Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
si 76 kg 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
A_driana spune:
camy, felicitari pt maine, acuma faci 14 sapt, imediat vei face 40 de sapt si o sa-ti duci acasa bebelul sanatos si voios.....poti sa fii sigura de asta 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
10+
strumfulet + poza strumfulet + poze
laurairina13 spune:
Ufa..intru si eu gafaind ca o gravidutaaa...de cand a plecat o colega si i-am preluat sarcinile, ca ale mele nu prea mai erau..nu mai apuc sa intru in ritm cu voi, se acumuleaza multe foi, ca sunteti harnicuteee
si greu mai reusesc sa raspund!
Danangie, eu imi aduc aminte de tine, chiar eram curioasa ce faci, si parca te-am urmarit si la odiseea din sept, dar si acolo disparusei la un mom. dat. Ma bucur pt caruciorul albastru
si sper sa iti revii cat mai repede si psihic cu ajutorul lu' nenea pisicologu
Camy, si eu la fel am patit cu vitaminele, cand le iau ma simt mult mai bine decat cand le intrerup, cum nu mai iau 2 zile, incep senzatii de greata si tot tacamu..cred ca o sa le iau asa pan nasc, desi medicu mi-a recomandat doar 3 cutii acum la inceputul sarcinii.
Lauradi,Mihamora,mai esteee loc aici la noi
, bine ati venit si numai bine!
Aoleuu..iar vorbiti de kilograme, ma loviti iar in stresu meu cel maree..si stresu continua inca 4 saptamani si 4 zile , adik fix pan la nunta, ca pe urmaaaaa...recuperez tot![]()
![]()
![]()
Cristina, ma bucur ca nu ai mai avut sangerari! 
Camyyyyy, vreau si eu bebe miscareeeet 
Si felicitari pentru cele 14 sapt care le faci maine!!iupii
Gat' iar tre sa trec la munci
, sper sa reusesc sa mai bag un ochi pe acilea sa citesc ce mai ziceti!![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
14+
poze
Pirelia spune:
Se pare ca a dat munca peste noi, nu mai avem unde fugi. Si la mine este foarte mult de lucru in perioada asta. Eu am pus 3,5 kg pana in prezent. Uneori ma mai gandesc sa ma cantaresc dar ma abtin.
Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)
Ramonika spune:
io am mai slabit un kil... 
am 56 kile la 1,70m...
da mie-mi convine... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
gata....va rog eu lasati kg...pls!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ionelamaria spune:
MYRELLA eu deocamdata merg la d-na Damaceanu. Inca nu stiu daca sa merg la ea pana la capat. o recomandare buna mi-ar prinde foarte bine![]()
Bun venit fetelor noi pe aici, sarcina usoara, fara peripetii si copii sanatosi.
CAMY eu cred ca ar trebui sa-l scoti pe poate din discutie si sa mergi pe sigur va fi un copil sanatos si te vei bucura de el pana la batranete 
10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika da myrella - ai ghicit, e luni si n-avem chef de nimic. mai ales de cand ma trezesc si noaptea (adica pe la 4-5) pentru pishu, greu mai adorm la loc (mai ales ca se trezesc si pisicile si incep fugareala prin casa) si ma trezesc obosita la 7. ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Ai grija cu pisicutzele pt ca pot transmite toxoplasma care este foarte periculoasa in sarcina.
6+asa incepe odiseea mea
laurairina13 spune:
Larisel, ramonika si-a facut toxoplasma si nu ii iesise pozitiv, asa ca pisicoantele ei sunt curatelee![]()
..ca si eu o stresasem mai demult cu hoarda de matzoaie si toxoplasma![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
14+
poze
larisel spune:
Bun-venit noilor gravidutze mariaandreai, laura07, lauradi. Sarcini usoare si la termen!
many_bani, doris_71 Felicitari pt perseverenta si fie ca DD sa va rasplateasca rabdarea cu bb-i sanatosi!
cristina_boc, monis_5 De ce nu faceti un eco ca sa vedeti ca totul e ok? Grija si stresul vostru nu-l ajuta pe bb.
simina_kin Felicitari pt eco! Cred ca esti super-fericita.
camy_pus Nu mai gandi asa, sigura ca ai sa-l duci pe bb acasa. Trebuie sa gandesti pozitiv pt ca bb din burtica simte tot.
ramonik Nu te supara pe mine legat de toxo,
eu nu am citit din urma tot.
Eu raportez in continuare o stare generala foarte proasta:greatza, greatza si iar greatza, iar cand in sfarsit reusesc sa mananc ceva nu prea tin mult timp in stomac.
6+
asa incepe odiseea mea