Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 20
miruta spune:
Roxi,si eu am patit-o cu dr la care mergeam inainte sa raman gravida si la care a trebuit sa renunt cu parere de rau ,mi-a zis ca ma da afara daca mai incerc vreodata sa ii dau bani.Asa ,daca ii duceam o atentie ,primea dar bani,nici o sansa.Ti-a dat o idee f buna Laura.
Laura,felicitari pentru vestile bune de la dr.Mai e asa putin.Trimit agitatele la coafat sa fie pregatite pt tine si Maya.
Fetele,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat(pentru tatal meu de fapt).Firma la care lucra tatal meu a facut disponibilizari si el a ajuns inevitabil la somaj.Abia a reusit sa traga de ei sa-i dea actele necesare sa-si depuna dosarul dar problema e alta...are de luat de la ei salariul pe vreo 3 luni(mai bine de 50 milioane) si il tot duc cu vorba , ca momentan nu au bani ,ca spera sa se rezolve , ca nu au uitat ca au sa-i dea bani etc.Doar ca s-a cam saturat de promisiuni desarte.Daca va pricepeti ,imi puteti spune unde sa se duca sa le faca reclamatie sau cum sa procedeze sa-si poata lua banutii?Firma nu a dat faliment ,deci nu ar avea motive sa spuna ca nu au cum sa-i mai dea banii.Multumesc mult si scuze de off-topic.
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
miruta spune:
Phillip,imi pare rau pt vestile rele.E bine ca stii ,asa veti fi pregatiti.Nu ti-a dat tratament pentru streptococ?Mai e putin si vine bebe...
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
roxi2000_ro spune:
Sotul meu care-i jurist spune ca singura solutie este sa-i dea in judecata si sa-i reclame la Inspectoratul Teritorial de Munca. Poate se sperie si ca sa nu aiba complicatii ii vor da banii.
Roxi,
36 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
clodyac spune:
fetele sa fiti pe faza ca schimb capitolul

35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxi2000_ro Am si eu o dilema, poate ma sfatuiti voi, medicul meu nu vrea sa ia bani de la mine in general, nici la nastere, asa ca ne strofocam mereu sa-i gasim cate un cadou...Ce parere aveti ce-as putea sa-i iau la nastere?ca e tare greu sa iei cadou cuiva pe care nu-l cunosti prea bine si care in principiu are de toate...? Roxi, 36 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003) |
Eu zic,dupa ce nasti, sa-i bagi totusi niste bani in buzunar mai cu forta asa.Nu stiu ce sfat sa-ti dau pt un cadou mai ales ca la ce bani au dr e posibil sa aiba de toate

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
mai.iunie09 spune:
mamici si burticute va invit cu mare drag la un nou capitol speram plin de vesti bune si bebici sanatosi , grasi si mumosi
CAPITOL NOU