Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Salut,
Ne-am plimbarisit prin ploaie prin Tineretului, am ajuns exact cand a inceput; apoi am venit pe jos pana acasa si a vrut si mandra mea sa suga finally. Am inceput sa am probleme cu alimentarea naturala ... afara. Cred ca fi-mea vrea la culcat. O sa trecem si peste asta, mai ales ca daca ii e foarte foame se infige in san si acolo ramane. Insa "foarte foame" ii e destul de rar, rezista incredibil de mult. Seamana cu tac-su. Acest foarte rar se resimte in productia mea de mama milka.
Voiam sa mai zic ca am impresia ca pustii la varste fragede dezvolta o adevarata pasiune pentru cutia lor cu servetele umede. Raluca avea una cu pampers de care a tinut pana la 3 ani, e primul lucru pe care a vrut sa il atinga. Cu Anda se repeta povestea. Voi patiti la fel?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Fetelor lucreaza vreuna dintre voi la Unicredit Tiriac Bank?
Sau, la orice banca. Am nevoie urgent de ajutor!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
Preety, aftele pot fi si rosii, n-am fost pe faza aseara sa-ti raspund, dar vad ca oricum ai facut ce-as fi facut si eu. Bine ca n-o ustura, e criminal sa-i vezi cum se chinuie atat de mici, si nu pot manca...
Fce, la fel, am citit din urma, apoi s-au acumulat prea multe posturi si putin timp liber, iar eu eram pe mobilul ala de la care scriu tare greu . Mi se pare ingrozitor diagnosticul, eu una n-am mai auzit pe nimeni sa pateasca asta si n-ar fi rau sa mai consulti un dr sau sa-l rogi pe acela sa iti explice mai pe larg pe ce-si bazeaza asertiunile. In fond, e dreptul tau sa stii. Ce sa mai zic, va doresc multa sanatate si sper sa nu fi avut dreptate.
Intamplarea asta mi-aduce aminte de una povestita de tata. S-a dus la Craiova cu mine f. mica pentru niste investigatii si cineva de-acolo, de altfel o somitate, i-a spus sa nu mai faca copii ca toti ii ies asa (am avut niste probleme urate la ochi). Ei bine nu numai ca nu a tinut cont, dar a mai facut 5 copii care ... vad perfect. Si nici alte tare nu par sa aiba pana acum.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Gagici acum nu va imaginati ca citesc si-mi iese totul pe-o ureche, insa fac ce ma enerveaza la sotul meu: incurc prioritatile si ma organizez ffff prost. Probabil ori cine se aseamana se aduna, ori am imprumutat caracteristica de el. Observasem candva cu mama ca in cuplu se transmit niste trasaturi fiecarui partener. La noi o alta care a trecut de la el la mine e ca nu mai mananc carnea diin supa. Lui nu-i place, mereu gaseste piei in ea. A, si el a invatat sa se enerveze, sa urle, ma rog sa vorbeasca repezit (ce faceam doar eu spre rusinea mea). Aici probabil ca o face doar ca sa vad eu ce naspa e. Eu ma supar de fiecare data mai rau ca un copil cand imi raspunde in 2 peri.
SI, a propos de carne si alte legume, eu una as manca gramada, sotul meu mai putin dar daca e slaba nu da inapoi. Sunt curioasa ce va zice Anda. Ciorbele ii plac, azi iarasi a balotat 120 ml de borcanel Avent, ceea ce ma bucura.
Pacat ca la noi cerealele au venit pe fond de bormasini care mi-au facut cupilu sa urle, plus laptele ma-sii... in sfarsit inca nu stiu daca ii plac sau nu-i plac. Cred ca va fi o mancacioasa. Mai nou mananc cu ea la masa. Eu iau cateva linguri din farfuria mea, apoi ii dau si ei cateva linguri... In pluus, azi ne-am intors la lingurita de metal, manca mai bine din ea. Probabil seamana cu lingura mea.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Dya, legat de ragusit, stiu ca Ariana de gargaritza a ragusit de la urlat. Cred ca i-a dat totusi panadol, pentru ca era asociat si cu rosu in gat. Mergeti maine la medic si vedeti ce face.
Cu papa... e cam aiurea pentru noi ca nu papa dar sa ne gandim cat de nou este pentru ei, cate schimbari de stil de viata implica mancatul asta. Copiii nu isi dau seama prea bine ca se hranesc la varsta asta, cel putin asa mi se pare. Unii accepta mai usor schimbarea, probabil sunt mai curiosi, cine stie...
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Preety, am dat votul cu nr. 50 la pestiuc, sa venim cu flori la poarta spitalului?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Salut, Ne-am plimbarisit prin ploaie prin Tineretului, am ajuns exact cand a inceput; apoi am venit pe jos pana acasa si a vrut si mandra mea sa suga finally. Am inceput sa am probleme cu alimentarea naturala ... afara. Cred ca fi-mea vrea la culcat. O sa trecem si peste asta, mai ales ca daca ii e foarte foame se infige in san si acolo ramane. Insa "foarte foame" ii e destul de rar, rezista incredibil de mult. Seamana cu tac-su. Acest foarte rar se resimte in productia mea de mama milka. Voiam sa mai zic ca am impresia ca pustii la varste fragede dezvolta o adevarata pasiune pentru cutia lor cu servetele umede. Raluca avea una cu pampers de care a tinut pana la 3 ani, e primul lucru pe care a vrut sa il atinga. Cu Anda se repeta povestea. Voi patiti la fel? de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
HI hihihi...si Matei e la fel...ii place la nebunie cutia de servetele....e prietena lui cea mai buna cand il schimb...o tine si o invarte si cu mainile si cu picioarele....dupa ea s-a intans prima data ... funny
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
De mult vroiam sa va spun...dar n-am apucat.
Era vorba pe aici la un moment dat de produsele Babylove...spunea Babymom ca sunt bune...am gasit in magazinul Dm din Auchan Militari.
Am mai gasit acolo si alte lucruri interesante de bebei....
sanatate tuturor!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
nikolici spune:
ramo Kiki meu e fan cutie de servetzele, punga cum vrei...dar nu numai, ea vrea tot ce este in jurul ei.O fugaresc la propriu sa ii pun pampersul pt. ca o fascineaza totul si vrea sa guste din toate.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
caldura mare mon cher
iar am iesit la 14 din casa si ne-am intors val vartej, prea cald
SUPER CLIPUL!!!!!!!!babytza
ieri am dus piciul la biserica (impreuna cu nasii, la indemnul lor) apoi am mers la ei si pici au stat amandoi in patutz si s-au jucat tare frumos sper sa gasesc cablul ala cu care as putea pune pozele
mi-a placut mult patutzul lor de lemn, mi se pare stimulant pentru ridicat, Mikul se tinea de bare si cred ca s-ar fi ridicat in picioruse daca avea asa patutz
ieri dupa-amiaza ne-au intors nasii vizita, dar Mikul a fost tare nemultumit, vorba aia, ne jucam, ne distram dar nu cu jucariile mele si la mine acasa, la altii acum fara gluma, nu a plans/urlat in viata lui atat de mult si tare, nu stiam ce sa-i mai facem, am inceput sa-l hranim printre urlete, eu il tineam in brate, nasa facea pe avionul cu mancare, se pare ca ii era foame si nu numai....
Eu de 2 nopti cam fac planton, il pazasc, el doarme si eu sar la fiecare miscare a lui, asta din cauza noii lui pasiuni: PATURA PE CAP/FATA, cum scap de chestia asta? pur si simplu isi infasoara capul in patura, mi-e tare frica sa nu se sufoce
ma gandesc sa-l imbrac mai gros un pic si sa-l invelesc cu patura gaurita de la mothercare, desi poate deveni si aia periculoasa daca o strange si pune asa
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH