Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cleme![]() mami de diana andreea - 18 martie '08 |
GET OUT!!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cleme spune:
Hai ca scot un pic capul. Am reusit sa citesc cap asta, sa vad si poze, cu Mufarinul la pampersi, Amira la rochita gogosar, si baietii lui Bubu si. nu mai stiu... uff ma lasa memoria de tot. Am citit ca Ariel se lupta iar cu mucozaurii (am avut si noi dar mai putini), Nicoleta a mai scapat de ei, Pucca a fost la padure si Stela nu doarme noaptea.
Naty imi pare rau de situatia in care sunteti, of numai la noi se poate intampla asa ceva.
si sper sa se rezolve cat mai repede.
Cat despre noi, am reusit in sfarsit sa scapam de pb cu burtica, Diana a avut nu stiu ce la burtica pt ca Lucian nu a fost in stare sa retina ce i-a zis pediatra
, ne luptam cu un canin care nu vrea sa iasa deloc, mergem continuu, vorbim la fel... Cand sunt acasa, ca si Stela nu am chef/timp/nu ma lasa Diana sa intru pe calc, asa ca mai apuc sa citesc la munca. Vikendul asta am fost libera, am fost in parc dar era full, a fost si Diana la rochita dar am uitat aparatul asa ca nu am poze, n-a dormit mai deloc si cam atat
Gudinde
multi
la restul randunicilor!
PS Eu as veni la intalnire, nu conteaza data dar nu am masina sa ma deplasez. Asa ca daca e cineva dispus sa ne ia ma trec si eu pe listuta.
egonsis spune:
Le rezolvati, Naty, n-am nicio indoiala. Am vrut doar sa zic sa nu va repeziti cu instanta, ce s-a intamplat pana acum e posibil si nu e atacabil. Nu m-am prins ce e cu piciorul, inteleg ca va asteptati sa stea mult inactiv? oricum, multa sanatate!
http://entertainment.webshots.com/album/570795866eKNPbl
natynic spune:
Egonsis, mai are cel putin o saptamana de stat cu piciorul in orteza (nu are voie sa indoaie genunchiul nici macar 1 grad) dupa care se va decide daca e de operat sau nu si chiar daca nu e, are de facut fizioterapie la genunchi cam o luna dupa atata imobilizare

. Asa ca data lor de 12 iunie e complet aiurea, el f bine ar putea fi tot in medical atunci...
mai bine mai povesteste de printesa ta, tiza mea!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
helau!
am avut o zi proasta la spital azi.....
Sunt obosita si ma doare capul( incerc sa ma abtin sa nu mai beau o cafea cand vin acasa, dar e din ce in ce mnai greu!)
Seb a sarit din scaunul de masa si n-a patit nimic....mi-a stat inima in loc.
Am facut chiftelute cu Ilinca la bucatarie, ea statea pe blat si ma ajuta, el in scaunul lui manca cereale fara sa fie legat.
Cand am terminat de pus in tigaie am fugit repede cu Ili la baie sa ne spalam pe maini....si n-am terminat bine ca s-a auzit lipa-lipa in spatele nostru....am crezut ca mor!
Nu stiu cum a sarit, cum de nu s-a lovit....
Acum 15 minute a cazut in cap din fotoliu!
Are un scaun mic de plastic pe care se urca in picioare si danseaza....ma disper!
mananca creioan, carioci, se plimba cu matura prin casa....nu mai zic ca cred ca cunoasteti!
naty, tot raul o sa fie spre bine!
Am vazut poze, nu mai am timp de zis nik ca sunt amandoi in cada si cine stie ce prostie mai fac!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Aoleu Tuchi, si eu la fel is epuizata acum
...Iulia a invatat sa se catere pe canapea si in seara asta, mai bine de jumatate de ora s-a catarat CONTINUU pe canapea, privind in spate la mine si razand in hohote. O luam si oriunde o puneam hop la loc pe canapea. Am facut deci ceva fitness...
Oare totusi cum s-a dat jos Seb?

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
aoleu, Tuchi...de-a rasul-plansul..bine ca s-a descurcat omuletul si nu a cazut, dar a recuperat ulterior..
Mufa cred ca are o luna de cand se plimba cu un facalet mai lung de un metru, si azi, a descoperit ca daca il tine de un capat si da cu capatul celalat de gresie, face rezonanta si sare pe loc, ca mingea
...si numai asta a facut!
..si muscaaaaa frateee!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
cleme va luam noi, desigur!
copiii lui tuchi cucuiati, teo-mucozaur de ariel, thea-0mofturici dar mergareatza!
mamicile--randunici!
cleme spune:
Mama Tuchi tare Sebul!
Roxana ok ramane sa ne auzim la telefon si sa stabilim cum ramane.
Naty noi inca ne chinuim sa urcam, bine e si canapeaua mai inalta. In schimb coboara continuu si alearga prin casa, mai ales dupa mingeeeee!!!!!!!
Luny naspa cu muscatul asta, si Diana mai are tendinta asta dar nu o lasam.
tuchita spune:
Doamne, i-am doborat!
Am strans prin bucatarie, mai are randunoiul 2 vase de spalat si gata, ma duc in pat ca sunt muci!
Nu-mi imaginez cum a sarit fara sa se loveasca....am zis ca il mai pun si-l filmez, dar nu cred ca am sange sa-l vad cum se duce!
Cand l-am vazut cum a cazut din fotoliu am zis ca si-a rupt gatul si....gata!
Ariel, sanatate teroristului!
Si nu-mi iese din cap ce zicea Mimo de ziua aia libera cu Rusaliile...e in Romania sau v-ati mutat??
Stie cineva ceva???
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)