Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Yioanna..multumesc!!Incearca sa nu iti bati capul prea mult cu superstitiile..fa ceea ce crezi tu ca este mai bine!!
Alynta..la anu' o sa fiti tare petrecareti in luna mai si iunie..au baietii tai zilele de nastere una dupa alta..Tinem pumnii pt maine si poate ai noroc macar acum la sfarsit sa nu dai iarasi peste cozi!!si asteptam vestile bune!!
Anda_Magda..incet,incet isi face si bebelina un program..
Picky..felicitari pt buricut si balaceala placuta de acum..Te asteptam maine cu povestea nasterii si pozici!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

astazi am fost toata ziua la parinti mei..am facut grill si am lenevit pe balansoar...

va multumesc la toate pt gindurile bune!!! PCO --> ovare polychistice --> cica ca sa poata sa faca un bebe va trebui sa faca multe multe tratamente...

gugu nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa de la caldurica

ely am vazut pozele cu minunea ta..este absolut superba si tu stralucesti

AMR 8 zile! (dar eu cred ca sunt mai multe)

va pupacesc pe toate! ...maine merg si eu la coafor! vreau sa ma fac frumoasa inainte sa vina bebele, ca dupa aceea cine stie cind oi mai avea timp sa stau 4 ore plecata de acasa

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

LauraOana..sa va fie de bine iesirea!!Mie la primul ecograf(acum in sarcina),mi s-a zis ca am ovare polichistice..habar nu am avut pana am ramas insarcinata!!Eu zic sa fie optimista prietena ta..si daca chiar e cazul de vreun tratament,sunt sigura ca va avea si bebele mult visat..eu cel putin sunt un exemplu ca se poate!Nu stiu daca m-a ajutat pt ovarele polichistice,cei 3 ani de anticonceptionale..dar uite ca am dus sarcina pana la capat aproape.

Si eu vreau sa ma vopsesc miercuri..dar imi voi schimba culoarea radical..adica renunt la suvite si ma voi vopsi violet..Cred ca m-ar prinde bine culoarea,mai ales ca am ochii albastri-verzi!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

AM REUSIT SA ADAUG POZICI..VIZIONARE PLACUTA!

IOANA:NU am avut nici un fel de interventiispre norocul meu mama natura m-a ajutat!

maria:am vz pozicile..ce burtik frumoasa..sa fol cu placere lucrusoarele!

clody:la tine cum merge treaba?cum te simti?

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

maria eu incerc sa fiu optimista si sa o incurajez si pe prietena mea....

sunt sigura ca iti va sta de minune culoarea...si eu m-am gindit la o schimbare..dar cred ca pina la urma coloarea tot asa am sa o las..dar am sa tund mai bine de 10cm din par..

ma duc la nani imi pica ochii in gura ..se simte ca am stat toata ziulica la aer curat

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

fetele ma scuzati dar nu pot tine pasul cu voi...am vz pozici cu bblina DANEI,seamana leit cu tati!..

miruta,picki.alynta,yoanna,carla,daniella...restul fetelor va

va las k bblina se agita rau!cred k o doare burtik+k sugite!

Mergi la inceput

Ely..am vizionat pozele...ai o fetita perfecta si superba..iar stralucirea si fericirea din ochii tai nu se poate descrie in cuvinte..de tati nu mai zic nimic..se vede ca este topit tot!!Sunteti o familie frumoasa si implinita!!Ma uit la pozele tale si parca nu imi vine sa cred ca ai nascut...se vede clar ca te simti bine si te-ai refacut super repede..bravo!!Multumesc..abia astept sa imi vad si eu puiutul!!Denise este cumintica noaptea?Ca doar avea program de harjoneala in fiecare noapte ca si fiu-miu de altfel..
LauraOana..wowow..10 cm zici?Atunci maine vrem neaparat poze cu noul look!!Noapte buna si sa te odihnesti bine!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Ely...o noapte linistita si fara prea multe treziri!!Somn usor!!

Daca tot am ramas singura pe aici..ma retrag si eu la tv!!Noapte buna si pe maine!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Tot eu..ca am uitat ceva..

Mamica_oana

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Ely..am vizionat pozele...ai o fetita perfecta si superba..iar stralucirea si fericirea din ochii tai nu se poate descrie in cuvinte..de tati nu mai zic nimic..se vede ca este topit tot!!Sunteti o familie frumoasa si implinita!!Ma uit la pozele tale si parca nu imi vine sa cred ca ai nascut...se vede clar ca te simti bine si te-ai refacut super repede..bravo!!Multumesc..abia astept sa imi vad si eu puiutul!!Denise este cumintica noaptea?Ca doar avea program de harjoneala in fiecare noapte ca si fiu-miu de altfel..
LauraOana..wowow..10 cm zici?Atunci maine vrem neaparat poze cu noul look!!Noapte buna si sa te odihnesti bine!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

s-a linistit DENISE...nu ma pot plange MARIA,bblina este ff cuminte,papa si doarme!nu avem pbl momentan,cu somnul,pbl este baita..plange cat o tin plamanii...pana nu o iau in brate nu se calmeaza,uneori e mai linistita dar ce sa fac trebuie sa am si eu activitate k altfel ma plictisesc!cat despre tati e innebunit nu gluma,si-a pierdut capul..nici nu mai doarme noaptea de dragul ei,se trezeste si ma intreaba:cf bb?a papat,o doare ceva?chiar e indragostit...eu nuti mai spun,pt mine este lumina ochilor!ne simtim bine cu toti,asa cum spui si tu se vede!

Mergi la inceput