Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 18
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruta Buna,fetele! Daniella,ce bine ca ai ajutoare.Si eu am tot batut apropouri dar daca am vazut ca nu s-a "prins" nimeni m-am apucat de cumparaturi.Ai mei i-au luat bratara si vor sa-mi dea banuti pt spital ,in rest.... Mirela 35+ minunea mea Antonia MariaJurnal de bebe strumf NOI bombonika mea |
Pai vezi...eu nu am batut apropouri...am fost un pic nesimtituta si le-am zis direct si pentru ca a trecut mult si se apropie ziua cea mare si ei nu au luat nimic le-am luat eu si ei le ...deconteaza.Am luat ieri banii de la frati'miu pe patut si am cumparat azi carut.Acum o astept pe cumnata sa deconteze
DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
roxi2000_ro spune:
Felicitari Mamica_Oana, ma bucur tare ca sunteti bine!Refacere rapida si va asteptam cu pozici.
Mihaela, sa ai nastere usoara , naturala asa cum iti doresti! Asteptam vesti.
Alberta, nastere usoara, totul sa decurga fara probleme!
Azi am fost si eu la gine, am avut control pe masa dar dr ul a fost un finut, nu m-a durut deloc. Si am primit si un pupic la sfarsit inainte sa plec
Bebelina pare ok, colul inchis deci mai avem de asteptat...M-a programat lunea viitoare la non stress test si mi-a dat vestea buna ca singurul anestezist din sm care face peridurala nu va fi in concediu luna asta.

Roxi,
36 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
miruta spune:
Alynta,poate,poate Matei se razgandeste si vine singur fara ajutor.Oricum agitatele sunt pregatite special pt voi.
Bebe_beca,e o dulceata Sara.M-ai dat gata cu filmarea ,am vazut-o deja de cateva ori,ai o fetita superba(amandoua sunt ,de fapt).
Maria,gata patutul?
Si eu cred ca o sa-l desfac pe al nostru ca are un miros cam ciudat sa se mai aeriseasca si sa-l dau cu ceva sa scape de miros.Am cumparat si material rosu cu Winnie sa ne faca bunica lenjeria de pat ca nu gasisem nimic sa-mi placa.
Strunfita,super program de vacanta aveti!
Daniella,super caruciorul.sa-l stapaneasca Denis sanatos.Si nasica e o scumpa.A plecat deja in vizita...
Daniella,

Mi-ar fi placut sa fiu si eu ca tine ,din pacate daca am vazut ca nu se simte nimeni am lasat-o asa.Bebelina mea sa fie sanatoasa.
Roxy,felicitari pentru vestile bune de la doctor.
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
alynta27 spune:
Ely frumoasa printesica!
Sa va traiasca!
Oana MTV ti-a zis dr, ca esti libera la miscare, dar tu ai facut miscare nu gluma! "frumoasa" peripetia cu apa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
roxi2000_ro spune:
Daniella felicitari pentru patut si carut! Sa la folositi fericiti!
Cred ca e super cu asa familie!
Miruta, eu ca tine, daca am vazut ca nimeni nimic le-am luat noi singuri pentru Sebi, asa ca acum la fetita nici nu ne-am mai asteptat, oricum noi sa fim sanatosi!
Roxi,
37 s,
alynta27 spune:
Oana Du frumos si scump baietel mai aveti!
Ely ai niste baieti frumusei! Ce se mai iubesc ei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Azi e ultima zi cu burtica si la mine |
Nastere usoara! Eu zic sa-ti faci ultimile pofte de graviduta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
roxi2000_ro spune:
Am si eu o dilema, poate ma sfatuiti voi, medicul meu nu vrea sa ia bani de la mine in general, nici la nastere, asa ca ne strofocam mereu sa-i gasim cate un cadou...Ce parere aveti ce-as putea sa-i iau la nastere?ca e tare greu sa iei cadou cuiva pe care nu-l cunosti prea bine si care in principiu are de toate...?
Roxi,
36 s,
alynta27 spune:
Fetelor cum o vrea DD cu noi! Multumesc de incurajari!
BebeBeca ce se iubesc surorile
!
Mamica Oana felicitari! Sa-ti traiasca fetita! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Dani scumpel baietelul! Seamana cu bunica!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!