Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Fetelor...eu stiu ce stiti voi despre ceilalti medici...iar eu stiu de ce merg la Pop...
...diferenta este ca eu am avut un copil bolnav care a si murit, tarat prin spitale...si am auzit multe despre Iosup si Hergheliu de ma doare capu' ...credeti-ma ca nu au vazut malformatii foarte grave...cum ar fi o inima pe dreapta...da..da..
Pop...nu este cel mai bun ginecolog...dar este in primii 3 la ecografie...stie sa citeasca...ori pe mine asta ma intereseaza ...cineva acre sa-mi faca o morfofetala cum trebuie.
...eu am terminat de facut curat...acum am de
..si cam atat... nici foame nu-mi mai este, vreau sa termin de spalat sa fac un dus si apoi ![]()
Va pup gagici..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui and_09 buna seara, din pacate am parasit odiseea mamicilor de decembrie 2009 si va rog sa ma stergeti de pe lista. multa sanatate viitoarelor mamici si bebelusi sanatosi si voiosi. |
Ce s-a intamplat, ai pierdut sarcina???
Imi pare sincer rau...
...sper ca nu...

ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE
vias spune:
cred ca Laurairina isi pregateste ultimele detalii pt 
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
betty78 spune:
Ca tot vorbiti de kg si inaltime, eu am luat doar 1.5 kg pana acum, ceea ce este f bine fata de precedenta sarcina cand luasem pe vremea asta in jur de 9. Asa ca stau belea...
Azi in schimb m-am dus de urgenta la doctor pentru ca am niste dureri groaznice ale perineului spre anus si uite asa am aflat ca ovarele mele sunt cat un uter normal adica peste 4cm buc si pline de chisturi (3-4 buc pe fiecare ovar si unul sau 2 depasesc 5 cm. Oricum am lichid in douglas ceea ce inseamna ca am avut mai multe si ca au pocnit si ca de acolo durerile...asa ca mi-a dat supozitoare cu indometacin si no-spa la greu si sa vedem cum ma descurc. Fetele care a-ti facut FIV aveti asa probleme de la stimulare...pe mine tare ma mira ca n-am avut decat 7 foliculi.
Oricum cand mi-a facut eco, bebe misca de zor si inghitea lichid. Nu s-a vazut sexul, ca nu este tocmai performant, dar mai am rabdare pana pe 28 mai cand am biometria fetala.
Bun venit noilor gravidutze
and_09 imi pare rau pentru pierderea ta
Si inca ceva de ieri am intrat in saptamana a 15![]()
Betty78
14+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
miany75 spune:
Ca tot vorbim de kg ..si eu am pus ceva pe mine ..de la 56 kg (170 cm) am ajuns la 61-62..cred ca de asta nici nu mi-a dat vitamine pana acu doctorul..am avut noroc ca nu prea am avut probleme cu greturile (doar pana in sapt.7)...acu m-am mai temperat si cu mancatul,mananc mai normal ca mancam ca un lup..![]()
miany
13+
miany75 spune:
Felicitari, BETTY78 pentru intrarea intr-o noua saptamana!...cu actiunea cum stai ?! nu misca?![]()
miany
13+