Puiuti de Randunici 2008!! (257)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi e liber de Rusalii.

Cleme. Vreo poza cu motata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gudinde, !
Adik chiar e liber pe 8 iunie??
Si la doctori???
recunosc ca daca e asa mi-as face si eu neste planuri de plimbare....

gata, fug, ca Ilinca m-a pacalit ca s-a culcat si-acum bantuie prin casa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, cu samburi cu tot papa si Stefu, de kiwi zic. Capsuni inca nu i-am dat ca nu pareau prea gustoase astea turcesti sau ce natie or fi...numai la inceput curatam banana de samburi

Tuchi, vaai, ce tare Imi inchipui ca ai inghetat cand l-ai vazut!!
Dar eu, zuza ce sunt!! aseara dupa baie, Stef in pielea goala prin pat si Vlad in pielea goala pe jos si cu gura pe el sa se imbrace, ii cer un pampers pt. Stef, Vlad mi-l da si cu ochii in cinci directii se rostogoleste Stef de langa mine si buf pe burta pe covor Prima lui cazatura din pat . A plans nitel si gata...si a invatat cum sa s edea jos din pat...dar...

Stef are un repertoriu, mor de ras de dragul lui! ca sa vada lumea ce stie el, il intreb cum face pisica si zice "miaaa", cum face catelul "aaa-haaa" ceva de genul , cum e el mare si ridica mainile in sus, bravo, apoi aplauda si vai-vai, ma vaicaresc eu si pune si el mainile pe obraji si se batzaie si zice ceva pe limba lui, ma imita

Hai ca ma duc si eu la ei ca sunt in cada...dar cu randunoiul langa ei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

AMR 3... dar mai rezist?? I-am scos azi afara, Matei avea nasul infundat rau cand am intrat... maine in casa iar, ca nu-mi permit sa o ia chiar de la cap...

Va pup, noapte buna.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multe vesti rele!
Cuscra,cate rele si pe voi!off!te inteleg perfect cu Tea,asa capiata eram si eu cu David,exact la fel facea,chiar mai rau,ca doarmea legat doar 2 ore si ma termina.numai in brate adormea,si il plimbam de nu mai stiam de mine..si asa in fiecare noapte,timp de 2 ani si...nici nu mai vreau sa ma gandesc!cu asta mic,nici nu am simtit ca avem bebe!
si neaparat sa faceti cumva sa mergeti in Grecia-meriti din plin!
pt TEA umblareata
Naty,sa dea DD sa va fie mai bine de acum inainte
Cata,tare de tot Surubelu!E baiat mare,ce vrei??
Criss,sanatate
Zoze,abia astept sa vad pozele!ceva poze cu Mihaita??
Multa sanatate lui TEO
Oana,mai,mai ce vorbaret ai acolo
Nici io nu stiam ca e liber de Rusalii-f bine
Luny,din vena o sa ii ia sange....sa fi tare,ca va plange raucel putin,al meu asa a facut
Am vazut poze si cu Biencuta de Pucca
Wow,Clau deja apar maselutele!
Mai,copilu meu tot 8 dinti are,de vreo 3 luni
Gudinde,Cleme,Ramo,Roxana,Nico,Gecko-
si ADRIUTA??????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Luny, ce cavaler frumusel am vazuut!
Olgutza, ai dreptate, un tort ar fi binevenit, doar aniversam, nu?
Naty, nici eu nu-i mai dau Andreutzei fructe la micul dejun, incerc sa i-l fac cat mai aproape de al nostru, ba branzica cu painica si ousor, ba lapte cu biscuiti, ba iaurtel cu painica, i-am dat chiar si icre facute in casa cu ceapa verde! Off, era tot ce va lipsea acum cu serviciul randunoiului!
Felicitari, Tea! Da-i inainte!
Bitza, mersic de raspuns, ee, are printesa ciorapei fini de frantuzoaica! Intrat pe site!
Ce chestie! De cand e liber de Rusalii?!
Ati fugit toate la nani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nu pune nimeni pe prima pagina datele propuse pentru intalnire si votantele? Eu am incercat sa ma loghez, dar zice ca userul sau parola sunt incorecte si oricum nu stiu cum se face...

Sa inteleg ca majoritatea sunteti de acord cu data de 6 iunie, ora 11? Pizza, inghetata, tort? Si de baut? Strangem bani si luam suc si bere de undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am facut baie si eu si cochilu murdarici...rama ca un purcel peste tot..bai nu stiu ce sa ma mai fac cu andru meu nici cand il iau in brate nu sta locului ,cere sa-l dau jos sa umble ,sa umble si iar sa umble......nu sta o secunda vai de picioarele mele...azi ne-a facut tataie loc de joaca in gradina la umbra,ne-a pus nisip curat ,acum are unde sa se murdareasca mai rau,ca nu avea destul loc in toata curtea si gradina..

bubu vezi ca fierul de calcat e cald,tocamai am terminat hainutele lui andru si cele subtiri si cele groase...

tuchita da 8 iunie este sarbatoare nationala,cred ca ar trebui sa fie si dr liberi...de anul asta se pune in aplicare...oau bine ca nu a patit surubelu'ceva...doamne ce iti mai e si cu cochii astia..si noi l-am invatat pe andru sa se dea jos din pat dar daca nu ii zicem/reamintim tot cu fata sare inainte.tre'sa mai lucram...

cleme

naty vad ca iara ai avut parte de comentarii...off nu mai zic nimic doar ca sunt duse rau femeile astea care nu-si vad de treaba lor...

luny multa bafta maine la analize...

mai eu nu am inceract decat cereale nestle altceva nimic ,merg doar pe astea .lui ii plac f mult si mie cand mai raman resturi le halesc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

criss mai sunt eu dar cred ca ma indrept spre patutz ca sunt tare obosita si mai sunt si la CM si mi-e tare naspa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput