Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
ntzzzz..cu greu am adormit Terminatorul la 12, 20 in conditiile in care mai tarziu de 11-11,30 nu s-a culcat niciodata!
s-a jucat cu un entuziasm molipsitor!![]()
intre timp, i-am pus la cuptor cei 2 dovlecei umpluti, si cum imi mai ramasese putina carne si nu aveam alte legume de umplut, i-am facut si 2 sarmale, ca aveam varza proaspata
...sa vedem rezultatul![]()
stela, pucca daaa, ar fi super misto sa mergem in gasca!
cu ramas peste noapte undeva sau de dimineata pana seara?...bai, Georgiana, cum soro, 2 ore, ca si mie mi se pare prea putin la ce aglomeratie e in we?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo hai ca a iesit bine botezul, dupa atatea griji, sa va fie de bine petrecareala!
zozeeee
miss you!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello randunime
mai eu nu stiu cum sa fac ca nu-mi mai ajunge timpul asta oricate eforturi as face...., macar am resuit si eu sa citesc si sa vad poze
sa fac repede o scrisorica ca iar ma mai intrerupe ceva si nu apuc sa scriu......ca mai mereu mi se intalmpa sa termin de citit si cand sa scriu............
Nicoleta, uite daca saptamana asta pleaca randunoiul meu la BAia Mare, atunci cand trece prin Brasov ii dau eu cateva sticlute cu Colargol sa ti le aduca....
Tuchi ma , nu vreau sa-ti spun cum mi-a tresarit inima cand mi-am vazut numele scris sub cuvintele"lista cu gravidutze"...ulterior am inteles ce ai vrut sa zici , dar mai ca era sa o chem pe Naty sa ma consulte.....
Miha sa-ti traiasca noul finutz
Bubu am vazut pozele: mi-a placut mult de Vlad cu pozitita lui de somn, am admirat si tricourile la fel...ce haiosi sunt!!!!!!bine, si tu ai completat decorul cu tricourile
Naty chiar m-a emotionat cum ai povestit tu de intalnirea celor doi frati
si ma bucur mult ca lucrruile au luat-o pe drumul cel bun....in schimb imi pare rau de randunoiul tau cu serviciul....dar sigur se descurca el si gaseste unul mai bun.....
Mimo si eu de abia astept sa vad pozele cu nasii si finii
am vazut-o si pe Amira lila
Puppa am vazut si pozele cu voi..superbe
...si mi-am notat
"adresa " Valea Cerbului......cand i-oi zice randunoiului ne urca imediat in masina..eu sunt aia mai indaratnica si ma enerveaza sa fac bagaje si sa plec.......
Lunyl-am vazut si eu pe pe Mateiul-cercetas
..nu stiu despre ce poze vorbesti de la intalneala????
Gecko ce scump este Patrick 
cu spaghetele alea......m-am linsitit de acum ca vad ca nu numai Antonia murdareste tot in jururl ei cand mananca singura.......m-ai facut sa rad cum aduni tu murdaria cu harletele![]()
Arielmie mi-a zis dr. sa-i opresc Prospanul cand ii dau Ambroxol.....
Stela ,Pucca
revin...si cu cateva cuv. despre noi...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gudinde spune:
Trimit un mesaj repejor si telegrafic.
Din ciclul ca la noi la nimeni, am gasit in fata blocului, capacul de la canalul din mijlocul strazii lipsa. Prin canal ma refer la un canal respectabil de vreo 2 metri adancime care sta acuma gol. Am arucat noi in el o craca mare sa nu cada cineva Doamne fereste sau sa intre in el vreo masina, caci straduta fiind mica nu prea ai loc de manevra, se trecea peste canal.
gudinde spune:
Naty,
Imi pare tare rau.
