GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Eumada Felicitari pentru bebelina ta! Pe 14 august e nascut si baiatul meu cel mare! E un leu adevarat!Sa dea DD sa fie sanatoasa si mincacioasa!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Inginera bine ai venit in !Cum sa deranjezi???Doamne fereste!Eu una ma bucur mult sa vad cum se mareste grupul nostru!
Ti-o recomand cu caldura pe Dr Sargu.Din cate stiu eu se pricepe destul de bine si la infertilitate(desi la tine poate nu e vorba de asta).E scumpa intr-adevar dar eu o consider super de buna.
Mult succes ! Si sa ne aduci vesti bune!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Multumim pentru felicitari, mamicilor!

Mergi la inceput

Inginera, bine-ai venit! Din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa te ajute, dar vad ca mamicile de pe site sunt super-dragute si, cu siguranta, te vor ajuta daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inginera

buna fetele va citesc demult dar nu am scris ,teoretic nu prea am ce cauta aici ,eu sunt o aspiranta la titlul de mamica,dar sunt si eu din jud bacau ,slanic m.
ma chinui de 1 an si 3 luni la bebe si inca nimic ,am trecut la investigatii dar pot spune ca nu am dat inca de un doctor care sa se priceapa si in probleme de infertilitate si de un endocrinolog bun
v-as ruga sa imi recomandati pe cineva daca stiti voi
v-am citit mereu ,karmen felicitari pt bebe
sper ca nu v-am deranjat ca am intrat si eu la voi

Asa cum am mai scris , am incercat 3 ani jumate sa aduc pe lume un bebe, am facut si tratament cu branca ursului ca nu stiau dr.ce am de nu raman, toate analizele ieseau bine. Ca sfat: sa faca sotul spermograma, tu sa nu ai trimpele infundate deci fa un HSG, sa faci ecograf sa vezi daca ovulezi si daca sunt destul de dezvoltati.
Eu am facut si o inseminare artificiala la Bucuresti dar fara succes. Cand mi-am luat gandul ca voi aduce pe lume un bebe pe cale naturala (voiam sa fac VITRO) atunci am ramas insarcinata natural. Nu mai facusem nici test de ovulatie si asa s-a intamplat minunea, eram prea obsedata...
Bafta si fa testele necesare.
Bebe al meu, ce a facut urat acum cateva zile s-a linistit ca prin minune, nu-mi vine sa cred ce cuminte este, in schimb da cele mai periculoase partzuri ce le-am auzit in viata mea, parca e mitraliera fundul lui. Cred ca secretul este ca ii dau ceai pt.colici inainte sa ii dau tzitzi iar biberonul este unul anume pt.colici. Sper sa nu mai am socuri ca acum 2 zile ca ma ia cu lesin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alina.La multi ani lui David!Super tortul si el un baietel asa frumos
Inginera,bine ai venit!Sper sa ne dai curand vestea cea mareNu cunosc vreun medic care te-ar putea ajuta,dar te anunt daca aflu.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Mamicile care ati nascut cu cezariana, cum ati scapat de burta? Astept cateva sfaturi de la voi, caci se pare ca am nevoie.

Mergi la inceput

Buna seara fetele!Noi am fost plimbareti azi...ca de obicei.Iar maine vrem sa mergem in Brussel sa-l impartasim pe bebe.

Multumim! Iulia!M-a chinuit talentul cu tortul...in loc sa tin regim eu bag in mine ca intr-un spital de adulti

Karmen pai sa ne intrebi intai daca am scapat de burta...eu una nici nu m-am stradiut recunosc!Acum lasind gluma deoparte eu dupa prima cezariana am scapat de burta fara sa fac nimic deosebit doar sport(abdomene in special) dar dupa o buna bucata de timp.

Pupici tuturor!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Miha multumim de !
Ce mai faceti? Ce mai spuneti?
Noi ieri am fost la Bruxel ,l-am impartasit pe David!Sunt tare multumita!

Poop la toata gasca!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput