Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Azi am luat suportul acela de care va spuneam ca sa imi fie usor sa spal pitica ![]() si e pe roz..si cadita e pe bleu [alcool,iar ca si ornament in buchet am "ciordit"de la am meu cabluri cu mai multe nuante de verde si i le-am atasat buchetului(chipurile frunze).Si ca cererea in casatorie sa fie ca la carte ..i-am cautat in cutia cu saibe doua mai acatarii si i-am facut si doua inele (unul cu o piatra alba-cica diamant![]() .Asa ca la anul o sa fiu soacra mica![]() . 36+ MIRUNA-ALEXANDRAmulti ![]() la burtici si mai multi![]() ![]() la bebici |

ce tare!!Multa fericire surorii tale si numai bine!!
37+
Darius NicholasAMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui cris_82 maria bunica.........ce frumos cadou caeu mi le iau pe toate singurica..dar am pus-o deja in tema pe sora-mea(ea o sa fie nasica bebelinei)cam ce mi-ar mai trebui si poate ia si ea ceva 36+ MIRUNA-ALEXANDRAmulti ![]() la burtici si mai multi![]() ![]() la bebici |
Ei s-au oferit de la inceput sa cumpere pt bebe ori patutul ori carutul..si cum caruciorul l-am primit de la nepotelul meu(la mana a doua bineinteles)..ei s-au ocupat de patut!Oricum,cumnata mea e innebunita dupa shoping,macar asa cheltuie banii cu folos..
E tare bine cand te mai ajuta cineva la cumparaturile pt bebe..ai dreptate!!

37+

Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto Maria multumesc mult ptr ca ai postat msg trimis de mine, sper ca nu te-am deranjat cu mesajul meu ![]() Apropo, multumesc ca ai adaugat un zero la nota unu care a primit-o bebe la nastere ....dar sincer bebelina mea a primt nota 1 ca cica 2 nu au putut sa dea ca era o nota prea mare Revin ca inca doarme bebe si pana se trezeste sa i dau sa manance am timp sa mai citesc ![]() Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!! Alessia Stefania ![]() |
Nu m-ai deranjat deloc cu mesajul,stai linistita..chiar mi-a facut mare placere!!
Imi cer scuze pt confuzie in legatura cu nota..eu am crezut ca ai scris in graba si ai uitat sa pui un 0..Dar totusi..nota 1 de ce?Important e ca e sanatoasa si sunteti bine!!

37+

Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Oana_Mvt..Happy Mother's day!!Imi pare rau pt icterul lui Eduard..
si sa treaca repede!!Plimbare placuta azi si sa va relaxati!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
cris_82 spune:
oana mvt............multi
la bebel ca sa treaca icterul mai repede

maria bunica.........ms
..de abea astept![]()

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
yioanna_s spune:
nicuratze
ela:oricum nu am sa o botez la 3 luni,dar nici nu voi sta in casa 6 saptam,asa ma gandesc...e bn ca toate m-ati facut sa-mi indepartez superstitia asta
cat despre epilat eu merg la salon si ma face total,,0"![]()
maria ti-a ajuns pachetul?ou,ce fain!ma gandesc cu cata pofta ai papat cozonacul.sa-ti fie de bine,draguto.Foarte draguta burtica,ati mai crescut putin
,si hainitele minunate!sa le poarte cu sanatate
ioana:ms,esti o draguta.eu is grizonata deja,dak nu ma vopsesc la 3/4 saptam. is de minune!ce frumos te pregatesti de botez,iti vine sa crezi ce repede trece timpul?
annkkaa,raluca: felicotari pt noua semnatura!
dani3lla:ff dragute hainitele.si eu am ramas uimita cand am f saptam asta la cumparaturi si cand am vazut cu cat a crescut pretul la caruciorul pe care il vreau eu,de la 1700-la 2000.ce zici?acum plus ca trebuie sa platesc nastrea(600.700 E),celulele stem(3300ron)patutul 1200ron m-am scos luna asta.
philip:pai atunci LA MULTI ANI,si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.

dana:felicitari pt kg in-
deea:ce frumos,deja ati si stabilit botezul si eu vreau...
nu mai am rabdare
piky,bun venit acasa.sa fiti sanatoase ...si noua ne-ai lipsit asteptam pozici cu Alessia
maria:si noi abia asteptam sa-l vedem...hai ca e mai dragut din lemn(parerea mea)
cris: fff tare faza cu buchetul...

na,casa de piatra spun de pe acum ,surori tale
oana_mvtimi pare rau ca afaacut saracutul icter.ii doresc recuperare rapida,La Multi Ani,mamico!
azi am fost prin oras,pe la soacra,mama si din pacate la tata la spital(nu l-au lasat inca acasa pana maine)si la o inghetata cu niste prieteni.asa si din discutii cu o prietena care si ea are bb,mic de 2ani si o burticuta de 6luni..zicea ca uleiul de levantica nu este indicat nou-nascutului,si in special produsele de lavantica.voi stiti ceva ?
va pup pe toate in caz ca am uitat sa slut pe careva dintre voi

Yioanna
34+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 6 saptamani pana 
alynta27 spune:
Picky bun venit acasa! Te asteptam cu povestea nasterii si cu poze!
Cris dar ai trebaluit la buchet! Talent nu gluma!
Sa fie intr-un ceas bun acceptarea!
Philip sa stapanesti sanatoasa masina de rufe! Bravo ca ai terminat curatenia! Bine ca ai avut ajutoare!
Oana MTV lasa ca va trece icterul! E greu cu hranitul din 2 in 2 ore! Si pe mine ma asteapta acusica...
Fetelor eu una pot naste oricand! Emotionata?! Da si nu! Nerabdatoare?! Mai mult "da"! Cu toate ca sunt mare, mare ma misc bine! Greu e cu ridicatul! Maine la 10 trebuie sa fiu la maternitate pentru control! Sa vad ce zice tanti dr! Oricum nu ma opreste maine, doar in caz extrem! Daca nu intru pana mai tarziu sa nu va faceti pareri, ca sigur e aglomerat si astept!
-ci la toate!
Am fost la Carrefour si am mai cheltuit ceva bani pentru bebe si noi... Scutece, servetele, o jucarie, lui David sosete, ciorapi cu totul, sapca, eu papuci, iar sotul a primit, in avans pt ziua lui (30mai), papuci sport de la mami a lui si baiatul un treining!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Picky_toto spune:
Nu am reusit sa citesc totul ptr ca sunt la datorie acum...mananca bebelina ...si o veste buna, in seara asta i-a cazut buricelul
...asa ca nu imi mai e teama sa o bag la apa, cu toate ca si la spital o bagau la apa...
Picky al meu e topit dupa ea, tot pe langa ea sta, la patutul ei, daca o iau in brate si el repede.....auuuu... doare rau cand apuca tzatza....asta ca o paranteza ca papa acum...
Maine poate apuc sa pun si ceva poze si sa va povestesc chinul prin care am trecut (nu doresc nici celui mai mare dusman al meu)...va pupam dulcic si va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine 

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 
yioanna_s spune:
alynta:uau,ce emotii am eu pt u cand ma gandesc ca maine e marele eveniment,de fapt moment:iti vei tine in brate bbsul,si eu vreau
...dar simti ceva,te doare ceva?sa poarte sanatosi noile achizitii

piky: ma bucur ca a cazut buricutul,si de maine mare balaceala.cat despre catel,o protejeaza sa nu cumva sa o ia careva![]()
Yioanna
34+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 6 saptamani pana 
anda_magda spune:
picky imi pare bine ca ati ajuns acasica! felicitari pt buricut! asteptam sa facem cunostinta cu micuta.
oana_mvt sorry pt icter, dar ii trece repede. sper sa nu il apuce colicii pe micut.

hai oana (mamica_oana) !!!!

alynta iti tinem si tie pumnii. sa ne dai de veste daca ramai pe la spital. sper ca ti-ai bagat in tel nr cel putin al uneia dintre noi.
ioana i-a trecut raceala sarei?
noi azi ne-am simtit mai bine, chiar daca nu am mai iesit pe afara. ne-au mai lasat putin colicii. zicea cineva de gripe water. si soramea tot cu asta a zis ca i-a mers cel mai bine uneia dintre nepoate. eu ii dau acum piticaniei si gripe si sab simplex in nadejdea ca unul dintre ele si-o face efectul....
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

[alcool,iar ca si ornament in buchet am "ciordit"de la am meu cabluri cu mai multe nuante de verde si i le-am atasat buchetului(chipurile frunze).Si ca cererea in casatorie sa fie ca la carte ..i-am cautat in cutia cu saibe doua mai acatarii si i-am facut si doua inele (unul cu o piatra alba-cica diamant