Toata situatia asta imi confirma, inca o data, ca aceasta perioada ar trebui mai degraba sa se numeasca perioada abuzurilor, nu perioada de criza.
bitza037 spune:
asa.....am revenit.....
ieri am fost in parcul Carol si Antonia si-a facut un nou prieten, pe care l-a "salutat "in modul ei caracteristic...adica se duce la copil si bombane ceva si daca respectivul nu-i raspunde comenteaza mai mult si mai tare.....este haioasa tare!!!!!!....dar David i-a raspuns pe limba lor si eram pe jos de ras ,inclusiv cei care stateau pe banci in fata noastra.....imi pare rau ca nu am cablul la mine sa descarc filmuletul.....daca nu uit il pun in seara asta in geanta sa descarc maine......
aaaa si inca ceva s-a dus langa o doamna care avea tel mobil pe banca si a vrut sa-i ia mobilul......mai pe mine ma innebuneste cat de atrasa este de acest obiect...pe alea noastre le ochieste si le ia in doi timpi si trei miscari si si-l pune la ureche si vorbeste pe limba ei....mereu uitam sa le punem undeva sus sa nu-i fie la indemna...
avem trei masele si a patra mai are putin si scoate capusorul afara.....sper sa iasa mai repede ca mi-ew mila de ea cate roade sas-i aline durerea....
mi-am notata si eu ideile date de Sovi pt. meniul de dimineata si ma gandeam ca am putea adauga si niste stafide la blender sa mai schimbam gustul, ......si eu ii dau inca fructe dimineata cu cereale sau branza, i-am dat si ousor cu cas sau cascaval....dar prefer sa-i mai dau fructe o perioada
i-am dat si capsuni asa sa muste din ele(bine, nu multe vreo 2-3 o data) si este disperata ...ii plac mult de tot
....o pregatesc pentru alea romanesti ...astea au fost turcesti dar au avut gust si au fost parfumate si zemoase...bune rau

hai ca ori nu sriu delco ,ori nu ma mai opresc din scris......
IRINA 
Antonia
sufletel
natynic spune:
Am fost si noi in Botanica, m-am mai destins nitel stand pe iarba intinsa, in timp ce Iulia dormea la soare, acum am pe gratar un ficatel si cartofii de piure la fiert si fata ma cearta ca nu-i gata masa.
Am apucat sa antamez excursia fara sa sesizez ca pretul nu era pe camera ci pe persoana
, sa vedeti ce-mi face randunoiul dar asta e, vorba Stelei, facem toate eforturile pt ca e o vacanta indelung asteptata.
Da, Gudinde, si mie mi se pare un abuz sa trimiti prin posta preaviz de concediere unui om care e in medical pe bune, dar randunoiul zice ca nu are ce face; nu era angajat la stat ci la o companie privata multinationala care motiveaza concedierea prin dificultatile economice. Ce sa faca acum? sa-i dea in judecata, sa se tarasca prin tribunale??? Ar fi total inutil...E mult mai intelept sa se zbata deja sa gaseasca altceva.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
u all!
Am inceput saptamana cam fara chef si cred c-asa o s-o si termin.
Starea asta e data de raceala care m-a intors, m-am trezit dimineata cu nasul infundat si usturime-n gat!
N-am chef de nimic si nici nu cred c-o sa fac mare lucru.
We a fost ff frumos, sambata am bucataritmai toata ziulica, ieri am spalat masinica in curte si apoi am iesit in Carol si dupa aceea in Real la cumparaturi.
Cam atat despre noi... Ma duc sa citesc din urma si sa fac scrisorica.
O saptamana usoara tuturor!
natynic spune:
Bitza, si Iulia a mancat capsuni; taiate bucatele mici si cu un varf de lingurita de miere, delicios probabil dupa reactia ei. Telefonul mobil cred ca este o atractie pt orice copil. Nasa mea are unul stricat, lasat la dispozitia copilului in casa oricand doreste, ca sa nu atenteze la cele bune
. La Iulia insa nimic nu poate rivaliza cu telecomanda tv-ului, absolut nimic...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
Naty, pai asta este problema la Antonia ca nu le vrea pe alea care nu functioneaza...i-am dat unul...si-l arunca imediat ...ea le vrea pe astea care lumineaza si au si sunete interesante......si sa mearaga poana acolo incata sa atenteze si la telefoanele strainilor?
aaaaa si-ti multumesc pentru legatura facuta cu meseriasii.....deja l-a trimis pe ajutorul lui la mine....si Dan vine cand termina la tine...sunt datoare de cinste
Cris mi-am amintit ca m-ai intrebat o data de unde are Antonai ciorapei fini...i-a trimis sora-mea din Franta aproape toate culorile.....
...la ce ora ati fost in Carol???...noi am foat de la ora 5 pana pe la 19.30-20.00...ce ma oftic ca nu am stiut....dar ma enerveaza ca nu apuc sa scriu pe forum in timp util ca sa si primesc raspunsul...
IRINA 
Antonia
sufletel