Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
roxi..........parerea mea e sa-i dai banuti in plic.E mai discret![]()
36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
alynta27 spune:
Roxy eu zic ca dupa ce nasti sa-i d-ea sotul banii si sa insiste! E tare greu sa alegi un cadou pentru un medic!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
roxi2000_ro spune:
Banuti nu pot, ca am incercat de multe ori si mi-a zis ca nu mai vorbeste cu mine si ma da afara pe usa![]()
Roxi,
37 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
laurraa spune:
Am venit si noi de prin oras si de la dr; avem aproape 3400 grame, placenta da semne de "coacere" (vba doctorului) si ne mai vedem vineri dimineatza in spoital; bebe e cu 4 zile mai mare, asa e de vreo 2 luni aproape; Doamne ajuta; ne-a rezolvat si cu rezerva, etse pe numele nostru deja
Mamica_oana, felicitari pentru printesa Sofia

ely, oana_mvt si oana_du, vazui pozici extraordinar de frumoase si emotionante; 
la fel si BebeBeca, se face pe zi ce trece mai frumoasa Sara noastra, prima albinutza

Alynta, tinem pumnii pentru joi; sa nu uiti sa ne anunti; eu cred ca voi sta in rezerva la etajul 3 ca la 4 e o dr pediatra tare aiurea si dr meu mi-a zis ca mi-a facut rost la 3 de rezerva; Astept vesti cu nerabdare
roxi, si eu aveam problema cu cadou la dr; si l-am nimerit
I-am luat un ceas de mana de la fossil, superb, si a fost ultrra incantat.Il poarta acum cu drag
Ceasul in magazin e vreo 800 ron sau chiar mai bine dar eu am facut rost de la cineva din vama
mai ieftin.Vezi daca poarta ceas si daca ii place
cris_82, foarte faina faza cu buchetul; sa fie intr-un ceas bun cererea![]()

37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
baby-first spune:
Mamica Oana, felicitari pentru printesa!!! Sofia, bine ai venit pe lume, sa ai parte doar de lucruri bune, sanatate si mult noroc!!!
Mh, multa bafta maine si sa ai un bebe sanatos!!!
Merci fetele pentru pupici, Alesia deja cred ca e mai bine, am pus un unguent si sper sa se vindece cat mai repede...
Cristina mamica fericita de
Alesia Georgiana
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
laurraa spune:
scrisese si faptul ca sunt alaturi de alberta si mh sa aiba nasteri usoare si bebei sanatosi, dar nu a aparut
37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Apropo de vopsit si infrumusetare si eu vreau joi sa merg la manichiura, pedichiura, cosmetica si taaaaare ma bate gandu la un vopsit, dar nu am cum avand in vedere ca trebuie dcolorat nu? Pentru blond! Pentru blond cenusiu care eram eu tbuie neaparat decolorat
37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
roxi2000_ro spune:
Laura, ce idee buna mi-ai dat!chiar o sa merg zilele astea sa-i caut si eu...
Roxi,
37 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
philip spune:
ok, deci am strep, acu fiind programata la cezariana ai zice ca nu-s probleme dar dr a avut un caz cand a trecut nenorocitul de streptococ la bebe chiar daca mamei nu i se rupsese apa...mi-a zis sa ma asigur ca stie pediatrul. asta mi-a amintit ca pediatrul lui philip s-a mutat si eram in cautarea unui nou. marti ma duc sa ma intalnesc cu un dr de familie care mi-a fost recomandat de obstetrician. e din africa de sud, pe mine ma atrag internationalii :)
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
asa, in rest masor potrivit varstei, am luat 9 kg in greutate, il mai vad pe doctor martea viitoare o data si apoi in 2 saptamani la cezariana. aoleu, emotii, emotii.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea