Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
cd pune-l in sac de dormit
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
Eu mi-am pus o masca pe par, naturala, cu petrol, nu aprindeti focul pe langa mine
pute in toata casa a petrol
in sac zici ramotrebuie sa-i cumpar un sac de vara, dar mai poate sa se miste in el, sa intoarca pe-o parte?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
cred ca da. eu ma bagam cu totul in cearsaful plic si tot ma miscam. pup
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Roxi ce masca ??? Unde ai mai gasit cu petrol ? Aia de la Gerovital ?
Si David isi trage paturica, mai nou numai asa adoarme in patut, cu nasucul in paturica. Si stau langa el pana adoarme, apoi i-o trag de pe fatza , iar pe timpul notpii nu mai are treaba cu ea, doarme linistit
Ramo si noi suntem fan cutia de servetele Vorba lui Nikolici, e ajutorul nostru pe masuta de schimbat.
Babytza si puiiValentina David
Poze
CD27 spune:
Ahh Rox esti norocoasa, Mikul maraie cand i-o iau de pe fata si daca o las in pat tot o gaseste si o ridica picioarele pana cand poate sa o apuce cu mainile, e lupta mare noaptea, el peste patura, patura peste el
Masca e de la Vivanatura, mi-a recomandat-o coafeza, la cum miroase, ar face bine sa aiba efecte miraculoase altfel am gasit-o la un plafar in cora militari, scrie ca e 97% naturala, fara parabeni
Servetele sunt si la noi la mare cautare, cele de sters la fund, in pungutele alea care fashie
cand era Mikul in greva de mancare, tot iaurtul ne-a salvat, din intamplare am descoperit ca-i place (mancam eu si nu m-am inteles cu el pana nu i-am dat) si ii dadeam o lingurita de iaurt, una de mancarica lui, 2, 4, 7 de iaurt si una din mancarica lui, eu cred ca iaurtul ne-a ajutat sa ne imprietenim cu lingurita
si acum papa iaurt, cand nu are chef sa pape inca mai aplic metoda cu o lingurita de iaurt
Cu fructele nu stam prea bine, abia astept sa apara caise/piersici, am vazut ca ii plac mult de la borcanse
baby_boy suntem si noi papaciosi de pufuleti, dar e vina mea, cand merg in parc sunt mai rau ca un copil, imi iau pufuleti, floricele, suculet si Mikul cere asa ca i-am dat cativa pufuleti, sa vezi cum ii molfaiau si cat de repede dispareau eu ii scuturam, ii suflam sa mai dispara din sare de pe ei
gaia.nevia spune:
CD, oferta cu patutul e tot valabila (te hartuiesc, da?)
Eu il culc pe Radu, si pe Teo l-am culcat pana iarna trecuta, in sac de dormit.
Am si de vara si de iarna, inca stam in cel de iarna ca in casa e frigut.
Nici nu se recomanda la bebe sub 1 an paturi, plapumi, doar saci.
Teo n-a mai vrut cam de cand a inceput sa doarma in pat normal, unde se cocoata si se da jos dupa cum doreste, deci un sac l-ar incomoda, s-a prins si el si a facut scandal.
Servetele, mare atractie mare si la noi. Teo inca e fan, le deschide si le traga afara, pana il prind, cat de multe poate.
Radu fura pachetul cu totul (la el n-am mai folosit cutie deloc) si il suge...fosneste, iubeste...
Maine dimineata merg cu Teo la analize.
Am pandit un pampers cacacios toata ziua, si l-a produs exact cand eram cu Radu in parc.
Noroc cu socru, ca a fost pe faza, l-a ambalat ermetic si mi l-a varat in frigider...
Pe seara, distractie totala cu pisu. Cum nu face la oala... i-am aplicat punguta lipicioasa, spre disperarea copilului care stiga "dai drumu la putaaaaa, dai drumu..."
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Roxana multumesc, o sa o caut si eu. Imi cade parul in disperare Dupa ce ca nu am, mai si cade
Ada bafta maine la analize
Eu va las ca sunt drogata Am luat un ketonal si m-am pleostit toata ....va poooooop si va urez o noapte linistita
Babytza si puiiValentina David
Poze
CD27 spune:
Ada nu ma mai hartui ca am decis sa tai investitiile de pe lista (glumesc, da!)
Bafta multa maine la analize
Babytza te tin la curent cu rezultatele, sper sa fie
noapte buna
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Insa voiam sa va intreb altceva: ii mai dau uneori cereale Milupa cu lapte inclus si banane, ca mi-e mila sa tot arunc laptele meu muls daca nu mananca, si am observat ca face niste pete rosii in jurul guritei care raman vreo 15 min, ati mai patit? Ce poate fi? |
reactie alergica ori la banana ori la laptele praf din cereale ....si thea a patit la fel, la ea e laptele praf
anamona spune:
ma grabesc sa scriu desi nu am ajuns la zi....
vreau neaparat sa va multumesc pentru raspunsurile voastre
ma simt mai incurajata si exact de asta aveam nevoie acum
legat de deshidratare, ma gandeam pe termen mai lung...deocamdata nu e cazul
si doctorul mi-a recomandat iaurt - insa va trebui sa il fac din lapte de soia (din cauza alergiei la lapte praf) si ma intreb daca v avea acelasi efect????
Babytza de aseara tot vreau sa iti zic ca e minunat clipul - o adevarata placere sa il privesti
mai scriu...daca mai apuc
P.S. nu radeti de mine dar de la o vreme adorm odata cu thea cand o alaptez dupa baita...ma trezesc la prima ei trezire speriata ca iara am uitat sa ma mulg de noapte (ma cert singura ca neglijez masa copilului - acum am terminat cu operatiunea )