Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si spor la cure...

Dana...daca dadeai un review la album,vedeai ca unii ti-au lasat comenturi p-acolo...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

`neata si de la mine!

Pup fetele, spor la treburi si la cura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Dau si eu o oala mare de .

Eu ieri m-am tinut si nu prea de regim in sensul ca seara am mancat cas si struguri, dar cel mai important e ca am reusit sa fac 25 min de exercitii pt copase.

@geta nu e nici un deranj iti aduc vineri un cd cu exercitiile lu' florentina

Programul meu pe ziua de azi va fi cam haotic, sper sa ma pot tine de cura....daca nu recuperez seara prin mai multa miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

morning zuzelor.
merge? merge?

dorisee, ai rezistat?
io da, am mincat mere aseara, mult ceai si apa plata
hai primele 3 zile is mai naspa.

tzuc, sa-veti o zi cu spor

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Mai am o zi de concediu, asa ca nu beau cafea ... eventual una mare cu frisca, lapte si ciocolata, ca virtual nu se pune la cura. Pe care o incep si eu de astazi, victorios, plecand de la 75 kg, cu target pana la sfarsitul lunii 72 kg.

Ana, adica cum review?

Dorisake, sufelt sensibil zici ? Si io care credeam ca-s superwomen tare ca stanca . Imi pare asa de rau ca nu ajung la intalneala ... offf, si tare mai vroiam sa va revad si sa le cunosc pe fetele mai noi intrate in gascha.

Maria, stop joc, ca eu nu pricep ceva. TU ai 72 de Kg? Esti sigura? Nu-mi vine sa cred ... chiar nu te cred, pai eu al 75 si arat ca o butelcutza pe langa tine....

Geta, bine ai devenit timisoreanca cu acte in regula ... dai o apa plata cu lamaie! (daca nu eram in plin cura mergea o bere rece ...). Merci de intrebare, Lori e bine merci, atat doara ca mi se pare ca a ramas cu un tic nervos dupa racelile consecutive, ca tot stamba nasul, de parca ar smarcoci ... In rest e super incantata de ce i-am adus din Austria. De, mama cu constiinta incarcata ca am plecat fara ea pe coclauri, am umplut portbagajul cu haine si jucarii ...

Silva, mare lucru sa reusesti sa nu mai mananci dupa ora 5. Eu incerc dupa 7, dar nu prea iese.

Pupaceli la toata trupa si spor la slabit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Danuta,adica daca te mai uitai pe acolo,dupa ce ai postat ca ai pus album cu poze.Eu am vazut pozicile alea faine imediat ce ai pus postarea aici si ai mentionat ca ai poze.Insa am considerat ca e mai fain sa iti pun acolo un comentariu...nah!Asa mi s-a parut mie mai fain,din punctul meu de vedere...

Uite aici

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

am gasit pe net exercitiul nr 1 pt arderea grasimilor www.pretaporter.ro/Exercitiul_nr1_pentru_arderea_grasimilor_1048.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

iar www.5min.com/Category/Fitness/Gym" target="_blank">aici gasiti f multe filmulete cu exercitii de fitness pt voi sau www.5min.com/Category/Fitness/For_Kids" target="_blank">pt_copii sau exercitii de www.5min.com/Category/Fitness/Pilates" target="_blank">pilates sau de www.5min.com/Category/Fitness/Stretching" target="_blank">streching

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

72 batute fix, mama lor
io-s osoasa si tot ce-i in plus se pune in valuri-valuri pe unde le taie cheful...da le dovedesc io

daaaa da, in aer liber, chiar socoteam dimineata ca s-or adunat vreo 6 km aseara pe nestiute, ca io m-am dus unde am vazut cu ochii, n-am facut un traseu anume si ca efect de banda din aia de scutura suncile, am dat si peste drum pietruit pfuai, sa vezi atunci scuturaturi si-n plus ma mai aerisesc incepand de la plamani si terminand la creer cat o mai fi si ala pe acolo cu singurul neuron valabil pe peron

nush daca intra la cura, am primit cirese la lucru de la cineva, doamne ce bune-s. stau cu punga sub al meu doar,doar s-or coace mai repede si ale mele ca atunci intru la cura de cirese :D

getutzo, uelcam in za uaild west!

toate zuzele.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput
Mergi la inceput