Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Larisel e mai greu perioada asta cu greturile, dar nu avem ce face...eu inca le mai am...dar pot sa treaca si foarte repede...
...m-am intors dela servici..si in loc sa stau cuminte...mi-am cumparat chipsuri 
...si acum ar trebui sa ma apuc de curatenie...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
myrella_21 spune:
Eu imi simt burta tare...si ma cam inteapa asa mai in stanga de la buric si un pic mai jos....ca si cum ar fi ceva acolo....parca m-ar intepa ceva de pe dinauntru....e nasol ca la birou stau pe scaun si mai mereu incerc sa stau mai pe spate sa nu mai stau mult pe burtica ca sa nu im fie nici mie rau si nici lui....ca sper sa fie un el...
11+
vias spune:
si eu sper la un EL...dar...sigur e fata...
..asta este..
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
vias spune:
sunt atat de fericita...o sa ajung in Bucuresti cred ca si pe la inceputul lunii iunie la dr. Pop...este unul dintre cei mai buni medici din RO,.E PRINTRE CEI 3....

...SPER SA-MI ZICA NUMAI DE BINE..,.
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
vias spune:
...sigur o sa-mi spuna si ce ascunde bebe intre picioruse...

...eu sunt asa de fericita de nu mai pot...serios!
... o sa se uite la toate organele lui bebita...

ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
myrella_21 spune:
Camy ma bucur pentru tine 
Eu am scris mai de ceva timp ca nu stiu ce sa imi doresc dar atat l-am auzit pe sotul meu ca vrea baiat incat....acuma imi doresc si eu baiat.

11+
Miramar spune:
Camy nu vreau sa te dezamagesc foarte tare - cei trei renumiti sunt: Albu, iosup si Herghelegiu.
Dr. Pop este oarecum deasupra lor, si totusi sub ei. Mai precis - este un dr. extraordinar si super specializat la origine, insa acum e foarte batran si si-a pierdut din dexteritate. Iti spun din experienta proprie prietenelor mele - uneia i-a spus de ex. ca are placenta imbatranita (deja la 20 de saptm.) si colul deshis - cand ea avea cerclaj, nici macar n-a observat. S-a dus dupa aceea la dr. Dinu si totul era bine de fapt. A nascut prin cezariana programata si are un baietel de toata frumusetea.
Nu zic sa nu mergi la el, dar sa stii la ce te astepti. Si daca tot vii in Bucuresti si vrei neaparat la un nume sonor incearca sa te programezi si la unul din ceilalti. Pe Albu - il gasesti la clinica Alcosan, pe Herghelegiu la Sanador sau Euroclinic iar pe Iosup cred ca la spitalul Elias.
12+
monis5 spune:
Camy , subscriu la ce spune Marimar. Primii 3 sunt cei numiti de ea. Bafta sa prinzi vreun loc la unul din ei.
monis
14
and_09 spune:
buna seara,
din pacate am parasit odiseea mamicilor de decembrie 2009 si va rog sa ma stergeti de pe lista.
multa sanatate viitoarelor mamici si bebelusi sanatosi si voiosi.
monis5 spune:
Miramar, iarta-ma, am vazut ca iti scrisese cineva aiurea numele zilele trecute si l-am scris si eu la fel...
, scuzeeee, dau o limo 
monis
14