Puiuti de Randunici 2008!! (257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, super pozele, chiar ca parca s-a dolofanit Mufa, la obrajori! super scump!

Ramo, ce dragut ca v-ati intalnit, bravo! si pozeeeee!

Am vazut-o si pe Amalia Puppei, foarte frumoase pozele!

Siiiii, ma bucur mult ca v-a placut de gemenii mei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Ariel...imi pare rau ca iar sunt raciti...of, of...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, pagina 2!!!
Repede-repejor: si capuccino ca bombocino e produs australian...Si o catre Australia.
Si pupici lui Teo racit, oofff, de n-oi sti si eu cum e. Ariel fii tare mami. Si cearta cu pediatra e ultima chestie care trebuie sa te intereseze. Iulia a apucat Priorixul dar Infanrixul de 1 an nici acum nu l-a facut din motive de boli; crezi ca ma stresez cumva de asta?...Ei sa fie sanatosi!!
Bubu, f faina ideea sa-i imbraci la fel. Si ca sa-ti raspund la intrebari: 1) nu am mai dus-o pe Iulia la cresa, vroiam sa o duc de azi dar randunoiul zicea aseara sa mai stau pana miercuri ca asa ii zice lui instinctul si la cate chestii a presimtit pe bune am ajuns sa ma iau dupa el. Am tot discutat si am hotarat ca mai incercam dar daca iar se imbolnaveste urat stopam proiectul cresa, mai raman fie si pana la 2 ani daca e nevoie si cautam alta solutie. Asta e, alti copii sunt mai puternici, ea e fragila, slabuta si plapanda si am trecut prin prea multe ca sa o avem si sa fie sanatoasa, nu ne putem bate joc de asta.
2) "Baiatul" e baiatul randunoiului din prima casatorie, care are 12 ani si pe care pana acum maica-sa nu l-a lasat sub nicio forma sa-si cunoasca sora si pe mine. Acum brusc baiatul a decis nu numai sa se vada si cu noi dar sa si mergem la vara in vacanta impreuna. Si cum spuneam, intalnirea a fost f ok.
Luny, confirm si eu ca Mufa s-a mai bucalat, e absolut vizibil. Normal, mananca, doarme mai bine. Hai mami, ca vin zile mai usoare si pt voi. Si...remarc faptul ca tot urechile lui tati au ramas "hamul" principal la calarit
Simo, m-ai intrebat daca venim la Brasov. Cu siguranta, sa vedem doar cand. Prietenii care sunt plecati 6 luni in Canada, la care am invatat pentru examen, au un apartament in buricul Brasovului si cheile mi le-au lasat tot mie. sa vina vara mai bine, sa nu mai aud ca e frig si vant la voi (ma bazez pe Nicoleta) si in mod cert o aduc pe Iulia prin partile voastre. Si ia sa vedeti cum va fac eu intalneala brasovencelor!
Pana la urma cu Stela a mai vorbit cineva? Sau ii dau un sms ceva?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, pai uite de ce se tot amana intalnirea mea cu Simo. Si de ce ziceai ca te bazezi pe mine? Eu sunt meteorologul de serviciu deci?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

sar'mana naty de cafea si de anorexica....va las si eu bombocino ca sa aveti o saptamana PINK.

eu sunt in program administrativ...ca a dat Domnu' sa vina ziua de luni si sa plece bestiile de acasa...cu harletul adun mizeria...

va las si o pereche de falcute sa mearga cu bombocino ala...si daca va intrebati de ce are buzele asa tuguiate...raspuns: ca sa nu curga pumnul de nisip ce si l-a bagat in gura

Mergi la inceput

E buuuun nisipul! Nici "bestia" nu mai are fata de bebelus ci de copilas expresiv...
Nicoleta, pai ai tot zis ca nu poti scoate Mateiul pe afara ca e vant...si de-aia zic...astept sa spui ca-i frumos si baietul fara muci si venim si noi!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la cafea ca mi-a scancit Rebecca toata noaptea , abia la 6.30 a luat-o somnul calumea si a dormit pana la 9. Si abia a iesit dintosul nr.6....probabil sapa urmatorul.

Am vazut si eu Bestiuta cu gurita plina de nisip...e asa de dulce! Are o fata foarte expresiva.

Ramo, ce frumos ca te-ai intalnit cu Zoze si Mihutza! Si eu astept poze de la intalnire.

Aseara in parc era asa de aglomerat ca m-a luat ameteala , n-am rezistat decat o ora si am dat fuga la cofetarie si mi-am luat o mare si minunata prajitura.

Sunt restanta la poze, dar nu ma las eu asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Saru'mana de urari, fetelor ! Si voua sa va traiasca sotii, sa fiti fericiti! Si...LA MULTI ANI, RANDUNOI de KYA!!!

Doamne, cat imi doresc o casa cu curte...A fost tare tare frumos ieri, o sa pun poze si o sa povestesc mai pe seara!

Da' am vrut sa va spun ca am vazut Mufa, Amalia, Steful si Vladutul, pe Amira. Tare tare frumos au crescut picii, abia astept sa ii vad la Cris !

Mai..pizza, inghetata, dar un tort!?! Nu sarbatoream un an de viata al pitacilor!?! Ntzntzntz!!!! revin!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut baieti frumosi de Bubu, sunt superbi imbracati la fel , brunetica Amira e dulce foc , printesa Amalia la turta cu rochita ei superba si splendoarea in iarba, adica Muffy.
Sigur mai am de vazut, o sa mai caut in urma, dar acum pregatesc fructele si iesim afara. Ne auzim dupa pranz cand face nani mandra.

Musai trebuie tort la intalnire!

Aaaaaa, LA MULTI ANI RANDUNOI DE OLGUTZA SI KYA!

Mergi la inceput

Mai, voi tot fructe le dati la micul dejun? Eu i le dau acum ca desert la pranz sau gustare. Azi de ex la micul dejun i-am dat ou ochi romanesc cu un iaurt Milli si cu paine Si zau ca parca papa mai cu pofta si o si tine mai mult saturarea decat dupa fructe, nu stiu...

Naty

Mergi la inceput