Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

Mi-au plecat musafirii de departe, am fost si cu hunii prin plimbari, asa ca iata-ma, la raport!
Suntem bine, facem ceva mofturi la fructe, suntem in plin proces de schimbare de program, mai nou papam la 4h, asa, dintr-o data, si-am invatat sa bem frumos din canuta cu cioc, doar ca nu ne place apa... nu prea am luat in greutate in ultimile 2 saptamani, dar inca suntem pe plus, nu ma ingrijorez prea tare...
Am papat si rosie cu maaare, mare succes! De asemenea, si leusteanul e !

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Alexa, buna ideea ta, o lingurita legume, una iaurt, am incercat si eu cu fructele si a mers!
Cat despre caldura, dap, ai mei ieri nu au vrut sa pape mai deloc si am dat vina pe caldura, gatisem si erau multe grade in casa.... am facut mai racorica in sufragerie si odata ajunsi acolo, s-au linistit...

Ramo, , sorry de raspunsul intarziat, scortisoara la plic folosim.

Giuli, tot nu putem vota leutul?? Mie asa mi se pare....

Oana, dap, tu erai pasarica... . Sunteti bine, da?

Dya mamica suparata, lasa mami, ca o sa pape el si legume, si bucatele mai mari, si carne, rabdare, poate inca nu e pregatit, ce daca are 8 dinti? Sanatate multa puiului, mai e ragusit?

Preety, noi am facut Prevenar, la sfatul pediatrei. Deocamdata, e prea devreme pentru comentarii... sper c-a fost bine ca l-am facut.

CD, sac de dormit de vara sau baga patura sub saltea. Si noi am avut problema asta si asa am scapat, tot fetele de aici ne-au ajutat.

Musette

Anamona, de ce sa faci iaurt din lapte praf?? nu pricep, n-am inteles eu bine...??

Cosmy, ufff, hai, bine ca a trecut!

Laureta, suntem bine, cu musafiri si plimbari, ne tine si vremea ocupati...

Babytza, te-ai dezumflat?? pe falcutza!

Claudinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Ce faaaaaaaaaaaaaaci?

Si noi suntem fan(i) servetele, sticle, reviste, pungi, tel mobil, telecomanda...! N-au acces insa la reviste si pungi.

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

La multe lunite Elsa de pilolica, Maya de CosmyB, Amalia de Klemi, Crina de angelyna!!!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lucutta,mai mult de 180 nu vrea el seara?

Lui Radu ii dau 210+7 masuri = 240ml in care adaug 2 masuri de cereale (sau nu, dupa cum mi se pare mie ca ii e de foame).
El tot cum are chef bea, adica sau tot, sau 200.

ce-i acela rotobil?

Lumi,

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ada multumesc mult pt raspuns
si ca sa iti raspund si eu rotobilul este premergatorul

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ccccc

Andy-g..te apuci de dieta??

Ada rotobil=premergator....felicitari ptr baietel curajos

Lucuta eu am incercat si cu cereale seara si tot asa s-a trezit,acum ii dau 240 seara si tot se trezeste la 3 sa pape si apoi la 7...in rotobil am pus-o dupa fimul de la sold si dupa ce a facut 7 luni.

Lumi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

gaia.nevia figura esti cu rotobilul la noi asa se zice.
El ar bea mai mult de 180 ml da nu ii dau eu desi cateodata i-am mai dat si tot il rade inca ar mai vrea.Off of ii un mancacios ca ma-sa.

No ca i-am dat ciorbica cu de toate si cu varza si cu gulie,ceapa ardei .Statea cu gurita deschisa si astepta lingurita.

Fetele eu astept raspuns referitor referitor la cereale si rotobil(premergator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Uf cat am umblat azi. N-am mai fost in par casa ca nu o mai supar pe preety . Cu ocazia asta vreau sa adaug ca mi s-a parut inutil sa te sun la 5 dupa masa pe ploaie sa vii in parc. Mai ales ca voi iesiti un piculetz mai devreme. .

Eva, o mutritza mica ce-ai tu acolo. Anda mea face dadada cu aceeasi intonatie. Or fi lectii online de dadait si noi nu stim. Oricum, cand l-a auzit pe baietelul tau a inceput sa chiuie.

A propos de Anda, azi a intins bratele spre mine din carut! N-a mai facut asa ceva pana acum. Am mai observat o chestie de comunicare care m-a induiosat, ieri parka. Are o chitara care canta si mi-a luat mana sa apas eu pe butoane. Am innebunit nu alta, creste demoisella mea.

Babytza, sper sa te gasesc mai bine!

Cosmy, am citit de dimi ce-ai patit cu Maya si m-am cam zbarlit, stiu cum e cu inecatul. Bine ca s-a terminat OK.

Laura a fost mortal mesajul ala plin de k. Pana m-amrins am zis ia uite ce aere de smechera si-a luat si ma gandeam de ce esti asa de vesela (adica pus ape glume) [-:)))]

Piolica

Laureta ce bine c-ai scapat.

Ada cat de misto la CMU cu analizele… sa ia exemplu toti.

Am fost cu tati sa luam medicalul azi si nu ne-a putut da din urma (suntem niste neinformati naivi noi doi). La un moment dat doctorul zice mai tare "Aaaaaa" si Anda s-a speriat de el. Saraca, mai intai bormasini, apoi o voce baritonala.... Ce sa mai. Dispensarul e singurul loc unde plange. Marti la vaccin.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura da ma apuc de dieta ca nu se mai poate asa
lucutta in premergator eu l-am pus doar de la 8 luni

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Dragele mele in primul rand dorim sa va invitam la o sedinta cu palarii si bascute desfasurata astazi in parc (abia ridicasem palariutele si bascutele de la posta )!!!

In al doilea rand cateva raspunsuri:

Lucutta eu ii dau Sorinei cereale de la Humana in special si Milupa 7 cereale (cele cu gluten) la indicatia pediatrei... oricum le prefera detasat pe cele cu lapte inclus pentru ca le folosesc doar in piureurile de fructe...

Luminita multumim de raspunsuri... daca te consoleaza si Sorina a luat intr-o luna 340 grame de unde ea lua inainte mult mai mult... pp ca micutul Robi doreste s-o sustina
Ref la Prevenar nu stiu cand sa-l fac... dar stiu ca vreau sa-l fac la un moment dat...

Nikolici nu te cert... de ce as face-o... eu ies zilnic deci cine vrea sa se intalneasca cu noi o poate face

In rest toata bobocimea!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput