Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Maria....daca e vorba de fima ce incepe cu A... nu te duce ca e pierdere de timp. Iti fac doar o prezentare de produse, fara sa te machieze, si incearca sa te convinga sa devi distribuitor. (Informatia e sigura ca a fost o colega de-a mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fara farbuiala?

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

fara farbuiala?

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

fara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Doris, Maria...felicitari pentru pierderea in greutate, eu zic ca 900 si 1,3 kg e f bine...spor la slabit in continuare
dana, f frumoasa mobila sa o stapanesti sanatoasa
Aida si eu
Maria sa povestesti cum a fost la makiociufuleala...
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

poi daca-i fara farbuiala nu ma mai joc, ala-i tot fun-ul.
azi am auzit un spot radio si banganind pe net www.pedaleaza.ro/istoric-biciclete.html" target="_blank">iaca ce am gasit. ma cam bate un band sa ma bag.
studiez si negociez cu mine, ca tentatia-i mare ca sambata la ora aia sa trag de-o cafa pe terasa nu sa bat coclaurii...huh, 13-14!
monica
tzuc boboru

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Liana, felicitari, mamicoooooo!!! va doresc doar sanatate, un strop de noroc si viata lunga..restul vin de la sine

La multi ani si lui Mihai, imi cer scuze dar inca nu stiu cine e Mihai, dar nu asta conteaza, ii doresc si lui tot sanatate, voiosie si optimism!!!

fetelor, sa stiti ca eu sunt cam o zi super prezenta, vreo nu stiu cate nu ... de regula scriu de la munca , atunci cand am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

silvana, eu zic ca nu-i bai daca se inchide scoala, mai bine preventiv decat cu alte probleme... dupa ce cumparati apartamentul , va ramane la aceeasi scoala?..adica ramaneti in aceeasi zona?

din scurt azi, sper ca maine sa am timp mai mult sa intru si eu in conversatie cu voi....

o zi exceptionala va doresc!!!

p.s. Liana, abia astept povestea nasterii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Alina, nu, nu va ramane la aceeasi scoala pentru ca ne mutam intr-o alta suburbie. Normal ca e mai bine sa previi, problema e ca n-am cu cine lasa copilu acasa dar in ultima istanta se rezolva cumva.
Maria, misto evenimentu

Ma duc la munci, va tzuc, o seara faina

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Gata, Criss, Emag, Vicki, Andanii, cu familii cu tot, sunteti de-ale noastre, cu acte in regula, oficial...
sa zic asa...mai ramane botezu maine...

Saru` manaaa! Astept cu nerabdare botezu`!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Dah ca nu stiu la ce cugetame totul in regula aveam eu limbrici nu aveam somn
Da de intalneala de maine nu se anunta nici o ora?Cum facem unde?Citru nu?Sau?

Mergi la inceput