Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 15
gudinde spune:
bitza,
Am vizitat site-ul: frumos facut, super locatiile cabinetelor (unul relativ aproape de mine), FOARTE interesant aparatul ortodontic ... dar cand am vazut preturile sa ma ia inima si mai multe nu. Eu mi-s tahicardica naturel, un astfel de soc imi cauzeaza.
Tratamentul compex la adult 10183 RON la care se adauga aparatul ... cred ca am nevoie de o marire de salariu (substantiala).
ramo_cata spune:
eu azi am fost o harnicutza
...am facut ordine in sfarsit la hainutele lui andru ,am scos hainutele groase si am gasit si hainute subtiri vreo 9 tricori si vreo 3 perechi de pantalonasi ,primite de la botez si alti vizitatori..sunt mari pt 12/18 luni ..super ca acum imi ramane sa-i mai cumpar doar pt strada ..pt curte avem...le-am spalat,i-am spalat si gecutele si tot ce a mai fost gros so purtat,sa le calc si sa le pun la pastrare ca cine stie
...ca si-asa zilele astea am stat cu inima cat un purice in asteptarea "lui"..dar a veniittt...
mstela mda nu stiu din ce cauza..andru meu de cand s-au pus caldurile bea f multa apa adica in jur de 200-300ml pe zi...imi pare rau pt odihna ta
si ma bucur nespus de mult sa vad ca teo si-a luat zborul
pucca superbe pozele..si la munte si la gratarel
si o nasica care nu s-a incurcat la nasicit![]()

mda zoze are dreptate andreiul meu clar se face fotbalist daca vede o minge e in delir..eram la leganute si pe o banca era o tanti cu o minge intre picioare,andru direct la minge s-a oprit ,nu a avut nici o retinere ,eu zic "hai mai mami ca nu este a noastra" ,doamna ia dat-o putin dar el ar fi luat-o de tot,asa ca am plecat si i-am cumparat cochilului minge ,nu ca nu ar avea destule acasa dar inca nua nu strica,colectionam...si de sus de la leagane pana la iesire din parc,adica tot parcul andru meu s-a jucat si a alergat intruna dupa mingiutza ..de atat oboseala ,de atata sus -jos a facut si cacutza si am ajuns la intalnirea cu andra si cu mihaitza cu caca in pampersuc...si la intalnire tot calare pe minge dar nu pe a lui ci pe a lui mihaitza....
criss multa sanatate
bitza
pt maselutze noi nu avem nici una ..noi am ramas la 5 dintushi..
pt capsunelele papate...eu inca nu i-am dat ..am intrat pe site
naty naspa asta-i munca la patron...ne mananca zilele si nervi si in plus azi muncesti maine nu se stie...
si multa bafta sa-si gaseasca cat mai repede un lat job
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
iertati-mi greselile de ortografie dar am scris cu un ochi pe tasatura si cu unul la dvd sa vad ce face andru si cu picioarele pe fuga la bucatarie sa vad ce face mancarica lui andru..i-am facut o ciorbitza de vitel..si gata am terminat acum pot sa stau linistita...
ccris_ccris spune:
Ramo,
, noi mergem de fapt in Cap Aurora, dar facem plaja in Jupiter, mi se pare ff fain, intr-adevar, e o statiune linistita, fara fitze.
Tuchi,
, de acord cu tine! Da' de beut, nu bem nimic? O bere, un suc, ceva?
Gecko,
baietul cu "ardei iuti intre buci" si mamica obosita!
Gudinde,
, cand ti-ai reparat PC-ul, iote ca nu-s randunicile pe fir!
Nico, ti-am vazut puiutii, frumosi baieti mai ai!
Si ce interesant la DINOEXPO!
Cuscra, mi-am vazut si ginerelul, scump rau, nu asa!
Ce se mai distreaza ei impreuna, se inteleg bine, asa-i?
Roxa, sa-ti traiasca printesica!
Ce domnisoara mare s-a facut!
Beey, ce ma oftic ca Andreutza mea e puturoasa la mers!
O sa fac o maare cinste cand o merge singurica, ii e frica, mai!
Ii e frica si s-o tin doar de-o manutza, ori tinuta de amandoua ori impingand la carucior, altfel nu vrea!
Si numai pe varfuri!
Am vazu-o si pe papusica Amalia la turta si pe mami frumoasaa!
Sa va traiasca, Puppa!
Kya, Olgutza, sa va traiasca randunoii!
Kya, drum bun si distractie placutaa!
Naty, ma bucur tare ca intalnirea cu baietul randunoiului a decurs bine, stiam eu ca ai sa te descurci
!
Dau send ca s-a trezit piticu'.
ramo_cata spune:
am uitat sa va zic andru meu face caca mai des..adica de vreo 3-4 ori pe zi..de dimineata a facut de s-a murdarit tot si pe spate,s-a murdarit si pe body ,apoi pe la 11 iar a facut oare sa fie din cauza ca bea mai multa apa ,din cauza caldurii..de mancat mananca la fel ca inainte nici mai mult nici mai putin,uneori mai putin,mai face nazuri...sambata tot asa a facut mult de s-a murdarit peste tot ,nu face subtire face normal...el pana acum cateva zile facea caca maxim de 2 ori /zi ba chiar o zi da una nu...nu stiu ce sa cred...
ramo_cata spune:
naty uite tocmai am vb cu o prietena care este avocat...mi-a zis ca este legal sa-l dea afara pe motivul crizei este ilegal ca au procedat in felul asta dar au prins si ei momentul..nu ai ce sa le faci ca e firma privata,desi nu trebuia sa faca acest lucru fiind in concediu...daca ar infiinta din nou postul ar fi obligati sa-l cheme inapoi dar si asta e cu semnul intrebarii pt ca e vorba de firma privata...asta e, e greu dar traim in romania...daca s-ar fi intamplat in alta tara ar fi platit de le-ar fi sarit basca din cap dar la noi pe primul loc se afla bataia de joc...pe zi ce trece mi se face si mai greata de forma privata fir-ar mama ei...
natynic spune:
Si eu Ramo, parca fiecare zi care trece simt ca-i da dreptate randunoiului care vrea sa ne luam talpasita...
A vorbit si el cu o avocata care i-a zis ca sub nicio forma nu trimiti o hartie prin posta pe post de aviz in timpul concediului medical ci numai dupa intoarcerea la serviciu. Ii va face intampinare in justitie...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:

