi-a facut doctorul si de ce prima ei reactie a fost:"Da' cum ai inghitit coca?!?!?!"Acuma il vrea peste 5 minute nu il mai vrea
M-a mai ntrebat da' de ce mai vreau o coca, i-am spus ca sa aiba cu cine se juca, vorbi...ea de colo: sa imi stranga jucariile smechera

Am cam avut ceva de furca cu caldura ierisi cu turul romaniei la biciclete ca am mers numai intr-o coloana de la Bacau la Tg Frumos de mi-ai iesit peri albi, dar toate astea au trecut si sunt fericita ca sunt posesoarea unui bb sanatos.
Si plus de asta ma pregatesc pe sambata sa va servesc cu ceva, ca doar o data pe an e ziua mea de nastere, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sweetdropita,felicitari mamico!Abia astept amanunte.
Alina,,mai mult pe afara,insa am racit,intai Alex,apoi eu si de azi IoanaPoti incerca cu cereale cu orez,insa nici eu n-as zice caa asta e cauza trezirii.Oricum,merita incercat
Miha,ma bucur ca e tot baietel
toata gasca!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput