Puiuti de Randunici 2008!! (257)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Felicitari Tea mergareata!!!!
Stela, eu nu as suspecta-o de rele intentii. Eu una cred ca ei nu stiu sa se puna singuri la culcare. Al meu rameaza tot patutul, adica eu il culc cu picioarele la tablia dintr-o parte si el rameaza in somn pana la cealalta tablie si cand o loveste cu capul se trezeste. Nu stie ce sa faca si atunci e mai usor sa ma strige...Trece ea si faza asta si vin noptile mai linistite

Felicitari Biencutza pentru mersul singurica!!! si sa va fie de bine atatea iesiri Pucca

naty, imi pare rau de situatia cu job-ul. Va tin pumnii sa apara ceva mai bun la orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bravo Tea!!!!!

Naty o sa treaca toate supararile, sanatosi sa fiti! Bafta multa randunoiului ca sa gaseasca un job nou si bun.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel offf, capul sus, mami, ca n-ai incotro!sanatate voua!
pucca am fost alaltaieri in Carol si ma uitam dupa voi. Si eu abia astept s-o vad pe Bia alergand! azi iesiti in parc? ce frumos la Valea Cerbului, nu am fost! superbe fotografii!
stela mi-e dor de voi, nasol, ca esti asa de obosita, si mie mi-e groaza de ce va fi cand ma voi duce la serviciu.. despre somnul Teodorei...exact la fel era si la noi intr-un timp, adormea dupa lupte, intre noi, il mutam si tot asa..inca nu-s sigura ca am scapat..cred ca sio la voi e aceeasi problema, faptul ca va vede acolo, daca ai putea o noapte-doua s-o lasi singura in camera, ar fi excelent, macar de proba, sa vezi cum doarme, dar nu prea aveti cum, nu?..felicitari mergaretei, tot inainte sa inteleg ca Grecia pica?..
ma duc sa ii fac puiului dovlecei umpluti si noua o supa de vitel!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,pucca,gecko,Lunysi multzam.
Luny,nu pica inca Grecia,fiindca speranta moare ultima..si ma gandesc sa fac pe dr..l in 4 ->sa ne mai indatoram in plus,doar pt o vacanta binemeritata...dar inca nu ne pronuntam la nimik pana atunci in preajma.Tragem o Valea Cerbului?
pucca,superbe poze...Of,tare mi-ar placea si mie iesiri la iarba verde,numai ca Tea nu sta locului,ci imi oboseste fiecare particica din mine..gecko s-a exprimat mai elevat.Cum se ajunge la locul acela superb de pe Valea Cerbului ca tare as vrea sa ne incumetam intr-o zi?!
Ariel,sanatate puiului..ofof,tare greu trebuie sa fie.
Naty,succes randunoiului.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela
pucca,superbe poze...Of,tare mi-ar placea si mie iesiri la iarba verde,numai ca Tea nu sta locului,ci imi oboseste fiecare particica din mine..gecko s-a exprimat mai elevat.Cum se ajunge la locul acela superb de pe Valea Cerbului ca tare as vrea sa ne incumetam intr-o zi?!

In Busteni, imediat dupa hotel Alexandros, se face o strada pe care scrie spre Gura Diham. La capatul strazii, in dreapta se face un drum forestier. De acolo se intra pe Valea Cerbului, este valea care da spre Gura Diham. Este un loc ideal pentru copii, caci este destul de drept, nu prea sunt pericole. Este si un rausor. Ma bag si eu la o intalneala acolo. Imi place ca se ajunge destul de repede, o ora si jumatate maxim 2, si se poate intra cu masina.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca
In Busteni, imediat dupa hotel Alexandros, se face o strada pe care scrie spre Gura Diham. La capatul strazii, in dreapta se face un drum forestier. De acolo se intra pe Valea Cerbului, este valea care da spre Gura Diham. Este un loc ideal pentru copii, caci este destul de drept, nu prea sunt pericole. Este si un rausor. Ma bag si eu la o intalneala acolo. Imi place ca se ajunge destul de repede, o ora si jumatate maxim 2, si se poate intra cu masina.

