GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

sweet dropita ai vrut tu sa nasti natural?cu cine ai nascut cu dr.draghici?
Cumm s-a comportat?

Madalina s31Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdropita spune:

Da, mi-am dorit de la inceput sa nasc natural si chiar daca nu m-a incurajat nici o prietena, tot nu am renuntat. Si nu imi pare rau deloc. Iar doamna doctor Draghici s-a comportat de nota 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetele!
Nu am mai intrat cam de multisor,dar vad oricum ca e slabuta miscarea!
Noi am inceput diversificarea,merge bine,in rest ne plimbam,facem cumparaturi,ne pregatim de vacanta ...abia astept sa treaca si luna asta si sa venim acasa!
Sper din tot sufletul sa aranjam o intalneala in august!
Va pupacim!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alina,acum ceva timp dadeai vestea ca ai nascut,acum diversificarea,ce repede trece timpul.Ma bucur ca merge bine
Am lipsit motivat zilele astea ,caci am fost plecatiDovada
Copiii au fost ok si la drum si acolo,Ioana a facut insa febra din ziua in care am plecat.A reactionat la antitermice,dar tot revenea,asa ca atunci cand ne-am intors medicul i-a dat antibiotic,caci avea rosu in gat si o usoara infectie urinara.As fi vrut sa nu ajungem la antibiotic,dar doamne fereste de mai rau.
mamicile si copilutii!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Julax sa va fie de bine vacanta! Faine pozele! Si noi vom merge cu Ioana la mare, peste 2 saptamani, dupa ce-i luam din mot!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna fetele!
Eu sunt la !Vrea cineva?
Iulia sa va fie de bine vacanta!Mi-au placut tare mult pozele si comentariile!Ce sa mai ...sunteti super familie!Iar cei mici sunt un adevarat deliciu!Tu arati de parca nici nu ai fi nascut...SUPER!Eu vara asta sunt balena!
Azi a cazut David pentru prima data(si sper si ultima) de pe canapea are cam 40cm inaltime!Si acum tremur ..nu-mi revin...si l-am lasat pret de cateva secunde .Am reusit sa-l prind ...dar apucase sa dea cu capusorul de parchet.
Mai avem putin si veeeeniiiiim acasa!
Pupici tuturor!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Annnaaaa stai ascunsa...!Ce mai faceti voi?
Mai e un pic si sarbatoriti primul anisor...Super!Ce mai face Ioana cum e?A inceput sa mearga?

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Alina da, a inceput sa mearga Ioana, de cateva zile, adica de vreo luna a inceput sa fie interesata de mers, o tineam de manute, apoi de o singura manuta, sau se tinea ea de marginea patului, si apoi usor usor a inceput sa se desprinda si sa faca 2-3 pasi iar acum patruleaza prin toata casa! Am trecut destul de repede de faza cu tinutul de mana care in cateva zile mi-a nenorocit spatele, nici nu-mi vine sa cred ce repede a capatat echilibru. Bine, tot mai cade, insa mai putin decat saptamana trecuta, si sunt convinsa ca intr-o luna va merge chiar bine. Am sa pun un film scurt ca sa ne vedeti!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=OMDXny58aBY" target="_blank">asa mergea Ioana saptamana trecuta, acum merge mai bine:)

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anna e superdulce Ioana! Ce repede mai trece timpul...parca acum cateva zile nascusem si tu te plingeai de nopti nedormite si de dependenta care o avea Ioana de tine... acum cum mai e ? vad ca David o ia pe urmele ei de aia te intreb!E cu ochii numai dupa mine!Chiar daca se joaca mult si cu tati...cand e inbrate la mine il urmareste pe el si cand e la el ma urmareste pe mine!La noi e si nasol ca aici nu prea avem prieteni si deci sta doar cu noi...
Pupici!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput