GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 16
ramona7575 spune:
Alina, abia astept sa-l botez pe micut pt. a-l impartasi, am stabilit botezul pt. 4 iulie( ziua USA, daca tot ne plimbam pe acolo
).
E slabuta miscare aici, cred ca iese lumea in parc sau munceste mult pt.a strange bani de vacanta.
Karmen, eu mai am un pic de burtica desi m-am speriat dupa cezariana,am crezut ca mai am un bebe inauntru. Secretul? - Mananc carne la greu iar noaptea nu-mi lipseste de pe noptiera o felie de cozonac sau un snitel de pui. Deci, genetica e de vina desi as vrea sa mai am niste kg.in plus, sunt cam uscata ...
http://good-times.webshots.com/album/57...X?start=48
mihaela amalia spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ca simt ca mai am putin si imi ia foc si creerul si degetele si calculatorul
in Bacau unde as putea merge la un ecograf 3D, dar sa fie si un medic de competenta la asa ceva.
Ca nu m-as mai duce la Iasi iarasi, ca ma omoara drumul pe caldurile astea. Ca daca as sti ca in ziua in care ma duc e racoare si bineee...

, zic si eu
, m-as duce fara sa clipesc.
20+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu
si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia
O POVESTE MINUNATA
eumada spune:
mihaela amalia mergi la doctoritza veghes de la clinica boana si se rezolva..e desteapta si are scule bune ca asa zic asa.....plus ca nu e nici aglomerat...e cam scump e drept....dar eu zic ca merita
Madalina
s30
Eva-Maria
alina2700 spune:
Miha si dr Sargu la clinica Medical Service are 3D chiar si 4D daca nu ma insel!Te poti programa telefonic !E si ea destul de scumpa dar MERITA!Eu una am incredere totala in ea!
Fetelor pe unde umblati?Am auzit ca ploua acasa asa ca ar trebui sa fiti in casa
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela amalia Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ca simt ca mai am putin si imi ia foc si creerul si degetele si calculatorul Ca nu m-as mai duce la Iasi iarasi, ca ma omoara drumul pe caldurile astea. Ca daca as sti ca in ziua in care ma duc e racoare si bineee... ![]() ![]() , zic si eu![]() 20+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia![]() O POVESTE MINUNATA |
Eu am fost toata sarcina la dr. Carmen Cruceanu si e super ok. Si ea, si aparatura.

_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mihaela amalia spune:
Mersic mult fetelor de informatii, am ma informez care si ce preturi au.
21+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu
si
O POVESTE MINUNATA
ramonaradu79 spune:
Buna tuturor,
Pt.Mihaela Amalia dr. Veghes a intrat in concediu.Nu stiam ca face si morfofetala de trim2.Eu merg la ea sa imi urmareasca sarcina.Mie mi se pare o doctorita deosebita.Si ecograful il citeste bine din cate mi-am dat seama pana acum.Si sta de vorba cu tine si are rabdare.
In rest am vazut ca e slaba activitatea pe forum.Eu citesc in fiecare zi, dar nu am mai scris nici eu.Noi crestem destul de repede desi avem doar 3 luni.La eco am vazut cum se misca si a fost superb,iar sotul a fost f impresionat.Greturile s-au cam terminat doar ca sunt f balonata si asta ma indispune.
Stiti cumva la ce lab se ia sange pt dublu test?
Va doresc o zi buna tuturor.
11+
mihaela amalia spune:
Daaaaa slaba, slaba miscarea , se vede ca a venit vara cu vacantele, concediile, dar mai ales cu parcurile![]()