Minunea mea!
poze noi

Haha...mi se parea totusi cunoscut locul,numai ca habar n-aveam ca acolo se cheama Valea Cerbului,numeam poiana de la Gura Diham.Am fost si cu cortul cu randunoiul in tineretile noastre..Super locul,demult ma gandesc la el...Vrem si noi curand..Eu nu am adresa ta de mess sa dau de tine la nevoie.A mea:strstella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Sa nu va suparati pe mine dar trebuie sa vorbesc si eu cu cineva, dupa ce m-am luptat 2 luni sa obtin tichetele de cresa am constat cu stupoarte cand am fost sa platesc cresa ca diferenta de bani intre valoarea tichetlor - 350 lei si alocatia de hrana - 140 lei ramane in contul lor, nu se considera ca achit cresa in avans si uite asa lunar pana face Bogdan 2 ani las la cresa 210 lei degeaba ca asa-i legea mi s-a spus. Sa cer servicii suplimentare - ce pot sa cer pentru un copil de 1an si 3 luni, spuneti si voi e corect?

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nasiram , mai avem de luat mirul A fost totul ok, nu ne-am incurcat, n-am uitat nimic, n-am intarziat, nasica nu s-a balbait, copilul a fost superb, rochita nu era mare La restaurant l-am dus si pe Vladutz vreo 30 de minute, sa-l fi vazut ce uimit era intre atatia oameni, muzica , dans ....avea o fata Poze/filme inca nu avem dar si eu abia astept sa le vad ...cum le am, cum ma laud
Am vazut aseara doar cateva poze (Amalia si Mufa )...ma bucur ca sunteti bine (unii) si-mi pare rau de biata Ariel ca se lupta iar cu mucozaurii si de randunoi de Naty el cu job/el fara job ...ce sa zic, voi recupera azi (sper) si povestesc mai multe dupa ...
Noi pe 06 Iunie nu putem sa ne intalnim cu voi pentru ca e week-end prelungit, sunt luni Rusaliile si e liber legal asa ca vom pleca din Bucuresti ...pacat!
Bravo, bravo Tea si Bianca mergaretele
Pucca, m-ai innebunit tu pe mine cu Valea Cerbului...cum ma o ora jumate pana acolo, ca eu o ora fac numai pana la iesirea din Bucuresti Joi, de exemplu, am facut o ora jumatate de la Mall Baneasa pana acasa
Pup pe toata lumea si revin dupa ce culc guguloiul !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Pucca, m-ai innebunit tu pe mine cu Valea Cerbului...cum ma o ora jumate pana acolo, ca eu o ora fac numai pana la iesirea din Bucuresti Joi, de exemplu, am facut o ora jumatate de la Mall Baneasa pana acasa
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Sambata dimineata era pustiu prin Bucuresti. Eu zic ca sambata este ziua ideala de mers o zi la munte. Si la dus si la intors este liber.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da,ne-am intalniiit!!
Mai fetelor-Andra e mai ceva ca-n poze si filme! E un deliciu-bucalata,blondina,vorbareata si eleganta,sociabila
Cu mama-sa abia am putut ciripi,din cauza puilor-mai ales din cauza lui Mihai cel fara stare si obraznic-a cautat sa-i mangaie cum stie el-si pe Andra si pe Andrei..ba chiar si pe Miha ar fi atins-o nitel E de groaza!!
Randunoii nostri se pare ca se cunosc de undeva-dar nu au descoperit(inca) de unde,Andra a devenit(si ea) fan pufuleti,poze are Miha destule,eu am doar 2-3 din lipsa de baterii la camera,abia ne-am incalzit si a trebuit sa ne luam good-bye, au avut avion in dimineata asta la 07.00-so..in curand o sa avem vesti!
Ramo cu Andrei au stat putin pt.ca erau obositi de atata zbenguiala,Andrei se face fotbalist-clar-loveste mingea cu profesionalism si..avem invitatie la gratareala-pe care o s-o onoram intr-un we
Putin cam abramburit mesajul meu,dar sunt obosita,ma dor toate cele,Dan ajunge tarziu,Mihai ma seaca,treburile casei-trebuie sa le faca cineva,pt.Mihai sunt o dulceata-ca asta-i baiat vesel si energic si nu vreau sa-i defectez karma..E greu fara ajutor dar..ma fac eu mare!!

Va pup pe toti,fara exceptie!

Mergi la inceput