Buna!
Naty, daaa, parca spusesei tu de baiatul sotului, dar cred ca n-am bagat eu la cap
. Oricum e super ca vrea sa va vedeti si ca Iulia are un frate asa de mareee 
De cresa...o sa stii tu cum va fi mai bine 
Cu micul dejun, eu ii mai alternez...azi a papat o banana cu o cutiuta de branza si multicereale Milupa.
Apropo, ati vazut noile cereale? Multicereale d ela Milupa, care au mai mult de 60% hrisca
si sunt fara lapte. Super! ii pun in fructe sau iaurt. Eu acum le-am descoperit ![]()
Asaa...ba ii mai dau paine cu branzica de vaci sau almette, ba ousor la teflon facut in apa, dar nu prea se omoara...ba mar+ banana+ cereale, avocado+ banana+ branzica+ cereale sau iaurt cu biscuiti...depinde ce idee am dimineata...sau daca papa un senvis cu brazica ii mai dau juma de banana sau borcanel nestle cu pere si ii pun eu cereale in el...cam asa...
Voi o sa va intalniti la Cris si mie o sa-mi para rauuuu 

Gecko, cat de dulce e bestiuta cu nisip in gura ![]()
Mda...am fost la farmacie si mi-am luat ACC efervescente, pt. tuse 
Hai ca mai citesc si revin...piticii dorm, azi dimineata la 10 ne-am trezit
, apoi am fost la plimbarica...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Of...Naty...acum am citit de randunoi...ce rau imi pare...
Stela, ma bucur ca esti bine si ti-a trecut raceala. La mine acum nu prea mai merge ceaiul de cimbrisor, mi-am luat de patlagina. Gatul nu ma doare, dar behai si tusea e productiva nitel 
Ariel, fataaa, si tu cu mucii aia...saracutul Teo 
Am vazut si pozele cu Bianca la plimbareala, ce super de voi ca plimbati 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Bitzulino, multumim pt. complimente 
Wow, si ce de maselute are fata! bravo ei!
Unde apar maselele mai intai? sus sau jos?
La Stef sunt super umflate jos...dar inca n-a scos capul nici una...
Miercuri mergem si noi la vaccin, am vb la cabinet...
Cris, mama ei de raceala...ce-o fi mai nene cu virusii astia??
Eu am spalat 3 masini de rufe, abia mai e loc in balcon, e ochi 
Fata n-a putut veni azi la curatenie, cum aveam stabilit si vine maine si am teanc mare de calcat
. Sper sa se mai usuce si din astea ca sunt multe rau de tot 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze