GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,,ce frumos merge Ioana si ce incantata eLa mare macar nu va trebui sa o tii tot timpul de manuta,va zburda si singurica pe nisipul fierbinte
Alina,,am si eu sunci,dar le-am plasat strategic in spatele copiilor(cat s-a putut)Si Ioana a cazut o data,oricum ei sunt elastici,asta nu inseamna ca trebuie sa-i culegem mai tot timpul de pe jos ,dar nici sa ne ingrijoram peste masura.Va fi bine!Imi amintesc ca Alex a cazut de 2 ori,prima data am fugit intr-o camera alaturata pentru cateva secunde,iar a doua oara eram si eu si mama si nu dormeam,mama se ridicase pentru o fractiune de secunda sa ia o bucatica de jar care cazuse din soba si pe care eu nu aveam curaj sa pun manaLa Ioana nici nu ma astaptam sa cada,era pe mijlocul patului(stiam ca nu se poate deplasa prea departe),dimineata,eu am mers la Alex in camera alaturata si dupa cateva minute am auzit un planset mai ciudat.Am crezut ca nu-i convenea ceva,cand colo,era josSe mai intampla,dar asta ne face mai atente pe viitor.
Va pup,merg sa imi fac unghiileIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina cu noptile nedormite ce sa zic, mai sunt si unele bune, cu o trezire doua, dar in general se trezeste des, mai sta si treaza un timp, se foieste pe toate partile si nu-si gaseste locul iar eu trebuie sa stau langa ea, etc Cat despre dependenta, asta se intensifica pe zi ce trece, adica chiar daca mai e cineva prin preajma in afara de mine, de ex mama sau tata, in afara de sot, o alta persoana care ar putea sa stea cu ea, sa se joace, sa-i dea sa pape, sa o culce, ea ma vrea pe mine. Cand sta in we la mama sau la soacra e ok, ca nu sunt si eu acolo, altfel nu. Si tare mi-e teama ca pe masura ce va creste nu va mai vrea sa stea la bunici daca e asa de dependenta de mine, ca acum deja ma ascund la plecare ca sa nu ma vada direct ca ies pe usa ca-i jale in urma. In fine, daca nu as fi socializat-o de mica, daca nu as fi dus-o la mama si la soacra sa stea, sa doarma colo peste noapte, as mai fi inteles, dar asa...nu stiu...mama imi spune ca eu nu eram asa, stateam frumos cu cine ma lasa, nu faceam scandal, nu protestam.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anna,cam la fel si la noi.Ioana se treseste din ce in ce mai des noaptea,iar daca nu ii dau san e jaaleee,Am experimentat cu doua nopti in urma si rezultatul a fost dezastruos(s-a trezit la 12.30 si a urlat pana la 1,30,cand i-am dat sa suga 10 minute,adica mancat si atat ,apoi bocet pana la 2.30 cand a supt din nou si a adormit in final).Aseara a dormit mama cu ea si i-am dat san doar la 4,s-a trezit si pana atunci,dar a leganat patutul si a adormit.E maraita si daca merge la cineva necunoscut si nu ma vede,ce sa mai,diferita de Alex care a stat dintotdeauna fara probleme cu oricine.Pur si simplu cred ca sunt genetic diferiti,caci amandoi au intrat in contact cu la fel de multe persoane.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Iulia pai ce sunci sunt alea pe care le poti ascunde in spatele copiilor?Sa vezi la mine adevarate sunci...nu le pot ascunde nici dupa sotul meu
Anna inseamna ca la noi va fi crunt..eu chiar nu am unde sa-l duc sa socializeze...Abia astept sa venim in vacanta,ca am sa-l duc la toate neamurile poate ,poate se va lipi de cineva...sa nu stea atarnat numai de tzatza mea cum face acum
Fetelor sunteti norocoase ca primiti ajutor de la parinti...noi incercam sa facem fata singurei...
Am pus si ceva poze noi ,sa vedeti cat am crescut!Si apropos Anna tu cu ce faci filmuletele?Ca eu de pe camera nu pot sa scot cate o bucatica mica de filmare...intra tot cd-ul!Dar am sa mai incerc!
Pupici la toate!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Alina eu filmez cu camera foto si ies filme mici, de cateva minute. Nu am camera video.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Neata. O cineva?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Neata'! si io!Daaaaa merge o cafea fara doar si poate!
Anna da si io aduc fursecurile

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

buna fetele,
A venit sotul acasa dupa 5 luni si a facut cunostinta cu copilasu`nostru. va dati seama ce emotionant a fost momentul.
Ii este camn frica sa stea singur cu bb, nu-i cunoaste tabieturile si prefera sa faca el prin casa trebuirile , sper ca intr-o sapt. sau 2 sa se invete.
Sambata avem botezul, asa ca suntem ocupati sapt.asta cu cumparaturile, nu facem chef marem in familie acasa ...
Ce parere aveti daca plec la mare luna viitoare cand bb are 3 luni?? Stiti cumva cazare la vre-o vila accesibil ca pret ???

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=48

Mergi la inceput

Ramona spor la pregatirile de botez!Sotul o sa se obisnuiasca ai sa vezi!Numai ca e normal sa-i ia ceva timp!Cred ca nici nu s-a dezmeticit bine!Raaabdare ,multa rabdare si totul va intra pe fagasul cel bun!
Despre mare nu stiu ce sa zic... trebuie sa iei multe masuri de precautie avand in vedere ca bebe e micut.
Cazare gasesti pe net sigur!La toate preturile!
Pupici!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele am intrat sa o salut pe alina .stai linistita ca bebe e inca in burtica si daca apare ceva nou iti trimit sms te pupic si pe tine si pe david vb pe mess

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 zile

Mergi la inceput