Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
neata!
s-a dormit destul de bine, dupa aventura de aseara
...adica a baut nitel laptic la 9 si a adormit repejor, api la 4, la fel, si s-a trezit pe la 7!
Deci si voua vi se pare mai falcos
Mateiul meu, ma bucur ca v-au placut pozele!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Naty, si eu ii dau inca fructe cu cereale dimineata, ptr ca ii plac, si la el dupa masa nu7 mai e loc de desert, ar manca ff putin, cateva bucatele...imi convine sa-i fac un mix de 2-3 fructe dimineata!dar ii dau si eu oul cu ceva la mic dejun sau paine cu unt si miere, depinde..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
NU MAI VREAU SA VAD MUCI IN VIATA MEA!!! NU MAI VREAU SA AUD TUSE NICIODATA!!! 
a fost cea mai cumplita noapte din cariera mea de mami de pana acum...tone de muci, care nu cedeaza la NIMIC, tuse cand seaca, cand productiva, ca nu mai stiu ec sa-i dau...o tin cu prospan si ambroxol, dupa cum suna toba...declar STODALUL apa de ploaie, cel putin in cazul nostru...
e virozat, e facut terci...dimineata avea ochii lipiti, rosii, arata de parca tocmai a venit de la o reclama la antigripale...
am studiat interiorul gurii ca tot era larg deschisa cand urla la aspirat si se mai vede o maseluta
....urasccccccc!!!!
alex era super fericita la 7 dimineata ca i se clatina un dintisor. eu voiam sa dorm si ea isi fleoscaia dintele in urechile mele 
una peste alta, ma cheama VARZA si m-am saturat! vreau la mamaaaaaaaaaaa!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
pucca spune:
Offf tare dor mi-a fost de voi!!!!

Am avut o saptamana plina, la serviciu, saptamana trecuta. Din cauza asta nu am putut sa mai intru sa ciripesc cu voi pe crengutza. Plus ca netul a mers ca melcul. 

Sper ca saptamana asta sa mearga mai bine.
Cat despre noi, Bianca este foarte bine. Binenteles ca sta numai pe afara, cu bunicii.....i-a cocosat....dar de....o nepoata au!
A inceput sa mearga singura...mai bine zis sa alerge....doar a luat lectii de la Mufy.
Mananca foarte bine, doarme bine, ce sa spun sunt foarte multumita. Cu fructele si-a revenit, a facut o adevarata pasiune pentru pepenele galben pe care il devoreaza si pentru capsuni. Din fericire nu i-au dat alergii. 
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
clauclau spune:
Naty, eu variez, ii dau cand fructe, cand ochi romanesc, cand tartina cu untulet, cand iaurtel, depinde...Dar cum in ultima vreme nu prea a mai vrut fructe ( decat banana in parc) acum vad ca de 2 zile mananca o para si un mar blenduite si papa tot. Insa stiu ca n-o tine mult faza asta si incepem iar cu altele. In afara de fructele de acum mai mananca zilnic o banana in parc la 17.30-18 apoi in casa papa cina la 19.30-20 care consta intotdeauna intr-o mancarica lejera si la culcare inca 200-250 ml de laptic. Iar pranzul il papa la 13.30 cu super placere si la culcare in jur de ora 14, inca 200 de laptic.
Gata,plecam afara.
pucca spune:
Saptamana trecuta in parc in Carol ne-am intalnit cu Sovi, randunoiul si Sasha. Mai fetelor sa-l vedeti pe Sasha ce baiat mare si frumos s-a facut. E atat de oaches!!!!

Cat despre burtica pe care o are Sovi....e deja burtoaie.
Creste fata, creste!
Luny felicitari pentru Mufy intarcat. De-abia astept sa ne vedem in parc. Am vazut si eu pozele...chiar s-a dolofanit. 

Ariel 

sa iasa invingatoare in lupta cu mucozaurii. 
Minunea mea!
poze noi
mstela spune:
Multumesc frumos,fetelor,pentru grija
.Suntem tefere,dar eu extreeeeeem de obosita.
Se pare ca s-au cumintit Muffa si Rebe si a inceput Tea sa urle noaptea si sa se puna in c.r de 2-3-4 ori pe noapte.
Nu stiu frate ce are ca m-a capiat.Nu stiu daca din cauza maselelor,pt ca zilele astea ,facand exceptie de mofturile si nervii nostri intinsi la maxim,a mancat satisfacator..cu laptele stam prost..abia bea..Asa ca n-as spune ca se trezeste din cauza maselelor.De foame nu cred, abia o fac sa bea apa fiindca nu vrea nici asta
..Cand se trezeste si se aseaza in fund in patut urland,o iau intre noi ca altfel nu se potoleste,isi vara singura lula si se linisteste si cand simt ca a adormit o duc in patut.Dar cand dupa o ora o luam de la capat,imi vine sa ma arunc pe geam..Azi noapte,dupa reprizele de la 2.00, apoi 3.00,cand am auzit-o iar urland,mi-am pus perna in cap,ca randunoiului nu-i trebuie
,sa vad pana unde poate merge si sa nu o mai iau intre noi...s-a vaicarit ce s-a vaicarit in picioare in patut si intr-un final a capitulat si nu am mai vazut-o sus
..dar odihna mea??
....n-as vrea sa cred ca vrea intre noi,si de asta se trezeste..Trebuie sa ajung musai cu ea la Biserica.
De cateva zile este si ea o fornaita mare si e nervoasa si din cauza asta fiindca nu poate sa respire bine.Cam in aceeasi perioada cu Bubu am fost si eu cu gatul in pioneze si rau am mai dus-o
.M-a salvat ceaiul de echinaccea+cimbrisor.Multumiri Bubu si Tuchi
.
Acasa nu mai am cand/nu ma lasa Tea/nu mai am putere/nu mai am ochi limpezi sa intru pe net.Asa ca va urmaresc doar la serv,va stiu miscarile,vizionez pozici,dar nu mai ajung sa zic nimik...poate si fiindca ma simt usor invisible, poate fiindca,ochii care nu se vad,se cam uita.Dar poate spun prostii la ora asta,fiindca sunt cam nauca,in ciuda cafelei-nimerita ceai baute..
La vacanta nu ne gandim,un alt motiv de frustrare,fiindca in ciuda eforturilor mele,tot ca inainte cu gaura mare financiara suntem,datorita micsorarii salariului randunoiului
.
Si o veste buna

:
La 1 an, 1 luna si 1 sapt,la ora de kineto,si-a luat zborul,timid,si tot exerseaza ca un robotel,spre deliciul audientei.

Ma incanta teribil ideea intalnelii si parca as vota si eu 6.06,desi tare as fi preferat duminica, ca sambata e singura zi de smotru.
Si categoric votez pentru pizza sau mici, ca de gatit abia ma spetesc pentru casa.
V-am pupat si sper sa imi revin o data,ca nu se mai poate..
P.S.Naty,Teodora scuipa orice noutate de mancare,asa ca dimineata abia mananca fructe cu branza.Ieri am incercat ou romanesc cu branza si mi l-a aruncat in fata.Mamaliga,la fel..Si daca nu e pasat totul,nu inghite..Frateeeeeeeee..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
pucca spune:
In week-end am fost cu fata si randunoiul, la un gratarel pe Valea Cerbului, in Busteni. A fost de vis. Am ajuns intr-o ora jumatate acolo. Bianca a dormit, a mancat si s-a tavalit prin iarba dupa pofta inimii. Apoi pe la 15, am plecat spre Sinaia, unde am urcat la cota 1400. Super frumos! Erau 21 de grade.
Si ieri, s-au trezit nasii sa ne invite la un gratarel. Asa ca am aterizat in padure la Snagov. Am gasit un luminis retras si foarte foarte linistit, unde am tras un gratar. Bianca a fost in culmea fericirii.
Asa ne-am distrat noi in week-end, un week-end plin. Cadea Bianca mea rupta seara, desi ziua isi facea cele 3 somnicuri de voie. S-o vedeti ce s-a bronzat....
Si acu daca vreti sa vedeti si poze din week-end.....
poze de la plimbarica
Fug sa mai citesc din urma. 

Minunea mea!
poze noi
natynic spune:
da, mami Stela, dar cine merge??![]()
Mda...parca demult nu mai avusesem o belea...Asa se intampla cand stai in concediu medical prelungit ca ti-ai stricat genunchiul si firma merge prost...desi parea sa se indrepte...Randunoiul tocmai a primit o recomandata cu preavizul de concediere

Si ca tot va spuneam de presimtirile lui...simtise, desi nu avea niciun semnal...acum e plecat undeva pe aproape sa discute de un job nou.
OFFF!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!