Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
ratonelu spune:
piolica, multu...nu-i nimic....imi place si mie sa ma plang...
iar pe gaia si pe giouliana.....le batca sunt f fortoasa la cele 42.5kg ale mele
pup..plec la banca.
aaaa.....tocmai ce m-au enrervat astia....ca ma pun sa platesc 70 ron din 128 ron cat am vorbit pe tel de firma...ce de...
ale naibii pasrele, ce mai ciripesc.
piolica spune:
ada, giulianna a mea nici nu se sinchiseste sa se trezeasca efectiv si sa readoarma peste o ora, o ora juma, ci doarme ca ursul pina la 11-11:30. In noptile in care nu se trezeste sa bea laptic pe la 4 jumate sau 6 (ceea ce este super rar), atunci se trezeste pe la 8 si o culc din nou pe la 10.30-11. Mie-mi place mai bine asa, ca simt ca incep ziua mai devreme si putem sa facem mai multe chestii impreuna. Oricum, e bine ca doarme, ca daca nu ar fi dormit, atunci as fi avut de ce sa ma supar. Giulianna, mi-a placut cum ai spus ca Edi pica de somn seara. Si eu o culc pe Elsa pe la 8:30, maxim 9:00 seara.
Merci de raspunsuri. Cred ca fata mea seamana cu mine, mie-mi place sa dorm la greu dimineata.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
cosmy te inteleg perfect cu hartia.Ac lucru am patit si eu sapt. trecuta cand eram in alaiul de nunta in masina, eu conducand, bb langa mine.Nu am avut ce face, si ca sa o calmez pe K care plangea i-am dat Karinei o sticla goala de apa, uitand ca mai are si eticheta.... masii.Si uite asa ma uit dupa un timp la ea, si o vad cu eticheta in gura o mare bucata si ceva in mana.Deja ma vedeam la urgentza, am facut o criza de spaima, am oprit masina pe strada, era sa intre cineva in noi.Am incercat sa-i scot hartia si nu am reusit tot, o mica bucatzica s a dus pe limba in spate, am bagat degetul, ea urla si am facut kk praf, am bagat-o si mai spre gat.Am inceput sa plang, eram singura cu sora mea la draqu in praznic.Doar ma gandeam ca nu stiu ce sa fac...ca sunt o imbecila ca nu am gandit sa-i dau sicla.Ma rog...singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa o mufez repede la tzitzi sa se duca pe gat usor.
A doua zi a scos-o in kk
ramo hai hai in parc, cu toate ca mi-e o lene de ma doare.
korina ia scrie KARINA poate iti iese cu C
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
PREETY si pe mine ma poti certa ca am fostieri in parc...dar nu era in plan...m-a sunat matraccuca exact cand scoteam carutzul din garaj ..ca ea se duce in parc asa ca m-am dus si io hop, asa imbracata de scandal.Nu ai pierdut nimic, am stat toat sub umbrelutze din cauza ploii.Eu una sub cea a lu fii-mea de la carucior.Ahhh a naibii ce mica mai era, si ce mai curgeau apele pe spate din copaci.
Poate azi daca ma urnesc....
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici A doua zi a scos-o in kk |
hahaha, pe bune? deci nu a fost digesta, mama ei de eticheta!
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
piolica nu nu.Si sa ma vezi cautand prin kk...si m am simtit ca o invingatoare, la cat m-am bucurat de mini bucatzica ingerata .
anca81 spune:
Eva, multumim de intrebare, suntem mai mult pe afara. Acum insa ploua, asa ca am avut doar o repriza de plimbare. Ieri am fost la un party, una dintre fetitele din grupul nostru a implinit 1 anisor, vedeti aici cum s-au distrat piticii.
micutul catarator
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
OFF-topic: fetele care au tinut dieta Monti imi puteti da un model de meniu? Help please!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro OFF-topic: fetele care au tinut dieta Monti imi puteti da un model de meniu? Help please! de Andrei Petru(18.08.2008) Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
cateva exemple aici, chiar de la autor.
http://doi4montignac.blogspot.com/search/label/5.Spicuiri%20din%20cartea%20%22Metoda%20Montignac%20ilustrata%22
Eu prefer meniurile lipidice cat mai multe zile posibil, merge mai repede.
De exemplu, dimineata omleta cu branza, rosii, ceapa, salata.
La pranz, ciupercute cu pui, usturoi, mirodenii, sau peste cu legume (dovlecel, broccoli, condimente, branza).
Seara, o salata (complicata cum ii zic eu: salata verde, ceapa, usturoi, branza cat mai multe, gogosari, broccoli, eventual si rosii).
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
LUCUTTA spune:
Ce mai faceti mamici si bebici?
Noi suntem ok papam tot ce vine la rand ,nu facem mofturi decat la fructe dar pana la urma le mananca desi la prima lingurita isi face greta.
Suntem cam agitati si maraiti de vreo 2 zile din cauza gingiilor.
Am fost in wekend la iarba verde si omuletul meu morsoca de numai pe o ceapa verde si de vroiam sa i-o iau plangea.
Acum fac o ciorbica de pui cu legume multe inclusiv varza dulce,ardei rosu si rosii cea ce sergiu nu a mai mancat.
E ok daca ii dau si lui din ciorbica noastra?are ceva?bine....pt el fara condimente.
Tot am vrut sa va intreb voi ce ,cereale le dati bbilor ?adica de la ce firma si ce contin?
As vrea sa-i dau si eu inainte de culcare sa-i tina de foame ,ca asta imi mananca urchile noaptea .Ii dau 180ml seara inainte de culcare adica pe la 10.30 si dupa 5 ore cere iar papa .Nu cred ca se satura ,apoi pe la 6 iar papa.
Nu stiu ce sa fac ca el e grasunel si nu i-as da atata laptic ca-l umfla dar ma gandesc ca daca ii dau seara cereale cu lapte o sa-i tina de foame vreo 8 ore ca totusi sunt consistente .
Ce ziceti?
Voi la cate luni i-ati pus in rotobil?noi facem sapt viitoare 7 lunite,as putea sa-l pun sau e prea repede?
P.S. Acum am timp de net ca e maicamea la mine .