Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Sa va povestim noi cum am fost cu Teo la analize, i-a luat 6 eprubete de sange si n-a zis nici pis?!?!?!

Am primit diploma, si un plasture cu monstrii, si ne-am dus sa ne jucam pana am intrat la ecografie. "Uite, Dorel la televizor, vedem si bemveu?"

Bravo Teo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tare piciul tau ...ce perle scoate

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica, multam frumos. Nu m-am lovit in Fr cat am stat de medici, am fost o singura data la un consult ginecologic pt pilule contraceptive. A mers repede si bineinteles rambursat ca aveam cardul vital, ca toata lumea.
In rest, nu am avut treaba. Oricum, pana gasesti o programare la ginecologie te impusti in cap direct, asta am vazut pe pielea mea. Si sotul meu are rambursat orice, stiu, inclusiv lentilele de contact.
Sper sa nu fie din astia fanatici cu medicamentele ca eu sunt cam anti medicamente, pot eventual sa zic ca ei sa fac ca mine.
Moooama ce ma oftic ca nu vom mai avea pediatrul de acum, e minunata, o sa o terorizez cu telefoane oricum. A zis ca e ok.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura m-ai terminat cu KKKKKKKK-ul tau Si bancuriilii e mistoace

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Piolica, multam frumos. Nu m-am lovit in Fr cat am stat de medici, am fost o singura data la un consult ginecologic pt pilule contraceptive. A mers repede si bineinteles rambursat ca aveam cardul vital, ca toata lumea.
In rest, nu am avut treaba. Oricum, pana gasesti o programare la ginecologie te impusti in cap direct, asta am vazut pe pielea mea. Si sotul meu are rambursat orice, stiu, inclusiv lentilele de contact.
Sper sa nu fie din astia fanatici cu medicamentele ca eu sunt cam anti medicamente, pot eventual sa zic ca ei sa fac ca mine.
Moooama ce ma oftic ca nu vom mai avea pediatrul de acum, e minunata, o sa o terorizez cu telefoane oricum. A zis ca e ok.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

cu tot ce am spus mai devreme, sistemul medical de aici este mai mult decit OK (mai putin sa-ti gasesti programare la ginecolog, fiind liste de asteptare super lungi)!
eu am trecut printr-o spitalizare si pot sa-ti spun ca am avut conditii similare cu cele de la 'hotel 5 stele' din Budapesta unde am nascut! Iar aici era un spital de stat.
Eu poate compar sistemul de aici cu cel din Canada, acolo te cam lasa sa mori pina iti da un medicament, cam la polul opus fata de ce e in Franta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

ada, felicitari curajosului! Bravo!

am si eu o intrebare, cupiii vostri dorm mult? a mea s-a trezit azi la 11:30. S-a trezit la 6 sa bea laptic si a readormit instantaneu.
Acum ma pregatesc sa-i dau legume, ca daca-i dau lapte acum nu o sa mai pape legume. nici nu mai stiu cum sa-i fac programul de mese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

klemi...mama ei de intrecere
ma simt ca un robot, jur! teleghidat!
"groghi"
dar sunt intr-o continua activitate....asa ca, de-as vrea sa cad...si nu am ..."unde"..."nu e loc".
laureta....nici sasha nu urla cand era mic...spuneam ca nu stie sa planga....si acum se scoala urland de 7 ori pe noapte.ssiiguurrrr tre sa fie vreo criza de 8luni, nu?????

ram si mie mi se intampla asa...daca nu mananc.....oricum, du-te la doct...sa-mi spui si mie ce si cum.
stii c-am mai vorbit noi.

piolica, ma prefac ..cum ca nu te-am "auzit"...cand ai intrebat daca dormim mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Giuli votam sau ce??

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Votam! Votam! Numa' sa si putem.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

klemi...mama ei de intrecere
ma simt ca un robot, jur! teleghidat!
"groghi"
dar sunt intr-o continua activitate....asa ca, de-as vrea sa cad...si nu am ..."unde"..."nu e loc".

piolica, ma prefac ..cum ca nu te-am "auzit"...cand ai intrebat daca dormim mult....

carla,mami de putoiu sasha

imi pare rau ca Sasha nu doarme si el mai mult si ca ai ajuns sa fii teleghidata! Banuiesc ca e al naibii de greu, mai ales pt tine ca lucrezi. Nici nu stiu cum te pot incuraja!
Sa stii ca nici programul asta al Elsei nu e de invidiat, ca si ea se trezeste noaptea. Intr-adevar azi noapte s-a trezit pe la 12, dupa aceea pe la 4 (asta numai pt suzeta), iar la 6 pt laptic. Insa pe mine ma mira ca poate sa doarma pina la 11, 11:30. Are nopti cind se trezeste si de 4-5 ori, asa din plictis, cred! Insa, marele meu noroc este ca adoarme repede, mai greu e pt mine, ca adorm cam greu daca ma trezesc la 4 de dimineata.
Mult curaj! Si mult succes la somnic pt Sasha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piolica, Radu doarme destul de mult as zice. Noaptea, de la 8 la 7-8 dimineata, si apoi dupa masa de la 8.30dimineata doarme si 2 ore si mai mult.
Dupa masa de la 12, mai doarme macar o ora; dupa masa de la 4 in schimb nu mai doarme, si nu dormea nici cand era bebe mic. E ora lui de varf, ca sa zic asa, rareori atipeste 30min inainte de biberonul de noapte buna.

cam incoerenta am fost, sper ca se intelege totusi ceva.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Al meu doarme de la 11. S-a culcat aseara la 8:30 (nici daca as vrea n-as putea sa-l tin mai mult, ii pica ochii, adoarme in fund, oriunde ar fi) si s-a trezit la 7. S-a mai culcat de la 8 jumate pana la 9 jumate, a mancat fructele (pepene galben, banana si mar)...si de la 11 tot doarme.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput