Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deya, iaca raspunsul:

Maine, ora 17, in Unirii, la fantana.

Sa aveti la voi, voia buna, aparate foto...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Gata, Criss, Emag, Vicki, Andanii, cu familii cu tot, sunteti de-ale noastre, cu acte in regula, oficial...
sa zic asa...mai ramane botezu maine...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Va multumesc.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Doris, Mariaa, felicitari pentru kg pierdute. Ar trebui sa intru si eu la cura, am de dat jos vreo 5 kg care ma supara. Deocamdata sunt in asteptarea...a doua liniute. Primul test e negativ insa l-am facut prea repede, abia azi ar fi trebuit sa-mi vina si...pauza. Daca in urmatoarele 2 zile nu vin, mai fac un test.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Iu doamne Doris asa devreme?ok,ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:

Deya, iaca raspunsul:

Maine, ora 17, in Unirii, la fantana.

Sa aveti la voi, voia buna, aparate foto...

POZE CU NOI

17...nu 18?....ca eu asa am retinut...
Eu nu pot ajunge decat pe la 18.....dar daca nu plecati pana atunci o sun pe Anda si va gasesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Vicki, stai linistita, pe fete le gasesti acolo si cand se crapa de dimineata, daca se inginge Doris si Ana la povesti aveti toate sansele sa va beti prima cafa de dimi pe vreo terasa in Unirii

aha ... ok ... deci la mine e 9 dimineata, sunt cu ochii pe voi ca pe butelie

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata la voi

Dana ajunge?
no, Doris pe mine m-ai bagat in ceata.. e ora 17 sau 18?? ca eu intelesesem ca e 18 ... astept lamuriri

eu inca nu prea-s in stare sa leg cuvinte din motive de somn , asa ca va pi toate si ... revin dupa ce ma mai trezesc

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si io pe toate ... de la 7 m-am trezit si am pus botu in perna la 2 si am incercat sa mai dorm si mai mult m-am chinuit ... fug sa hranesc animalele ca am iesit deja de 2x afara fara sa le duc papa si daca mai ies inca odata ma mananca pe mine

...hai pa pana mai incolo ...

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafeaaaa, vreau cafeaaaa...

Ok, am inteles, modificam ora, deci:

Azi, ora 18, in Unirii la Fantana, ca sa ajunga toata lumea...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:

Neatza...

Cafeaaaa, vreau cafeaaaa...

Ok, am inteles, modificam ora, deci:

Azi, ora 18, in Unirii la Fantana, ca sa ajunga toata lumea...

POZE CU NOI

merci

Mergi la inceput