Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Picky bun venit acasa! vrem poze!

philip odihna placuta.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Oanaaaaaa ai uitat de noi? Vrem vesti de la tine! Si poze!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Picky bine ai revenit,cum te simti?Vrem pozici
elyyyyy pooooozeeeeeeeeeee

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella.............la mine lumea zicea sa-i iau patut roz si uite ca i-am luat pe albastrucu ursuletidar al meu sot e inca ferm convins ca nu e nevioe sa mergem la eco ca sa fie sigur ca-i fetita..stie ca mie imi place albastrul si vreu sa-i intarat pe ceilalti cu alegerile mele.Sunt superbe hainutele

cata..................nu te mai stresa ca o sa fie bine

raluca ioana.........felicitari pentru noua semnatura

ela..................nici nu iti oti imagina ce balerina as fi fost..dar nici acuma nu ma pot plange ca nu imi ies piruietele pana la urmamai ales ca imi ia cate o juma de ora pana reusesc

maria bunica..........ce de papa bun

clody.................e bine ca doar se emotioneaza..ca al meu cand o vede o ia prin "porumb" de dorul ei

annkkaa...............felicitari pentru cele 38 de saptamani

philip...............la ulti ani de ziua mamei si sa stapanesti sanatoasa masina de spalat

pichy toto...........bine ati venit acasa

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!!
Stiti ca ma plangeam pe la pranz ca vroiam ocupatie ca sa nu dorm,nu?Ei bine..de atunci am avut pana acum 3 ture de musafiri,mi-a trecut timpul imediat!!
Am primit si o veste buna..maine trebuie sa primim patutul acasa..au fost ieri si l-au cumparat sora sotului cu sotul ei(adica nasii lui bebe)si maine ni-l livreaza la domiciliu,abia astept!Azi ne-au adus aparatorile si lenjeria..ca pana la urma l-au cumparat de lemn..si este alb..a inceput sa imi placa si mie ideea,cu toate ca la inceput am fost fixata pe patut tarc!Noi credeam ca vom merge impreuna sa il cumparam,dar ei au vrut sa fie surpriza..abia astept sa il vad maine!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Azi am luat suportul acela de care va spuneam ca sa imi fie usor sa spal piticasi e pe roz..si cadita e pe bleu.Si cel mai tare pe ziua de azi...sora-mea l-a cerut in casatorie pe cumnata-miuintr-un mod unic.Ieri,juma de zi am stat si am facut cu ea(ideea mea..ca altfel nu se putea)un buchet de mireasa..in cazul nostru a fost "de mire".Cel mai frumos buchet din cablu utp la capete cu mufe colorate cu marker si oja de diferite culori si cu hartie colorata ca sa para a floricele[alcool,iar ca si ornament in buchet am "ciordit"de la am meu cabluri cu mai multe nuante de verde si i le-am atasat buchetului(chipurile frunze).Si ca cererea in casatorie sa fie ca la carte ..i-am cautat in cutia cu saibe doua mai acatarii si i-am facut si doua inele (unul cu o piatra alba-cica diamantsi celalalt cu o margea-asta tinea loc de perla.Si azi la aruncat pe acaun ca sa nu lesine saracul de emotie si la cerut de barbat.Cred ca va dati seama ca a murit de ras ..dar a acceptat.Asa ca la anul o sa fiu soacra mica.

36+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

maria bunica.........ce frumos cadou..vreau si eucaeu mi le iau pe toate singurica..dar am pus-o deja in tema pe sora-mea(ea o sa fie nasica bebelinei)cam ce mi-ar mai trebui si poate ia si ea ceva.Cam cu tupeu sunt,nu? Dar asta e..cate nepoate are?una de la mine

36+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Happy Mother's Day!
Nu am avut timp sa mai intru ca am copil icteros care trebuie sa fie hranit la 2 ore, zi si noapte. Tot ce am facut in ultimele 4 zile a fost sa hranesc bebele. Cel mai greu e ca adoarme si trebuie sa ma chinui sa il trezesc, ce mai avem treaba de numa. E asa de galben....
BebeBeca i-a trecut icterul Sarei?
Ieri am iesit la magazin si in parc. Azi mergem la biserica si apoi la o inghetata.
mamici, bebei si burticute

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Maria multumesc mult ptr ca ai postat msg trimis de mine, sper ca nu te-am deranjat cu mesajul meu
Apropo, multumesc ca ai adaugat un zero la nota unu care a primit-o bebe la nastere ....dar sincer bebelina mea a primt nota 1 ca cica 2 nu au putut sa dea ca era o nota prea mare . Oricum ptr noi nu e importanta nota ci doar bebe ca e sanatos si mama si tati o iubesc mult.

Revin ca inca doarme bebe si pana se trezeste sa i dau sa manance am timp sa mai citesc

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Clodyac..multumesc!!Si sotul meu umbla cu o asa grija cand trebuie sa o rada pe "Doamna"..zici ca il mananca nu alta..Pofta buna la snitele!!
Ankkaa..felicitari pt cele 37 de sapt...
Dani3lla..multumesc!!Frumoase noile hainute pt Denis..sa le poarte sanatos..imi place tare body-ul cu rosu si alb cu guler..e de baiat smecher si mare
Philip..Happy Mother's day!!Sa te bucuri toata viata de puiutii tai!!Aici a fost ziua mamei duminica trecuta!!Ce harnicuta esti..ai gatit o groaza,ai facut si curatenie..superwoman!!Pofta buna la ciorbita de fasole..stiu ca poftesti de mult la ea!!Multumesc ,chiar ca am burta mare..
Miruta..multumesc!!
DanaMi..la printesa si sa treaca colicii repede!!
Ganesha..foarte bine faci sa iesi la masa in oras..apoi cu bebe,va fi un pic mai dificil la inceput!!
Deea..multumesc!!
Picky..bine ati venit acasa si acomodare rapida!!Eu ti-as mai trimis un mesaj insa am zis sa nu va deranjez..am ezitat mereu!!Si poate ne pui si noua poze cu printesa mica!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput