Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 5
voicu_bebi spune:
cica am avut si eu o tentativa sa dorm in dupa-amiaza asta da ti-ai gasit cu iubi asta al meu k pana nu mi-a clickait mouse-ul ala in cap si tastatura nu s-a lasat
asa k mai dormi daca mai poti .
daniela ..frumoase hainutele achizitionate azi..sa le poarte bebe sanatos!

la 8 zile vine preotul acasa,numai k la noi la maternitate la cezariana ma cam tine 5-6 zile ,sper totusi sa scap mai repede dar nu prea cred.
phillip..Happy Mother's Day!
asteptam pozicile cu burticuta si pofta buna k vad ca faci papa bun 
ankkaa..felicitari pt schimbarea semnaturii ,hai k mai avem un pic si gata 
clody..bine k ai rezolvat cu facultatea! aa si nici al meu nu se incumeta sa ma epileze la "dansa"
scuza lui e ca ce stiu stiu io sa te epilez acolo
si eu tot pe pipaitelea ma fac cred k mi-a intrat si in reflex de cand ma epilam de mai vedeam si io ceva pe acolo ![]()
va pupic 

Anca..

37+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

DanaMi spune:
multumesc albinutelor pt sfaturi
, aveti dreptate azi am fost la farmecie si am luat COLIC BABY din plante inca nu i-am dat dar sper sa-i treaca cu el ca eu deja am dat jos 4 kg ( nu ca -mi pare rau..dar totusi)
Maria Bubu seamana toata cu tati, eu am fost doar purtatoare![]()
mamica de
Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
DanaMi spune:
Ely bine ai revenit 
asteptam pozici cu printesa
mamica de
Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
ganesha spune:
Buna fetelor,
felicitari celor care mai gatesc, eu nu mai am nici un chef de la un timp, mai mult prin oras mancam, mai ales in wk, mi-am propus sa mai profit acum de iesit la mese in oras ca dupa ce apare bebelul, cred ca sunt slabe sanse sa mai ies.
Philip, la multi ani de ziua mame si sa stapaniti sanatosi masina de spalat.
Maria ce-i drept nici eu nu mi-am vazut din 2007 fratele dar ce sa-i faci daca toti din familie locuim pe continente diferite, noroc cu web cam. Sa stii ca si eu am avut momente in sarcina cand am
dupa mama,cred ca se dezvolta instinctele materne.
Daniela f frumoase hainutele,nici eu inca nu am cumparat caruciorul si scaunul de masina dar spun eu ca am timp chiar si dupa ce apare bebe, ca nu-l scot din prima zi la plimbare.
DanaMi am vazut ultimele pozici, fff mumoase, cred ca se topeste tati dupa printesa lui.
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
Deea_24 spune:
Hallo fetele,
Azi a fost si sotul la biserica si in 6 iunie avem botezul!
Abia astept. Si noua ne-a zis preotul ca o sa vina acasa sa tina o slujba. Nici eu nu stiam ca trebuie...
Daniela e foarte tare sotul tau! ![]()
![]()
Noua cand ne-a aratat doamna dr. comoara baiatului am crezut ca e genunchiul... 

Super dragute hainutele, sa le foloseasca bebe sanatos! 
Raluca_Ioana bine ai revenit acasuta! Lasa ca o sa fie totul bine, perioada mai grea a trecut daca ti-au dat drumul acasa. 
Cata eu asa am zis dupa nastere!
dar acum mi-a trecut! 
Ela bine ca a trecut febra ca asta e mai pacatoasa! Lasa ca trece ea si tusea.
Mie imi tinea sotul oglinda si asa reuseam sa fac ceva treaba acolo.
L-am rugat pe el sa ma ajute dar a dat in disperare sa nu ma taie ![]()
Maria foarte frumoase lucrusoarele! Sa le poarte bebe Darius sanatos! Si burtica a crescut muuuuult de tot! 
philip yummy! as papa si eu fasole dar mi-e groaza ca nu o sa ii placa la bebe... am papat ieri salata de vinete si mi-a facut un scandal... lua 2-3 guri de lapte si apoi tragea de san de numa numa (il intindea ca dadea caputul pe spate) si apoi tipa de suparare si nervi, numai de la asta ma gandesc ca o fi fost...
you all!
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annkkaa Daniella ne spui si noua de unde ai comandat patutul? Si eu sunt in dilema cu caruciorul fetei.... ![]() 37+ Bebitza Karina Elenahttp://community.webshots.com/user/annkkaa |
L-am comandat pe my kids punct ro(am scris asa sa nu fie reclama).Sunt din Oradea si mi-au ajuns in 2 zile prin urgent curier

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Ela2001 spune:
Maria bunica oau ce de hainute ai primit de la bunici!
Daniella sunt f frumoase hainutele lui bebe. Sa le poarte sanatos.
dani3lla spune:
philip
nici mie nu mi-a aparut linea negra dar am inteles ca nu e obligatoriu
miruta,anca
multumesc
ganesha asa ma gandeam si eu ca o sa am timp dupa ce nasc dar nu mai am aceeasi parerea acum dupa cate ne povestesc fetele care au nascut deja
deea 

ela sar'na
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Picky_toto spune:
Buna burticute si mamici,
Azi ne-a dat si noua drumul din spital...cu 2 zile mai devreme
...ca deh, aici e ziua mamei si au facut si ei un gest frumos
.
De abia astept sa va citesc, cred ca o sa imi ia zile pana ajung la zi cu totul...Mi-a fost dor de voi si va multumesc tuturor ptr sprijin si incurajare 

Felicitari fetelor care au devenit mamici intre timp...

Maria multumesc mult ptr mesaj...uite un
mare de la noi..ptr tine si bebe !!!
Hai ca merg sa caut capitolul la care am ramas, ca nu am nici cea mai vaga idee...dar gasesc eu...![]()
Revin 

!!!!!!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 
philip spune:
nu cred ca i-am facut complimente micutei andei, tare-i dragalasa...
deea, da, de aia mananc eu fasolea acum ca sa-mi faca pofta inainte de alaptare.
vinetele nu le-am copt inca, nu mai am putere sa ies si afara, mai diseara, in schimba am umplut si niste dovlecei cu ton si i-am facut la cuptor. acum m-as culca, sa vad cum ma furisez de philip.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Bebitza Karina Elena