GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(5)
Raspunsuri - Pagina 14
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karmen_ Buna, mamici! SUNT MAMICA! Bebitza mea s-a nascut pe 3 iunie prin cezariana, desi cred ca ar mai fi stat in burtica vreun pic. Am vorbit seara cu dr la telefon si, intrucat aveam deja 40 de saptamani si 4 zile, am hotarat ca a doua zi sa nasc. Asa a fost sa fie: eu sunt nascuta pe 3 aprilie, bebe pe 3 iunie si tati pe 3 iulie. N-am crezut ca o sa nasc in acea zi, mai ales ca data probabila cand am ramas gravida era 23 mai. A avut 3,200 kg si 51 cm si a luat nota 10. Ziua de 3 iunie a fost cea mai frumoasa zi din viata mea si, culmea, si ziua in care am vorbit cel mai mult la telefon (peste 8h). Durerile de dupa operatie au fost cu mult mai mici decat mi-am imaginat, motiv pentru care a doua zi deja mergeam singura. Fetita seamana cu tati (spre bucuria mea, ca e un barbat tare frumos). Luni am venit acasa, adica la Slanic Moldova. Abia asteptam sa va dau vestea, dar abia acum am putut rezolva cu net-ul. Sunt, insa, un pic necajita, deoarece nu prea am lapte si deja ii dau si lapte formula in completare. Va pup pe toate si pe mamici si pe copilasi, caci imi era tare dor de voi! ![]() ![]() ![]() O zi frumoasa! |
FELICITARI, sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos !!! Am nascut si eu cu cezariana si a venit laptele mai greu, mai intai il puneam la san sa traga apoi completam cu formula (cam 5 zile). Iti spun un secret ce a mers la mine si valabil pt.toate noile mamici. Ca sa sunga la san mai mult, picuram pe mamelon putin laptic din formula si el mai tragea... asa mai fac si acum cand refuza suzi, picur putin ceai si apoi trage din ea cand are chef.
De doua zile seara dupa 19:00 - 21:30 traiesc clipe de cosmar, Stefanel are colici si plange intr-una, nu mai stiu ce sa-i mai fac, nu vrea nik,nik... nici san, nici suzi, nici ceai doar plange cu pauze mici de somn... aseara a venit si mama de la Onesti ca nu eram in stare nici sa respir, imi tremurau si picioarele de stress si oboseala, e bine ca noaptea dupa 23:30 adoarme si se trezeste doar pt. tzitzi. Sper sa treaca perioada repede ca o iau razna, nu ma gandeam ca colicii vin dupa o luna jumate

Gata, ma duc sa mamanc ceva ca sunt rupta in gura de oboseala
alina2700 spune:
Eeeeheeei! Activitate nu gluma
!
Fetelor haideti la 
Karmen Felicitari!

Ma bucur ca totul e bine si ca ai trecut cu bine de cezariana.Sa dea Dumnezeu sa va bucurati toata viata de bebelusa voastra,sa fiti sanatosi si fericiti!Cat despre laptic eu zic sa te mai chinui o vreme poate o sa ai mai mult.Nu neaparat ca e mai bun...e si mult mai comod,nu trebuie sa te duci la bucatarie sa-l faci il ai cu tine mereu
chiar si la plimbare sau in vizita!

Ramona pentru colici incearca Sabsimplex ,mie mi-a adus sora-mea de acasa si a functionat perfect!Si mai poti sa-i dai si ceai Baby Drink,care o sa-i faca bine la burtica!Si David a luat-o devreme cu colicii dar acum nu mai are probleme de genul asta.
Pupici la toata gasca!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
sweetdropita spune:
Karmen, la ce etaj si la ce salon ai stat? Se pare ca am stat in spital in aceeasi perioada.![]()
ramonaradu79 spune:
Buna,
Multumesc pt primire.Va citesc de f. mult timp,dar mai greu cu scrisul.
Multumesc pt.raspunsuri.Eu am fost la multi doctori in Bacau si nu pot sa zic ca cineva m-a multumit.Nici de dr.Dinu nu sunt f incantata din cauza faptului ca nu vobeste mult, dar am auzit ca este profesionist ca medic, si pot trece peste partea cu vorbitul.Mai mult imi doream sa stiu cum se comporta la nastere.Voi naste spre sf. lui dec. exact in timpul Sarbatorilor si cu asta am cele mai mari emotii.Eu in paralel merg si la dr.Veghes de care sunt f.multumita, dar ea este din iasi si nu pot naste cu ea si de aceea a trebuit sa apelez la un dr in Bacau.
In alta ordine de idei,am 30 de ani, sunt din Bc,ma cheama Ramona,sunt la prima sarcina dupa 2 ani de incercari.
Ma bucur f mult ca am gasit acest forum unde se pot impartasi experiente mai la obiect, adica mamici si burtici din orasul nostru.Ca am vazut ca difera mult "medicina" si comportamentul doctorilor de la o zona la alta a tarii.
11+
Karmen_ spune:
Sweetdropita, am nascut in aceeasi perioada, dar eu am nascut la Moinesti si tu, probabil, in Bacau.
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaradu79 Buna, Multumesc pt primire.Va citesc de f. mult timp,dar mai greu cu scrisul. Multumesc pt.raspunsuri.Eu am fost la multi doctori in Bacau si nu pot sa zic ca cineva m-a multumit.Nici de dr.Dinu nu sunt f incantata din cauza faptului ca nu vobeste mult, dar am auzit ca este profesionist ca medic, si pot trece peste partea cu vorbitul.Mai mult imi doream sa stiu cum se comporta la nastere.Voi naste spre sf. lui dec. exact in timpul Sarbatorilor si cu asta am cele mai mari emotii.Eu in paralel merg si la dr.Veghes de care sunt f.multumita, dar ea este din iasi si nu pot naste cu ea si de aceea a trebuit sa apelez la un dr in Bacau. In alta ordine de idei,am 30 de ani, sunt din Bc,ma cheama Ramona,sunt la prima sarcina dupa 2 ani de incercari. Ma bucur f mult ca am gasit acest forum unde se pot impartasi experiente mai la obiect, adica mamici si burtici din orasul nostru.Ca am vazut ca difera mult "medicina" si comportamentul doctorilor de la o zona la alta a tarii. 11+ |
Oricand esti binevenita aici cu intrebari, daca putem ajutam ... si pe mine tot Ramona ma cheama, am incercat 3 ani jumate sa aduc pe lume un bebe, am aplecat la Dinu iar el mi-a facut 2 HSG-uri iar intr-un final m-a sfatuit sa merg la Dr.Dracea (fosta colega de-a lui), experta in inseminari si am facut o inseminare artificiala dar fara succes. Dumnezeu a vrut sa vina natural cand imi pierdusem vre-o speranta.
Alina, i-am dat aseara Sabsimplex dar nik,cred ca i-am dat prea tarziu, asa ca azi am i-am dat din timp, amu` doarme iar cand se trezeste primul lucru e ceiut cu sab.apoi tzitzi, din pacate a inceput si ploaia si nu-l mai pot scoate afara
. Ma gandeam sa merg la fratele la curte dar
. Karmen - a venit lapticul ? Exerseaza ca vine, profita de somnul bebe-ului si stai si tu langa el, bea lichide multe si fara prea mult stress desi e greu ...
Seara placuta !!
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=0
eumada spune:
Buna seara
Hop si eu ca cioara aia care-si lauda puiul....stiti voi cum e...
Azi printesa mea are 1900 +/-225 grame si e grasutza si vioaie...da cu toate cele si e o dragalasa....Dpn-ul s-a mutat pe 14.08.2009 si suntem si o capoasa adevarata si mancacioasa.......nu mai avem circulara de cordon.....ne-am desurubat.......doamne ajuta sduntem bine si sanatoase .......
Va doresc si voua la fel pentru bebei.
Madalina
s30
Eva-Maria
julax spune:
Waw!Ce activitate intensa!Raspund pe scurt,ca Ioana a dormit si nu stiu cat o tine,ca e maraita.in fine...
Karmen,felicitari pentru bebe de nota10
Nu stiam ca esti din Slanic,chiar duminica am fost pe acolo,imi place mult parcul![]()
Ramonaradu,bine ai venit!Sarcina usoara!Nu te pot sfatui in legatura cu medicii din Bacau,eventual cu cei din Moinesti
Alina,pentru mine a fost asa comod sa alaptez exclusiv,incat nici nu mi-a trecut prin gand sa incep diversificarea inainte de 6 luni(noi eram in extrema cealalta cu kk).Sper sa iei decizia cea mai buna
Ramona,e bine ca doarme noaptea,insa e obositor can pland continuu
Eumada,ma bucur ca sunteti bine
Anna,
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
alina2700 spune:
Buna dimineata fetele!
Va invit la o
si la o felie de http://family.webshots.com/photo/2681175850104535410jtqing
Azi sarbatorim,am implinit 4 lunite
.Aseara i-am dat primele cereale,facute cu lapte de la mine si f subtire.Cereale am pus doar o jumatete de lingurita!Le-a halit fara nici o problema din lingurita lui!Cerealele sunt de la Nutricia ,Bambix si in afara de orez nu mai contin nimic altceva,fara indulcitor,fara conservanti fara arome deci pur si simplu orez!
Pupici la toata gasca!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
inginera spune:
buna fetele va citesc demult dar nu am scris ,teoretic nu prea am ce cauta aici ,eu sunt o aspiranta la titlul de mamica,dar sunt si eu din jud bacau ,slanic m.
ma chinui de 1 an si 3 luni la bebe si inca nimic ,am trecut la investigatii dar pot spune ca nu am dat inca de un doctor care sa se priceapa si in probleme de infertilitate si de un endocrinolog bun
v-as ruga sa imi recomandati pe cineva daca stiti voi
v-am citit mereu ,karmen felicitari pt bebe
sper ca nu v-am deranjat ca am intrat si eu la voi