21+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela cu
si
O POVESTE MINUNATA
sweetdropita spune:
Buna fetele!
Dupa cum m-am "laudat" revin cu detalii legate de nasterea lui Matei. Totul a inceput mai putin frumos, pe 1 iunie. M-am dus la spital cu rezultatele la niste analize (TGO si TGP) si pentru ecograf. Valorile fiind foarte mari, doctorita nici nu a apucat sa-mi mai faca ecograf, m-a si internat. M-a luat ca din oala, noroc ca eram cu mama si a fugit repede acasa sa-mi aduca bagajul. Asa ca, pana la urma, am ramas internata. Partea mai grea de acum incepea. Cand am intrat in salon..am zis ca fac depresie si nasc in noaptea aceea. Plus ca doctoritei ii era frica sa nu fi contactat vreo hepatita intre timp. Toata ziua nu am facut altceva decat sa plang. Mi-au luat iar analize. Pana la urma nu a fost vorba de vreo hepatita, dar doctorita mi-a zis ca nu ies din spital decat dupa ce nasc.
Ei, de a doua zi am inceput sa ma linistesc, sa mananc si..sa astept sa nasc. Dilatatia se marea, dar eu nu aveam dureri. Joi la amiaza era 6 si eu tot fara dureri. Doctorita mi-a pus ceva intravaginal si m-a trimis la sala de travaliu. Am stat si acolo si nimic...Eu tot asteptam durerile. In aceeasi sala mai era o fata care era de 8 ore!!! in travaliu. Asta m-a cam speriat si numaram orele pana cand as ajunge si eu la acelasi numar. In sala de travaliu am ajuns pe la 17.30. La 19 pot sa zic ca au inceput durerile. La 20.00 am nascut. Prea repede, dupa parerea mea...Parca totusi nu as fi vrut sa se termine asa repede....Si atat de usor..a fost o nastere foarte usoara..Si ca sa inchei printr-o glumita, inainte sa nasc ma gandeam: cred ca dupa nastere o sa scap de frica de dentist (asa mari dureri imi inchipuiam ca o sa am). Ei bine, am nascut, dar de dentist tot mi-e frica..![]()
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sweetdropita Buna fetele! Dupa cum m-am "laudat" revin cu detalii legate de nasterea lui Matei. Totul a inceput mai putin frumos, pe 1 iunie. M-am dus la spital cu rezultatele la niste analize (TGO si TGP) si pentru ecograf. Valorile fiind foarte mari, doctorita nici nu a apucat sa-mi mai faca ecograf, m-a si internat. M-a luat ca din oala, noroc ca eram cu mama si a fugit repede acasa sa-mi aduca bagajul. Asa ca, pana la urma, am ramas internata. Partea mai grea de acum incepea. Cand am intrat in salon..am zis ca fac depresie si nasc in noaptea aceea. Plus ca doctoritei ii era frica sa nu fi contactat vreo hepatita intre timp. Toata ziua nu am facut altceva decat sa plang. Mi-au luat iar analize. Pana la urma nu a fost vorba de vreo hepatita, dar doctorita mi-a zis ca nu ies din spital decat dupa ce nasc. |
Aoileu, sa tot nasti natural daca ai dureri numai o ora... ferice de tine proaspata mamica, sper ca si bebe sa fie cuminte si poate veni usor al doilea bb. Pe cand niste poze pe forum ???
Stefanel al meu creste f.frumos (cred ca are peste 5300 gr., trebuie sa schimb pampers-ul ca nu mai incape fundul in il si iese kk pe la spate), saptamana viitoare face 2 luni si trebuie sa facem vaccinul, recunosc ca am ceva emotii si ma rog la DD sa se termine cu bine. Tot de ziua lui o sa vina si tati acasa de pe meleagurile indepartate, o sa fie prima data cand o sa-l tina in brate pe bb, va dati seama ce emotii o sa fie la aeroportul din Bacau, multe

si tot ce inseamana dragoste...In rest plimbari lungi prin parc pe la ora 10:00 sau seara dupa 19:00... cine mai iese in parc, poate facem o intalnire ...
Cam atat de la noi, toate bune !!!
http://good-times.webshots.com/album/57...X?start=48