Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare fetele!
Va urmaresc de ceva vreme dar n-am avut curaj sa scriu. Pe atunci eram doar "aspiranta" la statutul de gravidutza. Mi-am luat inima in dinti cand am vazut ca ne confruntam cu aceleasi probleme: greturi, varsaturi, ameteli...
Eu am greturi permanente si varsaturi din cand in cand , atunci cand reusesc sa mananc ceva. Cred ca bebele meu imi arata de acum cine-i "seful" :))
Nu mai suport nici un miros, nici la bucatarie (care a devenit cosmarul meu), nici la baie , nici macar nu ma mai pot spala pe dinti ca lumea din cauza mirosului pastei de dinti.... Mi-e groaza ce o sa fac 9 luni.
Eu am 171 cm si inainte de sarcina aveam 54kg. Ieri m-a cantarit medicul de familie si abia am 54,5 Kg. Tare mi-e frica ca o sa ajung la perfuzii in ritmul asta....
Ce sa fac? Cine s-a mai confruntat cu starilea astea si cum ati iesit din ele?
Help! Please!

9+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alexa, eu nu m-am confruntat cu probleme foarte grave , dar cand am avut senzatii de greata ( pe care inca le mai am) citisem tot pe net sfatul de a manca inca dinainte de a te da jos din pat niste covrigei uscati. la mine a mers.,... si am mereu la capatul patului si respectiv in geanta. poate ai norocul sa mearga si la tine.

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

ineleamaria, saru' mana pt. raspuns!
Am observat si eu ca dc rontai ceva imediat ce ma trezesc e un picut mai bine. Problema e ca ar tb sa ma trezesc pe la 6. 30- 7.00 ca sa fac asta iar uneori dorm mai mult si atunci ma trezesc cu o stare de rau de nu mai stiu de mine....
Iar dc ma trezesc devreme sa mananc nu mai pot adormi si ziua nu prea am cand sa dorm si iar e rau ca parca sunt beata toata ziua.

9+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Scuze Ionelamaria!!!! Ti-am gresit numele....Te vizitez de Paste cu mielul...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

la mine merge si peste zi... daca apare o senzatie neplacuta rontai un covrigel. si nu ma refer la aia moi. dar sunt atenta sa nu fie din aia foarte sarati. Prima data greturile mele matinale s-au manifestat.... seara asta ca dovada ca realitatea nu e desprinsa din carti

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ...am intrat doar sa salut noile venite la noi in odisee si sa le urez sarcina usoara si bebei sanatosi!!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Pe mine ma doare spatele azi.

13+

Mergi la inceput

Ma duc sa calc niste camasi ..ca s-au adunat o gramada..abia am reusit sa ma mobilizez pt aceasta activitate....sotul meu ,bietu a ramas fara camasi...dar nu s-a plans....
Va pup si va doresc o seara minunata tuturor!!

miany
13+

Mergi la inceput

LIDIA ..ai exagerat cu efortul? ai grija!!

miany
13+

Mergi la inceput

Lidia..poate ar fi bine sa te pui la orizontala....adevarul e ca si eu am avut saptamana trecuta cateva zile dureri de spate...probabil se mareste bazinul.. isi face loc..

miany
13+

Mergi la inceput