Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
neata
am vazut bebeii celor 2 oane, niste frumosi amandoi.
alberta si mihaela, va tinem pumnii, nasteri usoare
ramona, esti o frumoasa si burta-i perfecta, nu mai asculta gura lumii.
ioana, a crescut sara
mariana, ti-am raspuns la pm, sper sa-ti foloseasca la ceva
maria, cand te faci mov?
fara azi mai am 3 zile de lucru, yuhuhu!
in jumate de ora am si eu programare la doctor, vizita uzuala.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
am uitat sa-i urez bun venit pe lume sofiei si refacere rapida mamicii ei.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
oanaalex spune:
Mh ma alatur si eu pentru galerie
Mamica Oana felicitari mamico si
pentru bebelina
Deea in legatura cu dormitul noaptea eu stiu de la Alex ca atunci citeam tot ce apucam ca astia pe aici spun ca f important e sa-i inveti pe copii care e ziua si care e noaptea. De acea e f important ca in timpul noptii sa nu ti lumina in camera si sa nu povestesti cu el. Il verifici numai sa nu-i fie foame si sa nu fie ud si in rest pe intuneric si in liniste si incet isi fac program de noapte. Eu una asa am procedat cu Alex si a functionat.
Oana
38+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
dani3lla spune:
oana mvt nu te credem vrem pozici
picky nici pe tine nu te credem...vrem pozici
Asa repede a cazut buricelul?Foarte tare
maria body rosu cu alb i l-a luat tasu.La noi in familie tata e rapidist si sotu e dinamovist si a vrut sa se asigure ca fi'su iese direct dinamovist
...nebun la cap sotul meu![]()
yoanna esti tare la banii astia...eu nici macar nu stiu sa fac calculul la ce ai scris tu acolo
alynta sa le purtati cu placere
ely am vazut o gargarita mica si frumoasa foc
Sa va traiasca sa va bucurati de ea
oana mtv felicitari pt bb cuminte si frumos foc si pt refacere rapida
alberta tinem pumnii sa fie bine si un
sa treaca frica
serialbastre 
oana du bine ai revenit.Pticul este un dulce
aqua eu nasc la polizu si o sa-i dau dr vreo 6-7 mil.Acum nu depinde numai de spital,depinde si de dr si de pretentiile lui
cris cred ca fita a luat biletul ala de iesire pe sub mana si cred ca vrea sa-ti faca un cadou de ziua ta
strunfita te inteleg nici mie nu-mi mai intra picioarele in adidasi dar...am gasit in dulap niste sandale de vara trecuta,noroc cu vremea de afara ca-mi permite sa le port
baby si de la mine un
pe degetel sa treaca si mai repede manuta
cris eu zic ca "tiparele" astea sunt doar la babe asa ca la nunta sorei poti sa-ti iei o rochie scurta si cat mai stridenta barem sa moara de tot babele
ramona ma bucur ca esti mai bine(acu sa ramana intre noi...l-am pus pe denis sa vb cu fita sa mai stea un pic cumintica si sa nu o supere pe mami)
.Apropo frumoasa burtica si sa stii ca la tine nu prea se vede linea negra pe cand la finu'....
nicuratze sotul l-a luat de la Cora...e de barbat dinamovist![]()
mamica oana felicitari pt umflatica sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea
mh bafta multa maine si curaj.Te asteptam cu vesti
ioana crezi ca e nevoie sa-ti mai zic odata cat de dulce e sara?Si cum o pupa rebecuta....
nu mai pot m-am topit
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
strunfita spune:
Mh, scoatem agitatele pentru maine:

Mamica Oana, felicitari! Asteptam povestea si poze cu Sofia dupa ce te intorci acasa.
Maria, super ca aveti patut! Sa-l stapaneasca bebe sanatos.
Din pacate picioarele si mainile mi se vor desumfla dupa ce nasc, la fel am fost si la Bogdan.
Ioana, e superba Sara!
Deea, sa stii ca vila la care mergem nu are decat 3 stele, aici stim niste prieteni care au fost anul trecut si le-a placut. Oricum noi nu suntem pretentiosi, ne trebuie un minim de confort la mare, pentru ca petrecem prea putin timp in camera.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
anda_magda spune:
mh curaj maine si o sa fie totul bine! suntem alaturi de tine!

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
dani3lla spune:
Moooamaaa cata mesajul am scris
Mesajul asta am incepu sa-l scriu de dimineata pe la 8 dar pe la 9 am plecat cu tata de nebuni sa cautam carut si sa facem piata,ne-am intors am mai scris un pic dupa care am plecat cu nasa s-o duc la spital sa scoata firele(nasu a ramas cu fisa acasica si nasa nu poate sa conduca)...m-am intors am mai scris ceva dupa care au venit nasii cu bebelina un picut pe la mine(i-am facut si poze o sa le pun imediat).Au plecat si m-am apucat de citit in continuare si de scris pana cand a venit sotul acasa si m-am enervat si am plecat sa iau carut pt BB(asa e cand ti se pune cate o pata).M-am dus fix pe vacaresti la mag barza si...soc...i-am luat carut cu landou si se face si sport si are si gentuta si am dat doar 660 ron pe el ...sunt foarte mandra de el si astea sunt pozele daca nu ma credeti (in continuare e si nasi mica cu mama in unele poze) http://picasaweb.google.ro/daniellaene/Balonasul#5334581716036337938...si de fericire mi-am luat o bere pe care o savurez chiar acum pt ca mai tarziu vine cumnata sa deconteze si sa vada pe ce a dat banii![]()
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
cris_82 spune:
Ramona.......am reusit
superbe poze..chiar iti sta foate bine cu burtica...asa parem si noi mai grasute un pic![]()

mh............nastere usoara maine
gata si agitatele

maria bunica.........

Bebe Beca.............ai doua comori superbe

dani3ella............si dr. mea e intr-un gand cu tine
mai stii ce o fi in capul lu' fi-mea?
Sa vezi ce o sa bag babele in boala
parca nu mai am rabdare
.
felicitari mamica oana refacere rapida si mult laptic la printesa.Sa traiasca mare,frumoasa,papacioasa si necolicoasa

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
cris_82 spune:
dani3ella............e asa de frumoasa pitica
o scumpete ce mai.Iar carutul e mortal
m-ai dat pe spate

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
miruta spune:
Buna,fetele!
Ce vreme urata afara....asta ca sa nu-mi mai fie mie ciuda ca nu pot iesi afara![]()
Ely,am vazut pozele,bebelina e absolut superba,sunteti o familie tare frumoasa si fericita.Felicitari!
Lauraoana,asteptam poze sa vedem cat de frumoasa te-ai facut.
Maria,chiar ca schimbare radicala.Abia astept sa vad cat esti de frumoasa violet!Ma bucur ca ati primit patutul,sa-l stapaneasca sanatos bebe Darius.
OanaMvt,ai 2 baieti tare frumusei.Ma bucur ca a decurs bine nasterea lui Eduard!
Phillip,ce de bunatati,dar ai muncit cam mult de ziua mamei.Bafta la doctor!
Daniella,ce bine ca ai ajutoare.Si eu am tot batut apropouri dar daca am vazut ca nu s-a "prins" nimeni m-am apucat de cumparaturi.Ai mei i-au luat bratara si vor sa-mi dea banuti pt spital ,in rest....
Aqua,eu sper sa nasc natural si ii dau dr in jur de 600 lei,moasei cred 100 si sa vad anestezistului daca fac epidurala , cred ca in jur de 150.La cezariana am inteles ca se da un pic mai mult la dr , la moasa nu cred ca ai de ce sa dai iar de mana a doua nu stiu sa-ti zic nimic...
Oana_du,bun venit acasa.E un scump grasunelul tau ,ma bucur ca Herghelegiu a fost pe masura asteptarilor tale .Si eu stiam ca-i un medic tare bun.
Magda,felicitari , ce repede se duc kilogramele.
Strunfita,asa putin mai ai si tu ,9 zile ....uauuu
Baby first,multi
pentru Alessia sa treaca degetelul.
Ramona,foarte frumoasa burtica ta.Si nu-i mica deloc.
Cris,deci e avantajos in prenatal?Sunt curioasa si eu cat gasesc pe card zilele astea desi pe aprilie am putine zile de prenatal.
Felicitari ,mamica_oana,refacere rapida.Bun venit ,Sofia Ioana,sa fii sanatoasa si tot binele din lume!
Scot si eu agitatele pentru Alberta si Mh:

Alberta 

Mh 

Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea