Puiuti de Randunici 2008!! (257)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, eu la cereale Milupa nu ma mai incumet ca i-am luat vreo 3-4 feluri pana acum, diferite si nu le suporta (in schimb Nestle si Humana le rade) Si eu tot asa, ii fac zilnic masa la inspiratie. azi la pranz cu ficatelul facut la gratar nu prea am avut succes (adevarul e ca l-am cam ars); noroc ca la sfarsit mi-a mancat un kiwi. Le dati acum kiwi cu samburi?? Ca vad ca Iulia se omoara sa pape, bucatele mici si eu ma tot chinui sa-i feresc din samburi...si poate n-ar trebui.
Ramo, Iulia care facea aproape mereu 1 singur kk pe zi la ora fixa face acum zilnic 2. Nu am o explicatie...Ma tem doar ca acum va trebui sa-i dau fier Haussmann (la spital au gasit-o f anemica, probabil de la cresterea accelerata) si asta mai constipa...
Fetelor, multumesc pt sustinere. Sa ne tineti pumnii ca s-ar putea sa rezolve randunoiul cu un nou loc de munca in stil grande dar inca nu spun nimic pana nu stim ceva concret...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubule, prima masea a lui teo a aparut jos, urmatoarele (astea de la runda asta de muci) au aparut sus.

ramo, parca ai povestit de teo al meu cu kk ala. a facut un "mega big kk", care a evadat din toate acoperemintele si baiatul meu si-a bagat mana in el si s-a manjit pe cap, pe obraji, mi-a lasat si mie niste dare ...l-am spalat la fix, ca imediat ce ne-am schimbat a aparut curierul la usa. ma si gandeam ca ma vede in rahat si la propriu si la figurat

naty, nici nu stiu ce sa zic....uffff, numai belele pe voi...

stela, felicitari pt umblareata...adio liniste si pace de acum

aaaaa, dispar

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, eu mereu i-am dat kiwi cu samburi...si rosiile la fel. numai samburii de kiwi nu-i mai scoteam ...munca de chinez batran
bafta randunoiului! uite vezi, poate tot raul e spre bine!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Iulia are in continuare doar 4 dinti, incisivii centrali de sus si de jos. Daca te uiti, gingiile de sus sunt toate umflate si albe, zici ca pocnesc in urmatoarea clipa toti dintii si toate maselele; jos nu se vede nimic. Si totusi inca nu sparge...
Ce vrei nene, la ea toate-s muuult mai tarziu.
Iar s-a luat azi in parc una de mine ca (,) cuuuum, nu merge singura la 1,3 ani...Mai bine nu mai zic si nu mai gandesc nimic. Sunt si lucruri cu mult mai rele pe lumea asta.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Iete ca nu merge la 1.3 ani dar nu-i bai ca asta se invata si mai tarziu. Din pacate bunul simt nu poate fi dobandit dupa o varsta critica, pe care din pacate pt ea, doamna a depasit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Naty, socanta situatie, dar, din ce imi aduc eu aminte de pe vremea cand eram eu avocat in Bucuresti, ce este ilegal este emiterea deciziei de desfacere a contractului de munca in perioada cand angajatul e in concediu medical, pe cand trimiterea unei scrisori cu "va anuntam ca postul va fi desfiintat ca urmare a restructurarii" e posibila, atat timp cat nu emiti si decizia pana nu se intoarce angajatul. iar actiune in justitie mi se pare prematur, pantru ca ceea ce se ataca este defacerea ilegala a contractului (adica decizia asta de care zic), chestie care pana una alta nu s-a intamplat.
iar cu datul in judecata cand va fi cazul, mai satuiti-va cu avocatul daca intr-adevar e ceva ce vreti sa faceti. pe de-o parte e simplu, nu te costa nimic, nu trebuie sa dovedesti nimic si daca ai castiga mai te faci si cu niste banuti, pe de alta parte, ramai blocat, pentru ca ce iti permite legea sa ceri este reincadrarea la locul de munca, asta insemnand ca nu poti sa te angajezi in alta pare in timpul asta. mie mi se pare riscand sa stai fara servici, plus ca nu mi se pare ca da bine sa spui la interviuri ca tu ti-ai dat in judecata fostul angajator afectat de criza, fie ea si imaginara.

http://good-times.webshots.com/album/567535455suwPOP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am prins si noi o ora dupa masa inainte de ploaie...
am sunat pediatra, maine la prima ora, mergem sa-i ia sange copilului ptr analize, cica la 8 sa fim acolo, pe nemancat...sper sa nu faca tambalau Mufarinul...oare din vena ii va lua sange?..asa cred..
Si Mufa are umflate maselele jos, si vreo 2 dinti, de mai bine de 3 luni!!! si nimic!! si e tare marait din cauza lor, de cateva zile, tot trage de gingii, falacu...si nu ies odata!
naty eu nu am scos niciodata samburii din kiwi, rosii, etc...nici cu capsiunile nu voi face asa..are mereu pamparciu plin de samburi de la kiwi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Si tot pentru Naty, poate asta te face sa te simti mai bine: copiii de elvetieni merg muuult mai tarziu!! daca vreun copil de pe aici merge la un an e considerat o minune! stiu copii perfect dezvoltati, nascuti la termen, sanatosi, care au mers abia pe la 1.7 ani si nimeni nu si-a facut probleme din cauza asta.

http://entertainment.webshots.com/album/570795866eKNPbl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mergi la inceput

Egonsis, multumesc mult atat pt primul cat si pt al doilea mesaj.
Foarte clar explicat...Nu, ceea ce va ataca el este NUMAI emiterea deciziei pe timpul concediului medical, pt ca normal preavizul ar fi trebuit sa i se dea in prima zi de reluare a serviciului si abia din acel moment sa treaca 20 de zile pana sa se desfaca contractul de munca. Ceea ce e cu totul altceva...Lui efectiv in momentul asta ii e f greu sa umple dupa cautat alt job cata vreme are piciorul imobilizat si abia il taraste. Altceva ar fi fost sa poata face asta dupa ce se vindeca complet. Logic, nu? Altminteri, decizia de desfiintare a locului de munca evident ca e problema firmei si nu are ce face, nu aici e mojicia...
dar gata, nu va mai bat la cap cu ale mele, Le-om rezolva cumva....

Naty

Mergi la inceput