Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 14
gudinde spune:
Naty,
Acel preaviz sper ca face referire la niste articole din lege, ca nu poti concedia folosind doar texte de marketing. Daca exista probleme economice atat de mari incat sa fie nevoie sa restructurezi organigrama se ajunge la concediei. Si daca dispare postul clar se da omul afara daca nu exista alternativa de mutare in cadrul altui dept., dar legea mentioneaza ca nu se poate angaja altcineva in loc un numar de luni si o serie de lucruri.
Oricum trimiterea prin posta a unui astfel de document, in timp ce omul se afla in medical mi se pare un abuz. Nu sunt sigura daca nu cumva este ilegal si trebuie asteptata reintoarcerea la munca a respectivului angajat.
Oricum metoda cu posta este de toata jena, in nici un caz n-are nimic din tot ce se bolboroseste prin multinationale cu importanta resursei umane, politicile de HR etc.
Din pacate, in realitate nu ai ce face. Chiar daca castigi in justitie (dupa ce pierzi o groaza de timp pe acolo) in realitate tot pierzi ca exista metode de a-i face viata cuiva asa un calvar incat sa plece singur.
PS: Am ramas traznita cand ti-am citit postarea initiala, nu de alta dar si eu sunt zilele astea-n medical.
bitza037 spune:
Gudinde......sigur iti spun ca este ilegal sa dai pe cineva afara in timp ce se afla in concediu medical......iar daca randunoiul lui Naty daca ii da in judecata...din cate stiu eu astfel de cazuri se solutioneaza repede.......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
randunici, daca aveti timp si vreti, va rog mult sa intrati pe site-ul asta:
http://www.mgdental.ro/
este al nasilor nostri si m-au rugat daca pot sa-l dau mai departe ca sa aiba trafic pe el...multumesc mult

IRINA 
Antonia
sufletel
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 randunici, daca aveti timp si vreti, va rog mult sa intrati pe site-ul asta http://www.mgdental.ro/...este al nasilor nostri si m-au rugat daca pot sa-l dau mai departe ca sa aiba trafic pe el...multumesc mult ![]() ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Intrat pe site.
Sfat: editeaza-ti postarea si lasa un spatiu inainte de "...este" caci a fost si asta preluata la link si cand dai click direct nu se deschide site-ul.
ramo_cata spune:
salutare
simo,luny din pacate eu am luat aparatul la mine dar fara acumulatori,am vazut cand am ajuns in parc..cu zoze si miha nu am stat f mult crde ca maxim o juma de ora..miha a ajuns mai tarziu ,nu prea ne-am nimerit cu somnicul cichilasilor...dar ma bucur ca am cunoscut-o face to face pe mihutza...imi are fff rau ca nu am facut poze

..chiar l-am certat pe randunoi si i-am zis ca atunci cand mai incarca acumulatorii sa-i puna la loc de unde i-a luat sau macar sa-mi zica...
am vazut un tuguiat frumoooooooossss....gecko e tare frumos bestiutelul tau papacioas de nisip
rebecutza pt dintisorul nr 6...
naty eu tot pe fructe merg. de cateva zile ii combin o banana ,cu un mar si 3 biscuiti...imi pare rau pt sotior..off multa bafta la interviu
ariel off imi pare rau
si multa sanatate
pucca
biencutza mergareata
am ajuns pe la pagina 11..revin..am vazut ca a povestit zoze cam ce am facut ieri,mai bine zis ce au facut ei ca noi am stat f putin...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Intrat pe site. Sfat: editeaza-ti postarea si lasa un spatiu inainte de "...este" caci a fost si asta preluata la link si cand dai click direct nu se deschide site-ul. ![]() |
s-a rezolvat...merci mult de tot

IRINA

Antonia sufletel
Simo27 spune:
Am fost sa ii iau hainute finutului,ca joi ii taiam motul...i-am luat si cateva jucarii..scumpe toate
!le-am luat si copiilor sandale,dar la pret ,parca mi-am luat mie
!nu inteleg de ce sunt asa de scumpe toate lucrurile pt copii
!
Si de saptamana viitoare incepem lucrarile si prin curte:pavat si eventual refacut gardul cu vecinii-ca David il escaladeaza si merge cand are chef la ei
.si am fost si pe la Practiker sa vedem cat ne-ar costa numai dalele:costa ff mult
plus nisip si munca oamenilor...!asta-i concluzia:scumpe toate
nu am citit nimic...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
naty incredibil, in ce lume traim...cum sa-i trimita preaviz prin posta, frate??
dupa ce ca bietul om mai e si cu probleme de sanatate...jigodiile...tinem pumnii sa gaseasca repede un job mult mai bun!
bitza de care poze ma intrebi, soro, ca nici eu nu pricep?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Gudinde
, de ocuparea de catre altcineva a postului nu se pune problema, cica "desfiintarea locului de munca din cauza dificultatilor economice". Asta probabil nu e discutabil, doar, cum spui si tu, modalitatea asta de a anunta omul prin posta in timpul concediului medical (deci o perioada in care nici macar nu-l platesc ei, daca tot vorbesc de dificultatile lor economice, da?!). Dupa cum mai vorbeam acum pe Mess cu o randunica inimoasa (
) eu una o sa ma interesz daca si cum pot fi atacati in justitie pt ca nu-ti poti bate joc asa de oameni, nici macar cu scuza marii crize...
Luny, 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!